w995 video lütfen yardımmm...

Sponsorlu Bağlantılar

Captain

Üye
arkadaşlar w995 w715 ve w705 ile ilgili sorularınızı panodaki fun club adlı konuda sorarsanız daha fazla yardımcı olabilirim :oke:

endangerman

Üye
arkadaşlar size bir sorum olacak. facebooktan 320*240 olan mp4 videoları indirip izleyebiliyordum 3-4 gün önecsine kadar. sonra face de video açmaya çalıştım tık yok açmıor. bu konu hakkında bilgisi olan var mı yoksa teli fabrika ayarlarına çevireceğim ve bunu hiç olumlu bulmuyorum. yardımmm plsss!!!!! :(

--------------- Ekleme ---------------

telefonum w995 yazmayı unutmuşum..
siteden değilde mail adrasime yazarsanaz çok daha iyi olur.
[email protected]

Captain

Üye
arkadaşlar size bir sorum olacak. facebooktan 320*240 olan mp4 videoları indirip izleyebiliyordum 3-4 gün önecsine kadar. sonra face de video açmaya çalıştım tık yok açmıor. bu konu hakkında bilgisi olan var mı yoksa teli fabrika ayarlarına çevireceğim ve bunu hiç olumlu bulmuyorum. yardımmm plsss!!!!! :(

--------------- Ekleme ---------------

telefonum w995 yazmayı unutmuşum..
siteden değilde mail adrasime yazarsanaz çok daha iyi olur.
[email protected]
artık hiç bi telde faceden video izlenemiyor flash player olanlar hariç ama face video indirmeyi kapattı :off:

akaragoz1984

Üye
Ben de w995 kullanıcısıyım internete wifi ile girersen hiç kontör gitmez. Sebekelere ait hesapları sildim yerel ağlara izin verdim şuan süper giriyor. Tek sorun ınternetteki videoları izleyemiyorum. Almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum. (Not:bu mesajı telefondan yazıyorum:) )

Captain

Üye
Ben de w995 kullanıcısıyım internete wifi ile girersen hiç kontör gitmez. Sebekelere ait hesapları sildim yerel ağlara izin verdim şuan süper giriyor. Tek sorun ınternetteki videoları izleyemiyorum. Almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum. (Not:bu mesajı telefondan yazıyorum:) )

kardeş sende gel fun club a :)

mlymky-mlymky

Üye
media go kullanılmı nasıl yardımcı olursan sevınırım...

Takipçi Satın Al

Üst Alt