Haber Watch Dogs PC Torrent'e Düştü! (Oyuniçi Görüntüler Eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
Sende kasma oluyor mu? En yüksek ayarlarda oynayabiliyorum ama donunca hiç oynanmaz hale geliyor, yarınki sürümü indireceğiz sanırım :(
1080p ultrada yada highde rahat oynanmıyor ama orta ayar fena değil. Ve araç içi kamerada araba sürmesi çok zevkli. :)

• Beğen
Tepkiler: -Empat-

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun 22Gb'lık Reloaded versiyonu çıktı, ne lag var ne düşük fps, sıkıntı ya ne diye indirdim ki bunu, neyse gece bırakırım indirir
1080p ultrada yada highde rahat oynanmıyor ama orta ayar fena değil. Ve araç içi kamerada araba sürmesi çok zevkli. :)
13 Gb'lık versiyondan çoğu kişi şikayetçi, GTX780Ti SLI oyundan 13 fps alıyormuş, fakat yeni çıkan 22GB'lık Reloaded sürümü düzgünmüş yorumlara bakılırsa

Uhops

Uhops

Üye
Oyunun 22Gb'lık Reloaded versiyonu çıktı, ne lag var ne düşük fps, sıkıntı ya ne diye indirdim ki bunu, neyse gece bırakırım indirir
13 Gb'lık versiyondan çoğu kişi şikayetçi, GTX780Ti SLI oyundan 13 fps alıyormuş, fakat yeni çıkan 22GB'lık Reloaded sürümü düzgünmüş yorumlara bakılırsa
Banada kuşku düşürdün :) Ay başı indirsem mi ki? :hmmmLow-Med +25 fps :hmm

• Beğen
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Banada kuşku düşürdün :) Ay başı indirsem mi ki? :hmmmLow-Med +25 fps :hmm
Normalde benimki de rahat oynatıyor, fakat yazdığım gibi donunca hiç oynanmaz hale geliyor, bendeki fps de seninki civarı... Oyun kesip biçmişler tam performans alınmıyor, kim indirecek 22 gb'ı ya :(

Fatic

Fatic

Üye
blackbox sürümü çıktı mı yada çıkar mı?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
blackbox sürümü çıktı mı yada çıkar mı?
BlackBox sürümü hakkında bir bilgim yok ama Reloaded en sağlamıdır ve çıktığına göre kimse BlackBox ile riske girmez

Fatic

Fatic

Üye
BlackBox sürümü hakkında bir bilgim yok ama Reloaded en sağlamıdır ve çıktığına göre kimse BlackBox ile riske girmez
o zamn indirmeye başlayım bu sürümü ama benm ekran kartım HD5570dx11 minimum HD5770dx11 yazıyor açar mı benim pc?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
o zamn indirmeye başlayım bu sürümü ama benm ekran kartım HD5570dx11 minimum HD5770dx11 yazıyor açar mı benim pc?
Açar açmasına da hangisinden bahsediyorsun? 22 gblık reloaded sürümünü indir, ben bu gece bırakacağım indirsin sabaha kadarHaa minimum diyormuş, bilmiyorum oynarsın herhalde

• Beğen
Tepkiler: Fatic
Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Birazdan atacağım ama resimler biraz acemi oldu :D

:tşk:

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
Bugün torrent olarak indirdim virüs vb sorunu yok oyun hakkındaki yorumum şu bildiğin AC3 motorunu GtaV e entegre etmişler ama araba suruslerı vasat bi gta 4 bile değil onun haricinde çok kaliteli konusu var ve kesinlikle konsol değil pc oyunu

• Beğen
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Bugün torrent olarak indirdim virüs vb sorunu yok oyun hakkındaki yorumum şu bildiğin AC3 motorunu GtaV e entegre etmişler ama araba suruslerı vasat bi gta 4 bile değil onun haricinde çok kaliteli konusu var ve kesinlikle konsol değil pc oyunu
Hangi sürümü indirdin(ELDERS, Reloaded, Skidrow ...) ?

Uhops

Uhops

Üye
Bende tekrar rld yüklicem. Az önce FHD BF4 göze batmadan yüksek ayarda rahat oynanıyor, ama WD oynanmıyor. Rahat oynamak için 720p yaptım GTA SA hissi verdi ve arabalar kötü gibi sadece 5-6 güzel araba var sanki. Bide direksiyon kamerasında arabanı ibresi hareket etmiyor :(

• Beğen
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Bende tekrar rld yüklicem. Az önce FHD BF4 göze batmadan yüksek ayarda rahat oynanıyor, ama WD oynanmıyor. Rahat oynamak için 720p yaptım GTA SA hissi verdi ve arabalar kötü gibi sadece 5-6 güzel araba var sanki. Bide direksiyon kamerasında arabanı ibresi hareket etmiyor :(
Şuan Reloaded indiriyorum ama çok yavaş :( Boşuna 13 gb indirdik. Kapatmayıp sabaha kadar indiricem, sabah bakarım bitmemişse okuldan dönünce devam ettircem, ama yine de indirecem:angry:

Uhops

Uhops

Üye
Şuan Reloaded indiriyorum ama çok yavaş :( Boşuna 13 gb indirdik. Kapatmayıp sabaha kadar indiricem, sabah bakarım bitmemişse okuldan dönünce devam ettircem, ama yine de indirecem:angry:
Kaçla iniyor bende -30Kb/s hep. 9 haftada incek yazıyor :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
reloaded çıktımıki

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sıkıntı var mı

Üst Alt