W810i'de Gizli Menü

Sponsorlu Bağlantılar

kirsehirli_06

Üye
arkadaşlar ben yapamadım biraz açabilirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

kaç sefer denedim olmuyo çağrılar menüsüne giriyo

ufuk4169

Üye
bende de ole yapıyordum ama ekrandayken onu yapıcaksın hesap makinası cıkıyor o ekrandayken de cıkıyoservıs testlerı dıye ordan yaparsın:oke: BAŞKASI DA YAZMIŞ OLABİLİR

flakes

Üye
arkadaşlar bu eylem sadece ericsson ların test amaçlı yapılmış bi eylemdir sadece yeni aldığınızda telefonu test etmek amaçlıdır kesinlikle ordan ayar yapamazsınız. ve yazılımlarını kontrol edersiniz mesela cid 49 mu 52 mi olduğunu anlarsınız.. bi nevi yazılım kontrol kodlarıdır. ayarlama yapamazsınız... bilginize

xtreme25

Üye
evet burada yapılan hiç bir işlem yaptığımız gibi kalmıyor tekrar eski haline dönüyor

dooqle

Üye
poyra_85 Bende'de Aynı Olay Oluyoree :) anLmadım :D

can_-_

Üye
millet ben size kısacası söyliyim bu sadce test amaçlı yani ses yükseltme gibi şeyler yok sadce telefonundaki özelliklerin çalışıp çalışmadığını gösteriyo yani kısacası boş denemeye deymez

mishapmesut

Üye
yukarıda yazılan tusların hepsine seri bi sekilde bas sonunda nasracaksın:D

dolunaydeniz

Üye
bende yeni öğrendim şimdi bu işlemi yapman için hani kısa yol tuşu varya o devre dışı olacak yani sağ ve sol oklarda kısayol olmayacakmenüden kısayollarıma gir ordansağ dolaşım tuşuna gel seçim de devre dışı bırak umarım yaparsınız ama bence uğraşmayın çünkü hiç bişi olmuyo arkadaşında dediği gibi yükseltiiyosun menüden çıkınca eski haline geliyo

aynakoliq

aynakoliq

Üye
Teknik servis için bi menü bu..kurcaLamaya geLmez..

mete_1907

Üye
eyw

cihan_b

Üye
Olmuyor bu yaa çağrılar menüsüne giriyii

Mic Jack

Mic Jack

Üye
Ses yükseltme gibi bi olay yok burda , Sadece test amaçlı bişe bu ...

kaan_06_ank

kaan_06_ank

Üye
sola basıp *a basınca çağrı menusune giriyo bu bi yardm edin

Cuq0

Cuq0

Üye
Saol

otuz_3crew

otuz_3crew

Üye
saoLuN Ses CiXsSs :D:D:

eser_905

Üye
o menüdeki eylemler test eylemleri oradan ses yükseltme diye bişi yok

poverfull

poverfull

Üye
ya bu gizli menüye nasıl giriliyor mesaj,wolkman flan olan menüdenmi yardımcı olurmusunuz

mmkar

Üye
teşekkürler kardeş

darkness10

Üye
Ben gızlı menuyu bulamadım bana ozel msj atarmısın nereden alıncak falan

Takipçi Satın Al

Üst Alt