wave ıcın rehberdekı kısının profıl resmını tam erkan gorunumu var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isoo_k

Üye
    Konu Sahibi
wave ıcın rehberdekı kısının profıl resmını tam erkan gorunumu var mı?
arkadaslar boyle sıstemı iphon da gormussunuzdur oyle bısy var mı acba yardımcı olursanız sevınırım

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Dediğn olayı tam anlamadım ama rehberdeki kişilere resim ekleye biliyorsun eklediğin resimleri istegin gibi boydan yada profilden yapabilirsin

resimini eklediğin kişi seni aradığında da ister boydan istersen sadece profil olarak görebilirsin

eger anlatmak istediğin buysa arkadaşım

isoo_k

Üye
    Konu Sahibi
kisi aradiginda ekranin tamamini kapliyor olmasini demek istemistim iphonelarde bu ozellik varda wave de varmi ben bulumadim sadece wavelerde kendin boyutlandiriyorsun o sinirli kare seklinde ufak resim cikiyor kisi aradiginda kendi resmi bu nasil cozebiliriz yardim bekliyorum

fullwar

fullwar

Üye
O dediğiniz olay şu an Bada 2'de mevcut. Ve bildirimleride ekranda gösteriyor.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
bak bada 2 de varmış

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
aslında bada 2 için detaylı bir rehber yapmak lazımda kim uğraşacak? :islik çok kapsamlı ve uzun süren bir iş olurdu. Dur topu sana atayım. (h)

aslında var kafamda öyle bi çalışma ama finalı cıksa betalarla olmuyor bu iş ben bile hala kullanmıyorum son sürümü 1.2 ye geri döndüm deneme amaçlı yüklüyorum geri dönüyorum orjinal roma çıkarsalar olur kapsamlı bi araştırma :)

feyzammm

feyzammm

Üye
bada 2 de var tam ekranı kaplamasada yeterli büyüklükte ya dik konumda çekilen resmi kullan yada küçük resmi yakınlaştırarak yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt