Telefon Tavsiyesi W810i veya W950i mi NOKIA N73 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

sevdalar34

Üye
    Konu Sahibi
W810i veya W950i mi NOKIA N73 mü?
arkadaslar su 3 telefondan birini almayı dusnuyorum sizce hangisini alırsam bana en cok sesi ve oyun ve prog.da yardımcı olur ozellıkle ses onemlı bnm için ama prog.oyunve temanında yeri tartısılmaz.bi de yorumlarınızı nedenleriyle yazarsanız sevınırım...:nono:

KingFaruk

KingFaruk

Üye
n73 al ben w810i kullanıyorum ama n73 de symbian var

sevdalar34

Üye
    Konu Sahibi
dogru symbıyan işletim sistemi var ses olarak nasıl acaba?

the_answer6

Üye
w950i al süper telefınnn

KingFaruk

KingFaruk

Üye
symbian sesi güzel çıkıyo w810i kadar ama w950i de tam bir cep bilgisayarı onuda alabilirsin ama pahalı

SkyCaptain18

SkyCaptain18

Üye
Valla kardeş ben N73 kullanıyorum memnunum bi sorun yok seside güzel bangır bangır bağırıyo. :D Bir sürüde oyun var.

RanK

RanK

Üye
KarDeş Şimdi w810i AL DerSem SesinDe Sorun YaşayaBiLirSin Çünkü Ses o KaDar KaLiTeLi DeğiL n73 iSe Çok MüTiş Ses var Ama işLeTim SisTemi n73 Den W810i KaLiTeLi Derim! Tercih Senin

SayGıLar!!!

islam61

Üye
BENCE BUNLARDAN BIRINI AL

esinti-03

Üye
Bence ses diyosan sony ericsson derim w810i olabilir n73de gördüm sesi boğuyo w810isesi bence yeterli seste boğulma yok illede sesi çok çıksın dersen w810i için taşına bilir 2hapörlör sesi al ben aldım hepsini bastırıyo güselde bas veriyo tavsiye ederim hopörlör bütünsony ericssonlarla uyumludur

Elbek

Üye
kardeş w950 yü tavsiye ederim ses konusunda müthüş hafıza konusunda asla sorun yaşamazsın telefon nokıa n73 gibi kasmıyor daha hızlı
ayrıca symbian da destekliyor

eses_nuri

eses_nuri

Üye
w950 :oke:

cellllo

Üye
w950i almassan hata yaparsın...Süper bi telefon n91imi satayım hemen alacam süper bi telefon kardeş...

gbm_ery

Üye
Heeyy!Bana göre n73 daha iyi niye dersen özel kullanımı var,sesler için tam güzel bi telefon yani bu telefon mp3,oyun,cep programlarını daha iyi kullanmak için hazırlanmış bi telefon OKEEEY:oke::):yuru

vavuli

vavuli

Üye
N73 syimbian olduğu için

silver1402

Üye
kesinlikle w950 arkadaslar...
mukemmel ses cikartiyor...
ayrica 4 gb hafizasi da gayet yeterli...
symbian isletim sistemi de mevcut...
:oke:

emremafya

emremafya

Üye
n73 te ses çok cıkıyo ama sony gibi iyi ses vermiyo en iyisi k750i yada w810i al kanka

exxor

Üye
Bence NOKIA E65.

Symbian 9.1 var (N73 te 9.0), Wlan var (N73 te yok) bedavaya internete girersin.

Uzun lafın kısası;

Özellik için alacaksan E65, Kamerası için alacaksan N73.

eren3546

eren3546

Üye
ses hastasıysan sana tavsiyem w810i ha ben program oyun arıyorum diyorsan n73
n73ün bi kötü özelligi var oda kulaklıktaki ses iyi degil sadece dışarıya iyi ses veriyor
sonuçta kullanıcak olan sensin bence kararı sen vermelisin sonradan pişman olma diye söylüyorum

TonyukuK

TonyukuK

Üye
Forza Sony Ericsson :oke:

Eskiler n dediğimi bilir.. Hiçbir zaman bi Nokia'yı Sony Ericsson'a tercih etmem.. SE'lar arasnda da seçim yapacaksan tabki W950i :pro:

nuriornek

Üye
kardeş bence w700 i al hepsinden daha uygun hemde özellik bakımından hepsi aynı

Üst Alt