dura123
Üye
w810i tuş kilidi şifre koymak.
Kısaca tuş kilidi açdıkdan sora Phone Code soruyo.
Milletin girip kurcalamamsı için sony ericsonların eksik yönünü kapatmak için iyi bişey.
Kendi telefonumda çalışıyor. Kısaca anlatcam nasıl yapıldığını.
Önceden verilmiş bi konuysa şimdiden özür diliyorum.
Öncelikle PC de Setool programı olması lazım bide usb kablodan teli pc ye tanıtmak için
gg-setup.exe kurulu olması lazım. Bu iki pro'yu forumda bi çok yerde bula bilirsiniz.
1.kb lik bişey burdan indirin:
şimdi gelelim Proramın kurulmasına...
Setool aç tel marka seç(w810)...misc file yazan yerden file bul:
31_KEYLOCK.vkp diye. Daha sora "Write Script" tıkla.
Zaten gerisi program kendisi yönlendiriyo, ingilisce bilmeyenler için kısaca anlatam yine
Teli Kapalı şekilde C ye basılı tutarak usb kablo ile bilgisayara bagla.
Ready yazısı çıkınca, teli kablodan ayır...batarya çikar geri tak.
Programda "ready" ye tıkla...tekrar c ye basılı tutarak teli usb kablo ile bilgisayara bagla.
Ekrana YES NO lu bi yazı çıkacak, orda No yapacan.1 kaç sn sora yukleme bitecek hayırlı olsun.
Başka telefonlarda ne gibi sorun çikar bilemiyorum yalnızca w810i de deneme şansım oldu ve
artık sms leri silme zahmetinden kurtardı
Allah razı olssun herkimse bunu yapan.
Milletin girip kurcalamamsı için sony ericsonların eksik yönünü kapatmak için iyi bişey.
Kendi telefonumda çalışıyor. Kısaca anlatcam nasıl yapıldığını.
Önceden verilmiş bi konuysa şimdiden özür diliyorum.
Öncelikle PC de Setool programı olması lazım bide usb kablodan teli pc ye tanıtmak için
gg-setup.exe kurulu olması lazım. Bu iki pro'yu forumda bi çok yerde bula bilirsiniz.
1.kb lik bişey burdan indirin:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.şimdi gelelim Proramın kurulmasına...
Setool aç tel marka seç(w810)...misc file yazan yerden file bul:
31_KEYLOCK.vkp diye. Daha sora "Write Script" tıkla.
Zaten gerisi program kendisi yönlendiriyo, ingilisce bilmeyenler için kısaca anlatam yine
Teli Kapalı şekilde C ye basılı tutarak usb kablo ile bilgisayara bagla.
Ready yazısı çıkınca, teli kablodan ayır...batarya çikar geri tak.
Programda "ready" ye tıkla...tekrar c ye basılı tutarak teli usb kablo ile bilgisayara bagla.
Ekrana YES NO lu bi yazı çıkacak, orda No yapacan.1 kaç sn sora yukleme bitecek hayırlı olsun.
Başka telefonlarda ne gibi sorun çikar bilemiyorum yalnızca w810i de deneme şansım oldu ve
artık sms leri silme zahmetinden kurtardı
Allah razı olssun herkimse bunu yapan.
öncelikle usb driverinizi telefonunuzun sürümüne göre yükleyin pcnize ve daha sonra SEtool programını açıp
ıns hafıza kartı olanda cıkar en yakın zamanda dedıgın gıbı bu sonyerıccsonun buyuk bı boslugu doldurulması gereken bı boslugu
n: