Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
wave ıcın rehberdekı kısının profıl resmını tam erkan gorunumu var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isoo_k
Üye
Konu Sahibi
wave ıcın rehberdekı kısının profıl resmını tam erkan gorunumu var mı?
arkadaslar boyle sıstemı iphon da gormussunuzdur oyle bısy var mı acba yardımcı olursanız sevınırım
Skaptan
Emekli Yönetici
Dediğn olayı tam anlamadım ama rehberdeki kişilere resim ekleye biliyorsun eklediğin resimleri istegin gibi boydan yada profilden yapabilirsin
resimini eklediğin kişi seni aradığında da ister boydan istersen sadece profil olarak görebilirsin
eger anlatmak istediğin buysa arkadaşım
isoo_k
Üye
Konu Sahibi
kisi aradiginda ekranin tamamini kapliyor olmasini demek istemistim iphonelarde bu ozellik varda wave de varmi ben bulumadim sadece wavelerde kendin boyutlandiriyorsun o sinirli kare seklinde ufak resim cikiyor kisi aradiginda kendi resmi bu nasil cozebiliriz yardim bekliyorum
fullwar
Üye
O dediğiniz olay şu an Bada 2'de mevcut. Ve bildirimleride ekranda gösteriyor.
aslında var kafamda öyle bi çalışma ama finalı cıksa betalarla olmuyor bu iş ben bile hala kullanmıyorum son sürümü 1.2 ye geri döndüm deneme amaçlı yüklüyorum geri dönüyorum orjinal roma çıkarsalar olur kapsamlı bi araştırma
feyzammm
Üye
bada 2 de var tam ekranı kaplamasada yeterli büyüklükte ya dik konumda çekilen resmi kullan yada küçük resmi yakınlaştırarak yap