W800 I Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chagdash

Üye
    Konu Sahibi
W800 I Yardım
arkadaşlar bir kaç sorunum var ve buyuk sorunlar bunlar. Öncelikle pc den disc2phone yardımı ile attığım mp3 ler 30 tane ise sadece 5 i kalıyor telefonda gerisi ilginnçtir data kablosunu çıkardığım anda siliniyor. 2 hafta oldu tel i alalı çıldırcam. Bir diğer sorun şarj olayı. Telefon hiç %100 şarj olmadı ve çok çabuk pil bitiyor her gün şarj ediyorum nerdeyese günde sadece2-3 saat müzik dinliyorum o kadar fotoğraf filan da yok . Ama mp3 olayı delirtecek beni anlamadım gitti kafayı yicem

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Şarj olayında bataryanda sorun var,telefonun garantili ise teknik servise ver sorunu ücretsiz olarak düzeltirler,mp3 olayı ilk olarak kısayol dan çıkmaz yükledigin mp3'ler seslerin içine kayıt olur..
Walkman menüsünden dosyaları taratma yöntemi gibi bir fonksiyonel vardı oradan seç o mp3ler
çıkar,şuan elimde w800 yok aşamalar yanlış olabilir.

murat

Üye
<div class='quotetop'>(chagdash &#064; Apr 7 2006, 05&#58;49 PM) [post=311314]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar bir kaç sorunum var ve buyuk sorunlar bunlar. Öncelikle pc den disc2phone yardımı ile attığım mp3 ler 30 tane ise sadece 5 i kalıyor telefonda gerisi ilginnçtir data kablosunu çıkardığım anda siliniyor. 2 hafta oldu tel i alalı çıldırcam. Bir diğer sorun şarj olayı. Telefon hiç %100 şarj olmadı ve çok çabuk pil bitiyor her gün şarj ediyorum nerdeyese günde sadece2-3 saat müzik dinliyorum o kadar fotoğraf filan da yok . Ama mp3 olayı delirtecek beni anlamadım gitti kafayı yicem
[/b][/quote]
servise git .attıgın müzikleri silme konusunda.format atsan düzelir sanırım ama pil bu kadar cabuk bitiyorsa telefonun icinde kacak vardırservisi takipet kacagı yapamazlar mecburen teli degiştirirler.pilde sorun oldugunu sanmıyorum oldukca kaliteli.ben kullanıyorum en az 4 gün gidiyor.

amedian

amedian

Üye
pilde promblem var o kadar kısa surede bitmez bir pil hele bide tel 0 sa. muzik için cepixin yonlendirmesini deneyebilirsin

garf_1907

Üye
dostum usb kablosu sarjı cabuk bıtırı ve mumkunse bluetooth kullan usb kablosuyla dıscphon problemmı ilk zamanlar bende cıldırdım 2 ay oldu mukemmel bır alet araba teyıbınde mp3 dınlıyorum tek sorun msn indırenıyorum 1gb kart tawsıye ederım cok rahat

garf_1907

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Apr 7 2006, 10&#58;39 PM) [post=311459]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Şarj olayında bataryanda sorun var,telefonun garantili ise teknik servise ver sorunu ücretsiz olarak düzeltirler,mp3 olayı ilk olarak kısayol dan çıkmaz yükledigin mp3&#39;ler seslerin içine kayıt olur..
Walkman menüsünden dosyaları taratma yöntemi gibi bir fonksiyonel vardı oradan seç o mp3ler
[/b][/quote]
dostum usb kablosunda problem var bletoothla mp3 at ben 2 gun sınrsız dınlıyorum test ettım benım sorunum ise w800i cok mukemmel tel araba teyıbınde dınlıyorum mp3lerı tek problem msn inmiyor

garf_1907

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Apr 7 2006, 10&#58;39 PM) [post=311459]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Şarj olayında bataryanda sorun var,telefonun garantili ise teknik servise ver sorunu ücretsiz olarak düzeltirler,mp3 olayı ilk olarak kısayol dan çıkmaz yükledigin mp3&#39;ler seslerin içine kayıt olur..
[/b][/quote]
dostum usb kablosunda problem var bletoothla mp3 at ben 2 gun sınrsız dınlıyorum test ettım benım sorunum ise w800i cok mukemmel tel araba teyıbınde dınlıyorum mp3lerı tek problem msn inmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt