W810i'de Gizli Menü

Sponsorlu Bağlantılar

demirci koylü

demirci koylü

Üye
bilader şu işi tane tane anlatırmısın nereye giriyoruz nerenin sağina nerenin soluna adres yusuf_emlik@ buraya gönderirseniz sevinirim

ejder_ksk

Üye
buradan hiç birşey yapamıyorsun burası servis menusu sadece telefonda nerde arıza olduğunu bulmak için bir yer başka işe yaramıyor....

tpaint

Üye
bende yaptım ama cıktıktan sonra tekrar eskisine donuyo ayarlar

xDEADx

Üye
Hiçbir yere girmiyorsunuz. Telefonunuzun tuş kilidini açın (tabi kilitliyse) bekleme modundayken yani menüye girmeden önce ana ekrandayken [ sağ * sol sol * sol * ] basıyoruz. Bu menü telefonunuzun yazılım bilgilerini ve test ekranını getirir
Ses yükseltmeymiş cartmış curtmuş hikaye.
Ses yükseltme olayı (Elimde w810i var ve normal sesinden 5 kat fazla çıkıyor şuan Walkmande) acoustic olayı ile olur. Sanırım walkmanlerin hemen hepsine oluyor fakat K serisinde olur mu bilemem.
forum.donanimhaber.com da sony ericsson bölümünden inceleyin.

ultimatom

Üye
arkadaşlar bu sadece test amaçlı.
ama yinede teşekkürler.
hım bide sağ * sol * sol sol * yaparken tLfn normaL menüLere giriyor siz yapmaya dewam edin en sonunda giriyor ;)

yunuss.10

yunuss.10

Üye
arkadaslar bende bılmiyodum boyle bısı pek ıse yaramıyo gibi gldı bana ama yınede sagol

kebelek

kebelek

Üye
saol ama harbiden bi işe yaramıo :S

cakma kebelek

cakma kebelek

Üye
he he bn o bni banlıyan adminin a m ı n a k o y i y i m sanki başka şifrele giremicem puhahahaha

--------------- Ekleme ---------------

s i k e rim o admini

werty01

Üye
doğru artmıyo:coold:

21582555

Üye
yaa tamam menüyü açabiliyorusss da herhangi bir değişiklik yapamıyoruss yapsakta yine eski haline geri dönüyorr

DeathPenalty

Üye
Sesi yükselttim sagolun yaa :)

_qMz_

_qMz_

Üye
arkadşlar bi zararı oldu mu ona göre denicm..

TuRaBReK

TuRaBReK

Üye
güzel saolasın ama telefona zararı varmı.....?

55manyaq91

Üye
Ya abi ben yapıom yapıom olmuo aynı seviyede kalıyor acaba neden bi yardımcı olun yoqsa teli kıracağım yaw
:@

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaş bende yapıyorum ama tekrar aynı haline geri dönüyor yardımcı olabilecek kimse yoq mu ?

seyfi_sarım_03

Üye
nasıl ya tam anlayamadım

bestamibolat

Üye
ya şu gizli menü olayını iyi analtabilirmisiniz:D tam anlayamadım ilk defa s.e tel kullanıyorum da
tşklr:

yasofb

Üye
çok tşklrrrr

berserker_58

berserker_58

Üye
ya arkadaşlar tele bi zararı yok bence çünkü orda sesi yükseltmiyosunsadece deniyosun sesi sana orda orta çubukta gösteriyo sen onu yükseltiyosun bakıyosun sonra tamama tıklıyosun tekrar giriosun yine orta seviyede

summer 04

Üye
k 790 i ses artırma bilen var mı arkadaşlar

nahlı

Üye
yeni öğrendim..sağol...bu olay w580i dede oluyo ...galiba w810i ye ozel bi durum deil

Takipçi Satın Al

Üst Alt