W810i'de Gizli Menü

Sponsorlu Bağlantılar

06pascha06

Üye
millet selam foruma yeni katıldım ama boş gelmedim w810i telefon kullananlar ses yükseltmenin yolu ana menüdeyken [sağ]
[*][sol][sol]
[*][sol]
[*] a basıyoruz gizli bir menü açılıyor oradan herşeyi ayarlaya biliyorsunuz:oke:
yalannnnnn

powercarizma

Üye
şunu açıkça söyleyecek birileri yokmuuu? ?????

aslan92_5

aslan92_5

Üye
ya beyler bende yeniyimde bu ana menüde sol yapıyorsun tammam ama sonra (*) a bastığınca çağrılar menüsüne giriyor ve o dediğiniz gizli menüden hiç eser yok anlayacağınız ben beceremedim bir türlü biraz daha açık net tarif ederseniz inan cok sevinirim iyi geceler şimdiden teekkürler
ewet arkadasımın dediği gibi bende aynısını yaptım çağrılar menüsünden başka bişey gelmiyo bu işte bi hata var,ben daha önce yapmıştım bunu başka bir şekilde olmuştu ama o formülü unuttum:)

kenji_

Üye
Yau ne yalanı... sağ * sol sol * sol * yapın çıkıyo işte...+ ses kalitesi vsyi etkilemiyo denmiş elli kez hala menüden çıkınca yine eskiye dönüyo diyenler var...okuyun yav bi yazıları...sesi görüntüyü vsyi TEST için çalışan bi servis...

bacobabacan

bacobabacan

Üye
poyraz_85 bu gizli menüye girebilmen için tüm kısayolları iptal etmen gerekiyor..bende girdim ama çıktığımda eski haline geri geliyor..yükselmiyor yani..

okannic39

Üye
yha sol (*) filan bişe anlamadım açık anlatırsanız sevinirim teşekkürler

derya1989

derya1989

Üye
arkadaşlar bu test amaçlı bi uygulama orda flaş falan var sadece orda sorun varmı yokmu ona bakıyorruz yoksa ses falan yükseltilmiyo.TEST AMAÇLI Bİ UYGULAMA O.

GENCAY_aşk

GENCAY_aşk

Üye
ya beyler bende yeniyimde bu ana menüde sol yapıyorsun tammam ama sonra (*) a bastığınca çağrılar menüsüne giriyor ve o dediğiniz gizli menüden hiç eser yok anlayacağınız ben beceremedim bir türlü biraz daha açık net tarif ederseniz inan cok sevinirim iyi geceler şimdiden teekkürler:op:aynen

TuRaBReK

TuRaBReK

Üye
yha beyler bn burdan ses yükseltemiorum giriorum sesi yükseltiorm kayıt edemiorm bi yardım edeblirmisiniz....!

emy.japon

emy.japon

Üye
harikasın

tanimazsinki

tanimazsinki

Üye
arkadasım bu test ıcın bır menu ses yukseltme degıl

ancelotti_ibo

Üye
patron gizli menüden yapıyorm ama tekrar eskisi gibi oluyo bir sorun mu var bi yardımcı olabilir misinz?

crescentt

crescentt

Üye
yaa beyler burda onca adam ne diyor sadece denemelik yaa çıkınca eski haline geri dönüyo siz hala çıkınca eski haline döndü bi sorunmu var diyosunuz biraz yorumları okuyunda yarum yapın

mehmetpol

mehmetpol

Üye
ya beyler bende yeniyimde bu ana menüde sol yapıyorsun tammam ama sonra (*) a bastığınca çağrılar menüsüne giriyor ve o dediğiniz gizli menüden hiç eser yok anlayacağınız ben beceremedim bir türlü biraz daha açık net tarif ederseniz inan cok sevinirim iyi geceler şimdiden teekkürler

valla bendede aynı oluyor:nono:

cardanadam

cardanadam

Üye
çok teşekkür ederim arkadaşım bende bunu arıyordum gelçe west_advisory arkadaşım seni uyarmış ama ben bulamamıştım nereye koyduğunu söylerse daha iyi olur yani açıkcası sana kızmasını kınıyorum ben onun yazdığını bulamadım bu geldi karşıma ve işimede yaradı çok teşekkür ederim

by_hate

Üye
gizli menü cıktı saol b iraderde cıktıkdan sonra geri eski haline donüyo

gurkan__252

Üye
bu işlem ile telefonun sesini yükseltmeezsiniz.
bu sadece test esnasında telefonun ses tonunu ayarlamanızı sağlar.
o kısma her girmenizde ses kendini orta seviyeden başlatır.
eğer walkmandan müzik dinlerken walkmanı kapatmadan gireseniz o alana sesin yüksekliği birden orta seviyeye iner.

yani anlıyacağınız sesi yükseltmez boşuna denemeyin.

serhat_41

Üye
beyler boşverin uğraşmayı menü tammamen test amaçlıdır ses felan yükselmez kendinizi kandırmayın:))

knightnihat

Üye
BURDAN SES YÜKSELTİLMİYOR Kİ SADECE SERVİS TESTLERİ VAR :megafon::vur:vur:bilmem::box:@

kirsehirli_06

Üye
arkadaslar bende yapamadım açıklayıcı bi şekilde anlatırmısınız

Takipçi Satın Al

Üst Alt