MrGalaxy
Üye
iPhone 5S çok çabuk pil düşmesi
Merhaba arkadaşlar. İki gün evvel telefonumun şarj aleti üzerine yeni ve orjinal bir lightining kablo aldım. Şansıma da o gün 7.1.1 update gelmişti. Güncelledim ve telefonu %100 olana kadar şarj ettim. Saat gece 11.30 suların oldu bu. Saat 2.30'da telefona baktığımda şarjın %75 e düştüğünü gördüm ve çok şaşırdım. Sabah kalktığımda ise şarj %7 idi. Sorunun kablodan olabileceğini düşündüm fakat arkadaşımın telefonuyla gelen kablo ile denediğimde de sorun değişmedi. Ayrıca taşınabilir batarya ile çabuk doluyorken bugün tam 5 saatte şarj oldu telefon. Güncellemeden olabileceğini düşünüyorum fakat bu durumu tek yaşayan bensem telefonda sıkıntı vardır diye düşünüyorum. DFU moda alıp yedeksiz restore ettim ve batarya kalibrasyonu yaptım ama nafile. Bu durumu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim. Telefonu alalı 2 ay oldu elimde kalmasın en azından. İyi forumlar
Garantisi devam ediyorsa batarya değişimi iste para istemezler belki.Şarjlı kılıflara da karşıyım ben. Bataryayı şarj etmiyor öldürüyor resmen.