w700i den şikayet eden var mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rcp92

Üye
ya walkmana girince takılıyo neden olablr* bide lens kapaı açlnca kamera açlmıo garantiside bitti napmalym?

batuhan_44

batuhan_44

Üye
güzel telefon

melihhh18

melihhh18

Üye
arkadaslar w700i ye ana ekrana sıfre koyabılıyormuyuz bana bılgı verırsenız cok sevınırım tsk ederım sımdıden

sinanis

Üye
bende bu telefonu suya düşrenlerdenim,1 gün çalışmadı sonraki gün canavar gibi çalışıyodu. Kamerası 2 mp olupta en süper fotoğraf çen telefon bence,kulaklıklarına we mega bass a diyecek hiçbirşey bulamıyorum.Suya düşürme olayından sonra sesi biraz azaldı ama olsun o kadar, canavar gibi çalışıyo 5110 dan sonra yapılmış en sağlam telefon :d

nesetcan

Üye
2 senedir kullanıyorum sadece kapağı eskidi.

ayrıca çok sağlam.

craftXXX

Üye
bende 2 senedir kullanıyorum canavar gibi

1234ens

Üye
en iyisi en güzeli

ultraslan-14

Üye
güzel bir telefon ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve de hala da kullanmaktayım . Ama bir sorun çıktı kamera da yeşil bişeyler çıkıyordu telefon kendi kendine restat yapıyordu garanti servise gönderdim ilkte bakmadılar ikinci gönderdiğimde telefonun su ile temas olmuş ondan dolayı kaynaklanıyor dediler masrafları garanti kapsam dışı dediler bende (essek) gibi ödedim ama telefon şimdi süper çalışıyo bi sorun olmadığı sürece mükemmel ! [telefonun kapağı çabuk siliniyor, telefonun piyasası yok ama parçaları öbür markalara göre 2X katı]

semkan

Üye
bazıları nokıa der ama bence sony ericsonun bu özelliklerine göre en iyi telefonu...1.5 seneden fazla kullanıyorum sadece tusları ve kabı biraz silindi...kaç kere düştü ama hala sapasağlam...tavsiye ederimmm sony ericson karar sizin

emrah baba

emrah baba

Üye
bende çok memnunum telefondan çok seyler geldi garibimin basına ama hala cayır cayır çalısıo yafff tesekkürler sonyericsson

sungoku

Üye
bende 1.5 senedir kullanıyorum mükemmel sadece bi kamera problemi çıktı onuda serviste 1 haftada yaptılar.mp3 player almanıza kesinlikle ggerek kalmıyor

wur-al

Üye
bnde 2 senedir kullanıyorum mükemmel bir telefon başka bi telefon alamıyoruum vazgeçilmezim oldu..

vig_vig

vig_vig

Üye
özellikleri güzel bende kullanıyorum fakat benım telefon kendiliğinden kapanıyodu garantiye gönderdim şimdi normal :)

semkan

Üye
arkadaşlar W7000i nin sesi arttırılır mı?? yardımcı olursanız sevinirim :)

abdurrahman1904

abdurrahman1904

Üye
arkadaşım yazılanları okudum bende hor kullananlardanım yerden yere vurdum falan telefon en ufak bi temasta kapanıyodu ama servise verdim yaptılar şu anda idare ediyorum sen almak için soruyosan bence alma çünkü s.e lerin en kötü yanı symbyen işletim sistemi olmaması

candy_

Üye
harika bi telefon dayanıklılığı ile meshur :oke:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
YOOOOK.
ben 4 senedir kullanıom.tık yok.dünyanın kasmayan telefonu.
4 gb kart war.500 şarkı war.ilk açtıgım gün ki gibi.hatta daha hızlı.
I LOVE SONY

doann_01

Üye
bitek sorunu arka kapagının yalama olması oda 2 senedir kullandıgımdan dolayı 10-15 kez yere düştüde:D:D ama sapasaglam sadece benim 700ün kaportası gidik:D

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Bende W700i var ve çok memnunum. Telefon yere düştüğünde tedirgin bir şekilde telefonu yerden alıp bir şey oldumu diye bakardım. ama maşallah tlf taş gibi. Sadece kapağı biraz hasar gördü daha başka hiçbir problemi yok. Özellik bakımından da süper.Telefon gerçekten müthiş...

yyyaavvuuzzz

yyyaavvuuzzz

Üye
yeni aldım çokta gsl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt