w800i ile w810 arasındaki fark?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
w800i ile w810 arasındaki fark?
arkadaşlar geçenlerde çarşıda dolaşırken w800i ve w810 ye baktım w800inin fiyatı 860 w810 ise 800 dedi iki telefon arasındaki fark nedir:bilmem: çünkü ben bi şey bulamadım hemen hemen aynıydı özellikle w810 daha pahalı olur diye düşünmüştüm.sizce fiyatlar uygunmu ve hangisini önerirsiniz w80 almayı düşünüyorumda yorumlarınızı bekliyorum

deco_1

Üye
ben ıkısınıde kullandım hıc bı fark yok kardes ama fıyatlar cok ucuyo 100 ytl asgısınada bulabılırsın ben su anda w800i kullanıyorum ama ne yazık maxicep sony olatında bıraz gerı kalıyo

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye

w800i bluetoot 2.0
w810 1.2

w810 edge var
w800ide yok

w800i şarz 1 saat daha avantajlı
bide cihaz hafızası yüksek dış görünüm olarak çok hoş görünüyor
yanlız telefonun kasa bölümü soyuluyor zamanla
üst tuşlarda aynen:sopa:

crazy gaffur

Üye
ya zaten sony ericssonun bence en büyük sorunu bu.. malzemesi kalitesi yetersiz.. plastik malzeme kullanıyorlar.. özellikler cok iyi fakat bu gibi küçük ama önemli ayrıntılar insanı telefondan soğutuyor.daha sağlam veya çelik kasa olsaydı bu w800i veya w810i piyasada bu telefonlardan başkası konusulmazdı..yinede cok güzel teller..aralarındaki tek büyük fark var diğerleri önemsiz.. o tek büyük fark da edge. w810 da edge var eger internetle aran iyise w810 tavsiye ederim yoksa tipi hangisi hosuna gittiyse onu al umarım yardımcı olmusumdur..

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler bi daha düşünmekte fayda var herhalde

carlosfatih

Üye
kardeş benimkinin modeli w800i ama w810i de kullandım arasında fark yok sadece w810i daha şık duruyo okadar bence en iyisi yinede w800i.bilmiyorum haklımıyım

korty

Üye
arkadaşlar lütfen insanları şaşırt mayalım insan kendi tlf öv meyi sever bende her ikisinide kullandım evet w800 de plastik ve tuştakımı biraz kötü malzeme ama w810 iyi bu konuda büyük fakmı arıyorsunuz

_____________________w800 ___________w810

1 analok tuşu ___________* ____________****

kasa malzeme__________ *** ___________****

kamera _______________**** __________****

ekran _________________***___________ ****

ses (w) _______________**** __________*****

pil. ___________________**** ___________***

internet hız _____________** ____________****

ileriye dönüklük __________**____________ ****
(program vs )

naciz hane fikrim (benide boşa atmayın yıllardır ezberledim sony ericsso'nu)

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
korty e aynen katılıyorum.yanlız bu telefonların ahizelerinden gelen ses kalitesiz ve a z gibi.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Neden 1 senelik konular hortlatılıyor anlamıyorum. Güncel konular olsa neyse ama bu tarz başlıkların yeniden gündeme getirilmesi saçma.

Sanırım bu hortlatma işiyle ilgili bir şeyler düşünmemiz gerekiyor. Uyarı gibi :nono:

citapis

Üye
bence w810i al daha karizma duruyor ayrıca joystick yok sony ericssonda joystick bozuluyo yani çözüm bu bence

ammpul

Üye
bende w800i var ama bende w810i tavsiye ederim
joystick narin kullanmak gerekiyor,malum çabuk bozuluyor
ama w810i de böyle bir korkunuz olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt