Wave 3 Uygulamalarını Yüklemek (Yeni Yontem)

Sponsorlu Bağlantılar

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wave 3 Uygulamalarını Yüklemek (Yeni Yontem)
yine bomba gibi bir yöntemle karşınızdayım daha önce kieste olmayan test uygulamalarını vermiştik fakat samsung durumu fark etmesi üzerine
bir başka yöntemle işi hallettik :)

badatürkiye platformu konu hakkında detaylı bir çalışma yapmış kendilerine (MemHT, sheythan) teşekkür ediyoruz

yöntem tarafımdan denenmişdir hiç bir proplem yoktur anlatımı adım adım uygulayın

Merhabalar,

Tüm bu islemler son derece basit ve kies aracılıgıyladır.

- Kiesi acın ve samsung apps bolumune gidin.
- Üstten telefon modeli olarak 8600 secin ve istediginiz herhangi bir uygulamayı yukleyin.

- Kiesi kapatın.

2-)
, linkteki programı bilgisayara indiriyoruz.

- Rar'dan cıkarttıktan sonra programı acıyoruz (xvi32.exe).

- Open File diyip -(C:\Documents and Settings\Administrator\Belgele rim\samsung\Kies\Download\Appl ications)- bolumunden indirdigimiz sadece .app uzatılı dosyayı acıyoruz.

- Programda üstteki "Search" bolumunden "Find"e tıklıyoruz.
- Resimdeki gibi yapın :

ve ok diyin.
- Sag taraftaki bolmede 8□6□0□0 diye bir yer bulacaktır. Onu telefon modelinize gore degistiriniz, sadece sayıları!!

- Kaydederek kapatıyoruz.

3-) Kies gecmisini temizlemek.

-
(C:\Documents and Settings\Administrator\Belgele rim\samsung\Kies\Download\Appl ications)- bolumune giriyoruz ve SamsungAppsLocalDB14.db3 dosyasını siliyoruz.

4-) Kiesi acıp programı yuklemek.

- Herseyi yaptıktan sonra kiesi acıp telefonumuzu takıyoruz. Ve samsungapps bolumunden "İndirdiklerim" bolumune geliyoruz.

- Orada Wave 3 icin uygulama gozukuyor ancak yuklemiyoruz!!!!
- Kiesi kapatmadan asagı indiriyoruz!!!!
- Tekrar Hex editor programımızı acıyoruz ve yine aynı sekilde .app doyasını acıyoruz.
- Bu sefer aynı sekilde 8530 veya 8500 olarak yazdıgımız dizini aratıyoruz, aynı sekilde!
- Onu tekrar eski haline yani 8600 olarak yazıp kaydediyoruz.

- Artık kiesteki uygulamamızı yukle butonuna basarak yukleyebiliriz, yuklenecektir.

örnek uygulama backup

kolay gelsin bir teşekkür yeter

alıntıdır

• Beğen
Tepkiler: wolf_34, Jimmy Francues ve technoshark

ahmet96735

Üye
Sevgili Skaptan kardeşim benim telefon modelim samsung wave525 Gt-S5253 <SWVER> S5253jvkj3 - <CSCVER> S5230jvkj3 bada 1.1 FW buradaki ne kadar spooflama yöntemi varsa yaptım.gerek wavespoofer gerek senin yazdığımn yöntemlerle fakat sonuç alamıyor wave spooferla yükleme yapabiliyorum simgesini görüyorum ama çalışmıyor. bu en son applist ile olanları denediğimde hiç ikonu bile görülmüyor bunların sebebi nedir.Cevaplarsan çok sevineceğim Teşekkür ederim.

berkcombil

Üye
Teşekkürler Kardeş

anselmo

Üye
dostum şu infinity temayı nasıl yükleyebiliriz onada bi çözüm bulsan varya duacın olurum içimde patladı yaw

anselmo

Üye
hallettim dostum aynı yöntemle bu defa yükledim oldu çalışıyo ama heveslendiğim kadar değil sadece hoşuma giden kısmı kilit ekranı hızlı açılıyo

kajal3636

kajal3636

Üye
saolasın skaptan back ı cok yuklemek ıstemısdım ama olmamısdı alamamısdık :)) elıne emegıne saglık somuruye gecıorum ben :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam ben open file dediğimde dosya seçemiyorum çünkü yok sorun nedir acaba..

feyzammm

feyzammm

Üye
Asphalt6 yüklendi ama tintin için uyumsuz diyo yapam yükleyen varmı acaba

teksin33

Üye
hepsi yükleniyor.tek tek denedim fakat arkadaşımızın dediği gibi tin tin yüklenmiyor arkadaşlar.ilgilenmenizi istiyorum.emeğiniz için çook teşekkür ediyorum...

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar malum hepnizin sorunlarını hepsini bi arada deniyemiyorum fakat tek tek ilgileniyorum şu anda bi sıkıntı var tin tin ile ilgili ama çözeriz no problem :)

dosyayı görmeme sebebide pc ye bi reset at dostum sıkıntı olmama sı lazım görmesi lazım yani

radional

Üye
Hala çalışıyormu bu uygulama ?

Üst Alt