wave 1 için en stabil en sorunsuz ve en iyi bada 2.0 sürümü hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rnytmz

Üye
    Konu Sahibi
wave 1 için en stabil en sorunsuz ve en iyi bada 2.0 sürümü hangisi ?
bada 2.0 ı bekle bekle bıktım artık.
normalde çok sabırlıyım ama türkiyede halen daha yayınlanmaması canımı çok sıktı.
artık bende 2.0 kullanmaya başlamak istiyorum.
sizce telefonuma hangi sürümü yüklemeliyim? hangi sürüm en az sorunlu , en stabil ve en hızlı olan ? hangi sürümü tavsiye edersiniz ?siz hangi sürümleri kullanıyorsunuz ?

şimdiden yardımlarınız ve görüşleriniz için teşekkürler...

rnytmz

Üye
    Konu Sahibi
herşey iyi güzelde bu operatör ayarlarını manuel yüklemek biraz caydırıcı oldu :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
dostum hangi hattı kullanıyorsan o hattın sadece gprs olan bölümünü elle girip (20sn bile almaz) sonra ugulama profillerini sececeksin bukadar basit herkes kullanıyor :)

ceycey111

ceycey111

Üye
Evet kolay iş o
fw konusunda hafta sonunda kendi fwmiz geliyor onu yükleyebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
Evet kolay iş o
fw konusunda hafta sonunda kendi fwmiz geliyor onu yükleyebilirsin :)

Ceyhun kardeşim kusura bakma tam anlayamadım, haftasonu geliyor derken bada 2 türkiye güncellemesi mi oluyor o, bi açıklık getirebilir misin kardeşim. :D Cahillik bizimki kusura bakma artık.

ceycey111

ceycey111

Üye
yok kardesım olurmu :)
yenı bı cfw hazırlıyorzda maxıcepe ozel onu bekleyeye bılırsn dedım arkadasa :)
bıkac eksıgı var onları halledelım hafta sonuna yayınlarız :)
yanı Turkıye ıcn nezmn cıkacagı hıc bellı degıl hazırana bıle kalabılır :)

baby_face_

baby_face_

Üye
bada 2.0 ı bekle bekle bıktım artık.
normalde çok sabırlıyım ama türkiyede halen daha yayınlanmaması canımı çok sıktı.
artık bende 2.0 kullanmaya başlamak istiyorum.
sizce telefonuma hangi sürümü yüklemeliyim? hangi sürüm en az sorunlu , en stabil ve en hızlı olan ? hangi sürümü tavsiye edersiniz ?siz hangi sürümleri kullanıyorsunuz ?

şimdiden yardımlarınız ve görüşleriniz için teşekkürler...
Aynen arkadasım bu zamana kadar hiç ml yüklemesi yapmadım ama artık tak etti konuyu takip ediyorum iyice kavradiktan sonra bende artık 2.0cı olurum herhalde

feyzammm

feyzammm

Üye
2.0 a geçin birdaha 1.2 ye dönmezsiniz niye diycek olursanız 2.0 ı kullanana 1.2 çok boş geliyo tavsiye ederim nasıl olsa geri dönüşü var o yüzden tereddüt etmeyin

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
yeni cfw miz son aşamalarına geldi bu en iyi sürüm olacak sizlere sunacagımız onun için boşverin kies güncellemesini şu an da ufak eksiklikler kaldı 8500 için yayını yapacagız alın yükleyin güle güle kullanın

rnytmz

Üye
    Konu Sahibi
peki bekliyorum o zaman.ama keşke şu sizin hazırladığınız maxicep açılış ekranı olmasa bu cfw de.çünkü telefonu satma ihtimalim var orjinal bada 2.0 la satmayı düşünüyorum.vede haftasonunu bekliyorum sabırsızlıkla :)

ceycey111

ceycey111

Üye
peki bekliyorum o zaman.ama keşke şu sizin hazırladığınız maxicep açılış ekranı olmasa bu cfw de.çünkü telefonu satma ihtimalim var orjinal bada 2.0 la satmayı düşünüyorum.vede haftasonunu bekliyorum sabırsızlıkla :)

iki seçenekle verilcek maxicep animasyonlu ve normal animasyonlu istediğinizi yükleyebiliceksiniz :)
son aşamada artık yarın yayınlancak inş :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
bu durumuda düşünerekten tabiki normal olanıda sunacagız arkadaşlar

rnytmz

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman yarına söz aldığıma göre yarını bekler yüklerim.güveniyorum maxicep ekibine :)
yarın ola hayrola :)

baby_face_

baby_face_

Üye
yeni cfw miz son aşamalarına geldi bu en iyi sürüm olacak sizlere sunacagımız onun için boşverin kies güncellemesini şu an da ufak eksiklikler kaldı 8500 için yayını yapacagız alın yükleyin güle güle kullanın
İlk ml yüklememi yapacagım madem en iyi sürüm bu olacak bunu kullanacağım :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
şu anda ben kullanıyorum test aşamasını geçti sayılır ufak bir iki düzenlemeden sonra yayınlayacagız hem maxicep özel fw sini hemde normal fw mizi

Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye

Bugün yüklenecek mi kardeşim yeni fw atmışken onu atayım bari. :D

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Bugün yüklenecek mi kardeşim yeni fw atmışken onu atayım bari. :D

bugün akşam saat: 21:30 a inşallah yetişir diye düşünüyorum ama konuyu hazılaması pazar günü olacak çünkü resimler anlatımlar filan uzun iş istersen bekle

elizkundura

elizkundura

Üye
bu fw italyan bada 2.0 sürümünden daha mı stabil hangisini öneriyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt