Haber Watch Dogs PC Torrent'e Düştü! (Oyuniçi Görüntüler Eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu takip ediyorum. Eğer kurdugunda oyunda sorun yoksa ben de indirecem :)
Kurdum ama açamadım, Uplay login istiyor @GDDR5 sen nasıl kurdun oyunu?Açtım oyunu oynuyorum şuan harbi çok iyi ya :D
Kontroller bana normal geldi, grafikler müthiş gerçekten :D

Uhops

Uhops

Üye
Kurdum ama açamadım, Uplay login istiyor @GDDR5 sen nasıl kurdun oyunu?Açtım oyunu oynuyorum şuan harbi çok iyi ya :D
Gündüz oluyor mu hep gece mi?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: GDDR5
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
çalıştıran ve oynayanlar sisteminiz nedir? hangi ayarlarda oynuyorsunuz? ve hangi sürümü indirdiniz? :Dben de ikilemde kalmıştım, hatta bi yerde işlemciye yük bindiren bi solucan var crackde filan yazmışlardı da dedim reoladedı bekleyeyim ama sizi görünce iştahım kabardı şimdi :eller:

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
İ5 işlemci 6Gb ram gt740m with optimusFull ayarlarda oynayabiliyorum ama alisana kadar dusukte tutucam

badmus

badmus

Üye

Yaşadığın sorunun çözümü neydi?

Uhops

Uhops

Üye
Uplay'ı çevrimdışı moda alıp gamelauncher'dan başlatmak, ve maalesef her zaman böyle başlatmak lazım :(
Nasıl çevrimdışı yapıyorsun? Ben hesabı açıp yapıyorum hep?go ofline mi?

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
ben buldu yavaş yavaş iniyo gtav e benzer bir oyun motorı var araba kullanmak güzel

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl çevrimdışı yapıyorsun? Ben hesabı açıp yapıyorum hep?go ofline mi?
Evet ayarlarda go offline var offline olduktan sonra açıyorum oyunu.
Yalnız dün hiç kasmayan oyun bugün en düşük ayarlarda lag yapıyo nedendir acaba:hmmmAyarlarda offline başlatmayı seçince her seferinde offline yapmaya gerek kalmıyor.

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
Yükledim normal açıldı sorun yok oyunda. Ama bir gta değil kontrollere alışamadım.

Bide hep akşam mı? Sabah olmuyor mu?
tabiki bir gta olamaz ama bir düşünün gta ya hiç alternetif olan bir oyun oldumu? buda ayrı bi rekabet ve rekabette her zaman kullanıcıların yararınadır :)

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Oyuniçi resimler atar mısınız?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Birazdan atacağım ama resimler biraz acemi oldu :D

• Beğen
Tepkiler: atlantis52

fnldstntn

Üye
Bugün yayınlanan haberde torrentten indirilen Watch Dogs un virüslü olduğu ortaya çıktı dikkat edin...
Görev yöneticisinden kontrol edin winlogin.exe veya farklı bir görev haddinden fazla kaynak kullanıyorsa şu anda birileri sizi pcnizden Bitcoin kazanıyor demektir yani virüs bulaşmış...
@GDDR5 @-Empat-

• Beğen
Tepkiler: -Empat-
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Bugün yayınlanan haberde torrentten indirilen Watch Dogs un virüslü olduğu ortaya çıktı dikkat edin...
Görev yöneticisinden kontrol edin winlogin.exe veya farklı bir görev haddinden fazla kaynak kullanıyorsa şu anda birileri sizi pcnizden Bitcoin kazanıyor demektir yani virüs bulaşmış...
@GDDR5 @-Empat-
Bende o tür bir program çalışmıyor :bilmm

Uhops

Uhops

Üye
@GDDR5 @-Empat-
Benim ki elders sürümü bitcoin virüsü sahte skidrowlardaymış.

Bazı sitelere Reloaded gelik.

Vretil

Vretil

Üye
sildim :D yanlış yorum.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Benim ki elders sürümü bitcoin virüsü sahte skidrowlardaymış.

Bazı sitelere Reloaded gelik.
Sende kasma oluyor mu? En yüksek ayarlarda oynayabiliyorum ama donunca hiç oynanmaz hale geliyor, yarınki sürümü indireceğiz sanırım :(

Üst Alt