Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
W810i Telefonu Olan Lutfen Baksın
Sponsorlu Bağlantılar
nightdragon35
Üye
googlede arat gom player indir gom playerin çalıştıramadıgı bir format yok.hertürlü formatta kusursuz kullanabilirsin
esinti-03
Üye
bence pc ye program yükle o zaman açar gom player açıyo medya player classic açıyo
technowolf
Üye
kmp player kur pc
sonyericsson
Üye
arkadas 3 gp yada mp4 ü winamp acıyo du ben 2 yada 3 kere acib izledim olmaz sa kendi kutusun da orjinal program cd leri var onlar garanti acar
ertugruly
Üye
kardeşim bn vlc media player kullanıyom benimde sony e. w810i ve çalıştırıyor. vlc bütün telefon videolarını açıyo herhalde telefon videoları için yapılmış bir program
hübülü
Üye
quick time player yükle ancak öle açar
by_mezar
Üye
reis gom player da açılıyor google ye yaz gom player die ne var ne yok açıyor
DJ_LAX
Üye
kardeşim telefondaki vidyo formatı 3gp dir bilgisayarın mpeg vb. o yüzden çalıştırmaz internette vidyo formatı çeviriciler var bi zahmet indir!
mnts
Üye
imtoo mpeg encoder kullan,bende öyle yapıyorum
erzincanlii
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AL BUNU İNDİR KUR İSTEDİĞNİİ YAPP DENENMİŞTİR BİZZATTT
islam61
Üye
Konu Sahibi
uzun zmandir bakmiyorum sa olun
mmkar
Üye
MEDYA PLAYER 3gp desteklemez bu yüzdende çektiğin videoları açamaz 3gp destekleyen iyi bir proğram biliyorum GOM Player çok güzel bir program
oguziverson
Üye
kardeş teli alırken bi cd vermiş olmaları lazım.onun içinde quick time var.kullanımı kolay bi program.fazla zorlanmazsın
shadow_HASO
Üye
Slm beyler bende 810 kullanıcısıyım çektiğim videoları bilgisayar açıyor yani media player bence pr. Bilg. Sayarınızda
kebelek
Üye
saol kardeş
ufuk4169
Üye
bence vlc playerı yukle o her turlu video yu acıyo
bide video dönüştürücüler var onu yuklersen bılgısayardakılerı telefona telefondakılerı bılgısayar ıcın donusturebılırısn
jacbrsjet
Üye
arkadasım en iiisi sen jetb auodı indir
ziben
Üye
slm arkadasım bılgısayar tabıkı acmaz cunku tl dekı vıdeo 3gp o yuzden bılgısayara bı konverter programı ındır programdan cevirip izleyebılırsın
derya1989
Üye
kardeş total video converter i indir bi yerden müthiş bi çeviri programı ordan 3gp ye çevirip pc de izleyebilirsin.
gokhanstar
Üye
arkadaşlar kazalite codec pack bunu kurduğunuz zaman her playerde oynatabilirsiniz