W810i'de Gizli Menü

Sponsorlu Bağlantılar

eylemcelik

Üye
    Konu Sahibi
W810i'de Gizli Menü
millet selam foruma yeni katıldım ama boş gelmedim w810i telefon kullananlar ses yükseltmenin yolu ana menüdeyken [sağ]
[*][sol][sol]
[*][sol]
[*] a basıyoruz gizli bir menü açılıyor oradan herşeyi ayarlaya biliyorsunuz:oke:

• Beğen
Tepkiler: hukumdar_23, OMEGA VE TITANI, yusf iLker ve 1 kişi daha

west_advisory

west_advisory

Üye
Eylem bu konu forumda ben ve birkac kişi tarafından bir cok defa verilmişti ama yinede saol bilmeyenler olabilir.Bundan sonra foruma konu eklerken önceki konulara söyle bir bak yada varsa forumda bir konu
örn maxicep adlı kullanıcıdan alıntırdır yaz.Yenisin olabilir ama bundan sonra böyle yapmanı rica ediyorum iyi forumlar...

messi_yilmaz

Üye
nsl ya ben anlamadım

aayineococuk

Üye
teşekkürler

yarimist

yarimist

Üye
sen yenisin galiba ,:cool

tr_tnt

Üye
arkadaşlar ben bu konuyu yeni öğrendim ama sorum olacak ben bu gizli menüye girdim fakat sesi açmama rağmen menüden çıktığımda eski haline dönüyor yanlış birşeymi yapıyorum

driver18

Üye
iyi de test amaçlı bir eylem değilmi bu ben öyle biliyorum

amenna

Üye
ya ben bir turlu yapamadım

agasabene

Üye
Teşekkürler...

poyraz_85

Üye
ya beyler bende yeniyimde bu ana menüde sol yapıyorsun tammam ama sonra (*) a bastığınca çağrılar menüsüne giriyor ve o dediğiniz gizli menüden hiç eser yok anlayacağınız ben beceremedim bir türlü biraz daha açık net tarif ederseniz inan cok sevinirim iyi geceler şimdiden teekkürler

haydar_ecevit

Üye
teşekkürler eline sağlık

elsaco

Üye
Ben De Dediğiniz Gibi Yaptım Ama çağrılar Menüsünden Başka Bi şey Ekrana Gelmiyo

kızılımsı

Üye
slm üye arkadaşlarım
ben sony ericsoon k750i için msn programı var mı elinizde?

alfa217

Üye
arkadaşlar sadece bekleme ekranında değil müsait bi menüdede bunu yapabilirsiniz ama bu sadece test menüsü ses arttırma özelliği yok yani

umt1905

umt1905

Üye
teşekkürler sağol:)

mmkar

Üye
arkadaşlar ben bu konuyu yeni öğrendim ama sorum olacak ben bu gizli menüye girdim fakat sesi açmama rağmen menüden çıktığımda eski haline dönüyor yanlış birşeymi yapıyorum
evet bende arkadaşa katılıyorum bu soruya cevap albilirmiyim:megafon:

girdap-_-17

Üye
ya en üste arkadasın dediği gibi menü açılıyo ama sesi yükselttikten sonra yükselmiş olarak kaydedilmiyo onu nasıl yapıcaz_???

--------------- Ekleme ---------------

ya beyler bende yeniyimde bu ana menüde sol yapıyorsun tammam ama sonra (*) a bastığınca çağrılar menüsüne giriyor ve o dediğiniz gizli menüden hiç eser yok anlayacağınız ben beceremedim bir türlü biraz daha açık net tarif ederseniz inan cok sevinirim iyi geceler şimdiden teekkürler

yön tuslarıyla sağ sol yapıcaksın!!!

oguz0317

Üye
olmuyorrrrrrrrrrrrr:agla
:nono:

silenthacker

Üye
ayrıca bu kod sadece w810 için deil bir çok sony ericsson da çalışıo

ercumend

Üye
ordaki ayarlarla istediğiniz kadar uğraşın bi değisiklik olmuyor. o sadece test amaçlı bi menü ayar değişikliği yapılmıyor. uğraşmaya değmez denemeyin bence

Takipçi Satın Al

Üst Alt