W810i Telefonu Olan Lutfen Baksın

Sponsorlu Bağlantılar

nightdragon35

nightdragon35

Üye
googlede arat gom player indir gom playerin çalıştıramadıgı bir format yok.hertürlü formatta kusursuz kullanabilirsin

esinti-03

Üye
bence pc ye program yükle o zaman açar gom player açıyo medya player classic açıyo

technowolf

Üye
kmp player kur pc

sonyericsson

sonyericsson

Üye
arkadas 3 gp yada mp4 ü winamp acıyo du ben 2 yada 3 kere acib izledim olmaz sa kendi kutusun da orjinal program cd leri var onlar garanti acar :oke:

ertugruly

Üye
kardeşim bn vlc media player kullanıyom benimde sony e. w810i ve çalıştırıyor. vlc bütün telefon videolarını açıyo herhalde telefon videoları için yapılmış bir program

hübülü

Üye
quick time player yükle ancak öle açar

by_mezar

Üye
reis gom player da açılıyor google ye yaz gom player die ne var ne yok açıyor:D

DJ_LAX

Üye
kardeşim telefondaki vidyo formatı 3gp dir bilgisayarın mpeg vb. o yüzden çalıştırmaz internette vidyo formatı çeviriciler var bi zahmet indir!

mnts

Üye
imtoo mpeg encoder kullan,bende öyle yapıyorum

erzincanlii

Üye

AL BUNU İNDİR KUR İSTEDİĞNİİ YAPP DENENMİŞTİR BİZZATTT

islam61

Üye
    Konu Sahibi
uzun zmandir bakmiyorum sa olun

mmkar

Üye
MEDYA PLAYER 3gp desteklemez bu yüzdende çektiğin videoları açamaz 3gp destekleyen iyi bir proğram biliyorum GOM Player çok güzel bir program

oguziverson

oguziverson

Üye
kardeş teli alırken bi cd vermiş olmaları lazım.onun içinde quick time var.kullanımı kolay bi program.fazla zorlanmazsın

shadow_HASO

Üye
Slm beyler bende 810 kullanıcısıyım çektiğim videoları bilgisayar açıyor yani media player bence pr. Bilg. Sayarınızda

kebelek

kebelek

Üye
saol kardeş

ufuk4169

Üye
bence vlc playerı yukle o her turlu video yu acıyo
bide video dönüştürücüler var onu yuklersen bılgısayardakılerı telefona telefondakılerı bılgısayar ıcın donusturebılırısn

jacbrsjet

Üye
arkadasım en iiisi sen jetb auodı indir

ziben

Üye
slm arkadasım bılgısayar tabıkı acmaz cunku tl dekı vıdeo 3gp o yuzden bılgısayara bı konverter programı ındır programdan cevirip izleyebılırsın

derya1989

derya1989

Üye
kardeş total video converter i indir bi yerden müthiş bi çeviri programı ordan 3gp ye çevirip pc de izleyebilirsin.

gokhanstar

Üye
arkadaşlar kazalite codec pack bunu kurduğunuz zaman her playerde oynatabilirsiniz

Üst Alt