Telefon Tavsiyesi W810i veya W950i mi NOKIA N73 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

sahan68

sahan68

Üye
ses için alıyorsan w series seç ama oyunda diorsan n73

TopFury

TopFury

Üye
her zaman konu hortlatmayın diye bize kızardın.hortlamış konuya yorum yapmışın hocam :)

ash54

ash54

Üye
w810muş w950miş yalan aynısı ablamda var sesi bile zor duyuluyo telin gizlice benim telefonumda n dinliyo sonra

--------------- Ekleme ---------------

cebindemi taşıyacan hoparlörleri ya bu sonyler felan yalan :nono: sen al bi n73 hiç pişman olmazsın
w lerin kulaklıkları oyuncak gibi bi kere kulağından düşüyor :ehe

cebindemi taşıyacan hoparlörleri ya bu sonyler felan yalan :nono: sen al bi n73 hiç pişman olmazsın
w lerin kulaklıkları oyuncak gibi bi kere kulağından düşüyor :ehe

niko52

Üye
ben n73 kullanıyorum ama w810i tavsiye etmem bazen müzik çalarken takılıyor n73 harika ses cıkarıyor bogulma falan yok aksine acık ve net veriyo w950i kullanmadım sesinide duymadım yalan yok n95te kullandım w910ide kullandım ama sadece n95 te kamera farkı var n73 tavsiyemdir alcaksanda bu aralarda ucuz zaten :D

komutan-bozo25@

Üye
arkadaşım bence en iisi sony w810 idir neden dersen çünkii nokıanın megapixeli yanlışş 3 yazıo 2 den kötü görünüo en ii sonyy seside güsell amam n73 ün sesi yüksek ama cızırtılı yani boğuluyo sankı şarkıyı söleyen...ama hangisini alırsan al şimdiden hayırlı olsunn:D

mahmutçuk

Üye
Bnce w 810 al

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
N73 Güzel telefondur bana kalırsa seside güzel az gelirse birde hoparlör alırsın tam gelir...

AAAA..Konu tarihi eskiymiş hiç fark etmedim :(:(:(

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N73 tabi diğer telefonları yazmaya gerek yok N73

nbya41

Üye
W950i yada NOKIA N73

Üst Alt