Bada Yeni Uygulama Yöntemi(Deneme Amaçlı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dengesis

dengesis

Üye
    Konu Sahibi
Bada Yeni Uygulama Yöntemi(Deneme Amaçlı)
Arkadaşlar uzun zamandan beri düşündüğüm ama denemek için pek kimseyi bulamadığım yöntemi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Düşündüğüm temel mantık şu şekilde :

Kies üzerinden bir uygulama indirdiğiniz zaman iki dosya gelir. Bu dosyalar app ve img dosyalarıdır. img dosyası indirilen uygulama ile ilgili içerik bilgilerini taşır. App dosyası ise kurulum ile ilgili bilgileri içerir. App dosyasını bir Hex editoru ile açıp incelediğiniz zaman IMEI ile başlayan bir satır görürsünüz. Bu satır sizin telefonunuzun hexadecimal olarak IMEI numaranızın karşılığıdır. Burada devreye giren temel mantık uygulamayı satın alıp telefona yüklememektir. Böylece IMEI satırına sizin IMEI numaranız yazılmayacak ve samsung sunucusundan inen saf halini elde etmiş olacağız. Bu iki dosyayı da diğer arkadaşlarla paylaşıp yüklemelerini sağlayacağız.

Şimdi nasıl uygulanır ona geçelim:

Telefonu Kies'e bağlamadan uygulamayı satın alıyoruz ve indiriyoruz. Ardından Belgelerim--->Samsung--->Kies--->Download--->Application klasörüne giriyoruz. Sıralama şeklini değiştirme tarihi olarak ayarlıyoruz ve en son tarihte inen APP ve IMG dosyalarını ayrı bir yere kopyalıyoruz. Bu dosyalar samsung sunucusundan inen uygulamanın saf işlem yapılmamış halidir. Bu dosyaları artık paylaşabiliriz.

Şu anda elimde Fruit Ninja ve Turbo Granies oyunlarının saf dosyaları var bunları aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Bu dosyaları Belgelerim--->Samsung--->Kies--->Download--->Application klasörüne kopyalayın. Ardından SamsungAppsLocalDB14.db3 bu dosyayı siliyoruz. Bu dosya Kies üzerinden indirilen uygulamaların veritabanının tutulduğu dosyadır. Eğer silmezsek bu dosya yeniden oluşturulmaz ve kopyaladığımız uygulamalar Kies üzerinden görülmez. Ayrıca bütün bu işlemleri Kies kapalıyken gerçekleştirin arkadaşlar.

Son olarak bu kadar açıklama yaptım ama işe de yaramayabilir. Düşünce olarak gayet mantıklı geldi bana. Deneyip bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca hata verirse bile hatayı bana bildirin ki sorunu çözmeye çalışalım.

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
Fruit Ninja yı denedim. Şu hatayı veriyor:

nightmaree65

nightmaree65

Üye
evet aynı hatayı bende aldım

dengesis

dengesis

Üye
    Konu Sahibi
Demek ki düşüncem işe yaramadı bunun çözümünü bulmak lazım biraz çalışalım bakalım. Kies üzerinden indirilmeyen oyunların yüklenmesi engellenmiş olabilir. Bu durumda Kies'i kandırmak gerekiyor. Sizin sildiğiniz SamsungAppsLocalDB14.db3 dosyasının yerine benim upload ettiğim aynı dosyayı bir kopyalayıp öyle deneyelim birde nasıl olacak. Buradaki düşüncem uygulamaların Kies üzerinden indirilmiş gibi göstermek.

nightmaree65

nightmaree65

Üye
senindosyayı kopyalayınca indirilenler boş gözüküyo kieste

carfeng

carfeng

Üye
Bendede aynı hatayı verdi bir çözüm bulmak lazım ama zor.

dengesis

dengesis

Üye
    Konu Sahibi
Download klasöründe hiçbirşey kalmasın ve upload ettiğim dosyaları oraya kopyala. Birde öyle deneyelim bakalım.

didyou

Üye
Aslında biraz zorlanırsa olabilir.

scream man

scream man

Üye
zaten senin fruit ninjada sorun var winrar diğer .app dosyalarını açarken bunda arşiv hasarlı diyor başka yüklenmemiş oyun varsa atsanız denesek
edit:konuyu canlandırmak gibi oldu ama söylemek istedim yani

frager

frager

Üye
Toprak nerelerdesin :) yeni oyunlar ayarladım yarın uplıycam senin konuyu güncellersin

eaagent

eaagent

Üye
aslinda hep aklimdaydi bu gaayet mantikli su takim olayi ile isi ciddiye alrsak bi cikar yol buluruz

nidforspid

nidforspid

Üye
sp.so çözdü o işi gerekkalması artık

eaagent

eaagent

Üye
sp.so çözdü o işi gerekkalması artık
spooftan daha kesn bi yol arioruz arkadasim o yuzden bu caba zaten. wave 2 sahipleride rahatca bedava uygulamalara menuden ulasabilecekler boylece.

nidforspid

nidforspid

Üye
spooftan daha kesn bi yol arioruz arkadasim o yuzden bu caba zaten. wave 2 sahipleride rahatca bedava uygulamalara menuden ulasabilecekler boylece.

şuna kısaca isim yapmaya çalışıyıyoruz de,o yöntemi deniyenler oldu nfs shift ilk kez mağazadan çıktığında denenmişti bu yöntemler ,ben o yüzden destek vermedim arkadaşa ama başka yöntemlerde olur tabi ama en iyi yol iphone daki gibi jailbreak olurdu heralde direk at istediğini aç

eaagent

eaagent

Üye
şuna kısaca isim yapmaya çalışıyıyoruz de,o yöntemi deniyenler oldu nfs shift ilk kez mağazadan çıktığında denenmişti bu yöntemler ,ben o yüzden destek vermedim arkadaşa ama başka yöntemlerde olur tabi ama en iyi yol iphone daki gibi jailbreak olurdu heralde direk at istediğini aç

Valla ben isim yapmaya çalışmıyorum takımdada değilim zaten . Sadece tek derdim Wave 2 nin de menuden ücretsiz bir şekilde yüklenen oyunları açabilmesi.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
abi defalarca o yöntem üzerinde çalıştım bilgisayarın kendine ait İP NOSU ve PC KODLARI baz alınarak bir kimlik oluşturuluyor pc de ayrıca her telefonun ürün barkod kodu farklı .

frager

frager

Üye
Valla ben isim yapmaya çalışmıyorum takımdada değilim zaten . Sadece tek derdim Wave 2 nin de menuden ücretsiz bir şekilde yüklenen oyunları açabilmesi.

Sen sürümü değiştirsen çözülür problemin wave 2 ninde uygulamaları direk menüden açan fw leri var.

eaagent

eaagent

Üye
Sen sürümü değiştirsen çözülür problemin wave 2 ninde uygulamaları direk menüden açan fw leri var.

biliyorum ancak en güncel sürümde bu olsa daha iyi olur . Adamlar daha da iyileştirip güncelleme çıkarıyorlar. Güncel sürüm herzman daha iyi .

scream man

scream man

Üye
aslında .app dosyaları winrar ile açılıyor fakat düzenleme yapılamıyor onları düzenleyen bi program bulsak belki olabilir gerçi senin yöntemide denemek lazım yeni oyunları bi upload edin

secretwhite

Üye
ben bu dosyalari hex editor ile açtım çok birşey bildiginden değil gördüğüm en basit anlayabildiğim koruma her app in indirilen samsung hesabı ile ilişkilendirilmesi zaten bu yöntem geçen sene temmuz ağustos aylarında spoof olayı çıkmadan denendi başarılı olumamadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt