Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
W800İnin Ses Kalitesi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yigit_900
Üye
Konu Sahibi
W800İnin Ses Kalitesi
Arkadaşlar w800i'nin dışarıya verdiği ses mi fazla yoksa nokia 6230i'nin dışarıya verdiği ses mi fazla bana bir yardımcı olursanız sevinirim İLGİLENEN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ChaLLenGeR
Üye
6230i ile hiç karşılaştırmadım ama kalitede w800´ün üstüne yok ama sanırım 6230i daha çok ses veriyo..
Shadowman07
Üye
w800 daha fazla veriyor ayrıca daha net veriyor..
yigit_900
Üye
Konu Sahibi
bende biraz araştırdımda ses kalitesinde w800i nin üstüne yok , AMA arkadaşlar siz sadece dışarıya en çok ses vereni(w800i mi 6230i mi) söylerseniz iyi olur Teşekkür ederim
Shadowman07
Üye
kardeş w800 daha fazla veriyor...
Gokhan43
Üye
Arkadaş iki telefonda ben de var , emin ol W800i Hem Kaliteli Hem de Daha Gür ses veriyor
yigit_900
Üye
Konu Sahibi
kardeş bilgin için saol birde bir yerde okudum w800i nin joistic bir süre sonra bozuluyor dediler doğru mu acaba bak şimdi içime dert oldu bir yardımcı olur.
Gokhan43
Üye
En doğrusu şu ki bu sorun kullanıcıya bağlı , uzun süredir K750i ve W800i kullanma şansım oldu ve hala da kullanıyor diyebilirim , henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım ama karşılaşanlar da oldu.
Ama özen gösterirseniz bir şey olacağını sanmam
yigit_900
Üye
Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeş bir tane daha sorum olacaktı kusura bakma artık w800i'de telefon açılış menüsünde 1.Telefonu başlat 2.Sadece müzik varya bu sadece müzik özelliğini ayarlardan istediğimiz zaman kapata bilir miyiz?
Gokhan43
Üye
Evet , Başlangıç Menüsünü Ayarlardan değiştirebiliyorduk sanırım.
yigit_900
Üye
Konu Sahibi
yani ayarlardan o özelliği istediğimiz zaman kapatabiliriz yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim
Gokhan43
Üye
Evet kapatabiliyoruz..
Tam kesin gibi konuşmayayım ama muhtemelen kapanıyor...
yigit_900
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar sonyericsson w800i'nin ''+'' ve ''-'' lerini yazabilir miyiz?
İLGİLENEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
RockFord Fosgate
Üye
ben bı artı bı eksı yazayım)
+ kamerası ve sesı mukemmel
- vıdeosu coook kotu!
yigit_900
Üye
Konu Sahibi
w800i'nin videosu ne kadar kötü yani 6230 gibi ekranı küçük olan telefonlar gibi kötü mü mesela 6230 un videosu gibi mi
RockFord Fosgate
Üye
ewet 3gp ve kare kare cıkıyo(
Gokhan43
Üye
<div class='quotetop'>(yigit_baba @ Feb 27 2006, 02:49 PM) [post=287310]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar sonyericsson w800i'nin ''+'' ve ''-'' lerini yazabilir miyiz?