badmus
Üye
Ben şimdi kuruyorum, açınca resim atarım
Konuyu takip ediyorum. Eğer kurdugunda oyunda sorun yoksa ben de indirecem

Ben şimdi kuruyorum, açınca resim atarım

Kurdum ama açamadım, Uplay login istiyor @GDDR5 sen nasıl kurdun oyunu?Açtım oyunu oynuyorum şuan harbi çok iyi yaKonuyu takip ediyorum. Eğer kurdugunda oyunda sorun yoksa ben de indirecem![]()

Gündüz oluyor mu hep gece mi?Kurdum ama açamadım, Uplay login istiyor @GDDR5 sen nasıl kurdun oyunu?Açtım oyunu oynuyorum şuan harbi çok iyi ya
Kontroller bana normal geldi, grafikler müthiş gerçekten![]()
Şuan gündüz, şehirde arabayla dolaşmak çok zor yaGündüz oluyor mu hep gece mi?
Gta 4'ü ele alınca oyun çok renkli
Alışmaya başladım 
Kurdum ama açamadım, Uplay login istiyor @GDDR5 sen nasıl kurdun oyunu?Açtım oyunu oynuyorum şuan harbi çok iyi ya
Kontroller bana normal geldi, grafikler müthiş gerçekten![]()
Uplay'ı çevrimdışı moda alıp gamelauncher'dan başlatmak, ve maalesef her zaman böyle başlatmak lazımYaşadığın sorunun çözümü neydi?

uplay istemeyen c-ra-ck var diye okumuştum bi yerdeUplay'ı çevrimdışı moda alıp gamelauncher'dan başlatmak, ve maalesef her zaman böyle başlatmak lazım![]()
Nasıl çevrimdışı yapıyorsun? Ben hesabı açıp yapıyorum hep?go ofline mi?Uplay'ı çevrimdışı moda alıp gamelauncher'dan başlatmak, ve maalesef her zaman böyle başlatmak lazım![]()
Evet ayarlarda go offline var offline olduktan sonra açıyorum oyunu.Nasıl çevrimdışı yapıyorsun? Ben hesabı açıp yapıyorum hep?go ofline mi?
Ayarlarda offline başlatmayı seçince her seferinde offline yapmaya gerek kalmıyor.tabiki bir gta olamaz ama bir düşünün gta ya hiç alternetif olan bir oyun oldumu? buda ayrı bi rekabet ve rekabette her zaman kullanıcıların yararınadırYükledim normal açıldı sorun yok oyunda. Ama bir gta değil kontrollere alışamadım.
Bide hep akşam mı? Sabah olmuyor mu?

Bende o tür bir program çalışmıyorBugün yayınlanan haberde torrentten indirilen Watch Dogs un virüslü olduğu ortaya çıktı dikkat edin...
Görev yöneticisinden kontrol edin winlogin.exe veya farklı bir görev haddinden fazla kaynak kullanıyorsa şu anda birileri sizi pcnizden Bitcoin kazanıyor demektir yani virüs bulaşmış...
@GDDR5 @-Empat-

Benim ki elders sürümü bitcoin virüsü sahte skidrowlardaymış.Bugün yayınlanan haberde torrentten indirilen Watch Dogs un virüslü olduğu ortaya çıktı dikkat edin...
Görev yöneticisinden kontrol edin winlogin.exe veya farklı bir görev haddinden fazla kaynak kullanıyorsa şu anda birileri sizi pcnizden Bitcoin kazanıyor demektir yani virüs bulaşmış...
@GDDR5 @-Empat-
Sende kasma oluyor mu? En yüksek ayarlarda oynayabiliyorum ama donunca hiç oynanmaz hale geliyor, yarınki sürümü indireceğiz sanırımBenim ki elders sürümü bitcoin virüsü sahte skidrowlardaymış.
Bazı sitelere Reloaded gelik.