W810i'de Gizli Menü

Sponsorlu Bağlantılar

cepkah_ru

cepkah_ru

Üye
güzel paylaşım

tayfunn612

Üye
birader oraya ana menudeyken yazmıslar herkes menuye girio hayır..menuye girmeden onceki ekran varya ilk ekran ya trkcel falan yazan saati tarihi gosteren :) o ekran orda yapacan o dediğini bide bole dene ;)

--------------- Ekleme ---------------

beyler ana menudeyken yazmışlar oraya herkes menuye girio hayır..ilk ekran varya sebeke isminin yazdıgı saat tarihi gosteren ekran :) orda yapacaksınız işlemi bakın olacak ;)
bi teşekkür yeter
tofi 612

beyler oraya ana menudeyken yazmışlar..
ana menu derken ilk ekran varya saatin tarihin oldugu turkcel falan yazan :) orası iste ordayken yapın sag * sol sol * sol * oke ;)
bi tesekkur yeter...
imza: tofi :oke:

cihat_kosar

cihat_kosar

Üye
arkadaşklar bunu resimli bir şekilde anlatırsanuz sevinirim hala gizli menüyü bülamabım

kado1111

Üye
arkadaşlarımında dediği gibi test amaçlı bi yerdir orası. ses yükseltme ancak acoustik ile mümkündür, ayrıca telefonunuzun neredeyse her karesini değiştirme imkanı vardır, ilgili konular gereken yerlerde mevcuttur. bilginize...

selcuk061985

Üye
babalar yaptım ayarladım on numara w810 i hayranıyım proğramlarınızı oyunlarınızı temalarınızı beklerim sevgiler angaralı 06

muro_baskan_23

Üye
aynen benim de öyle * ı tuşladığımızda otomatikmen çağrılar bölümüne gidiyor ve dediğiniz menü den eser yok birz daha detaylı bahsedermisiniz?

cihat_kosar

cihat_kosar

Üye
ya abi mwnüye gir ordan *1 bas gider

sinankadir

sinankadir

Üye
ya bu konuyu açan arkadaş yanlış biliyor önce ayarlardan kısayollardan sağ tuşa radyoyu ayarlıyosunuz sonra kulaklığı takıp aynı şeyleri yapıosunuz

beyler oraya ana menudeyken yazmışlar..
ana menu derken ilk ekran varya saatin tarihin oldugu turkcel falan yazan :) orası iste ordayken yapın sag * sol sol * sol * oke ;)
bi tesekkur yeter...
imza: tofi :oke:[/QUOTE]
arkadaşım sadece konuyu açanlara teşekkür yapılabilir gerizekalılık yapmayalım:bann::bann::bann:
beyler... diye başlayan yazı yukarıdaki üyeye aittir

haciragipdayi

Üye
Ben yaptım menüye girmeden yapıcaksınız Teşekkür ederim =))

AHMET SELMAN YE

Üye
Arkadaşlar bekleme modunda olacak

Takipçi Satın Al

Üst Alt