benim bi şey saçmaladığım yok,asıl saçmalayan sizlersiniz.eğitimsiz insan internet kullana bilirmiymiş,miş miş... internet kullanmayı sen office kullanma, auto cad kullanma falanmı zannediyosun... adam eğitimsiz ,bilgisiz, gidiyo ayda 10-20 tl ye taksitle 1500 tl lik cihazı alıyo,akşamları internetiyle ünlü olan o makina ile napacak, google amcaya yazacak karı-kız.. ondan sonra önüne hangi site gelirse gelsin,onay neymiş, yazılar ne anlama geliyomuş, aktif neymiş deaktif neymiş, bakiye neymiş bilmeden tıklayıp amacı bi an önce karı videosuna ulaşmak.ondan sonra ağzı yanınca kendine geliyo.sende burdan ahkam kes.saçmalıyomuşum ,eğitimsiz insan internete giremezmiş geç bunları.eğitimsiz senden fazla karıştırıyo bunları.eğitimsizsen bilgin yoksa bilene danış.danışamıyosan 2 kere ağzın yanar sonra yoğurdu üfleyerek yersin.ok.!reklam sms inde ise mesajını açıcan okucan, baktın eşten dostan değil silecen.öyle birbirinden güzel artı onsekiz videoları telefonuna indrmek için tıkla gir denilen linklere tıklamıcan.tıkladıysanda iptalini bi an önce sağlıcan üzerinden aylar geçtikten sonra fatura tavan yapınca değil.bunların hepsi sana zor geliyosa 3310 kullanıcan. galaksy 3 alıp sağa sola girip, ondan sonra dolandırıldım ey ahaliii diye gezmicen ortalarda.tabi operatörlerin işine gelir.onlar da para kazanıyo.eleman kroysa o naapsın.2 fatura sonra öğrenir mobil sitelerde nasıl gezileceğini.ama dolandırıcılık wap25 de neden yok diyorum biliyomusun gir siteye bak.sitede gezmek beleş.adamlar tüm sana ileride girecek ücretleri başka şeyleri yazmış.sen okumuyorsan yapacak bi şey yok.reklam sms inden tam 30 sn sonrada ücret tarafına bilgi mesajıyla gönderiliyo ve iptal için şunu yaz deniyor.sen bunları sklemessen dolandırıcı da diyemessin..benim başıma gelmedi evet ama hava hoş değil, dikkatli takılıyoruz hepsi bu.2 karı videosu benim kazandığım 3 kuruştan değerli değil mesele bu.uçkurunu fazla seven parayı yatırır.yatırmayanda hem videoyu alıp hemde parasını geri istemesin.anlatmak istediğim bu......