Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vTap Launcher v1.3 5800 ve N97 de İnternetten video izleme (Youtube Dahil)
İdare Ediyoruz Zaten Teşekkür De Ediyoruz Ama Bunları Da Yazacağız ki Milletin Bir Fikri olsun!!!
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
kardeşim uzatma sende kaliteli videoyu oynatan pro bul onu kullanalım hadi iyi bayramlar..
eses262626
Üye
teşekkürler..............
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
herkese iyi bayramlar..iyi günlerde kullanın arkadaşlar..
erkan_sengun
Üye
teşekkürler kardeş emeğine sğlık
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
sağol dostum...
dostteam
Üye
5800da bir sorun war Wideolar calsYOr ancak acmıyor
casper237
Üye
TŞK
mardinli3570
Üye
ben lınkı goremedim nerde
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ilk sayfada konunun hemen altında sarı vtap.sis yazıyor onu indireceksin..
macman
Üye
emeğine sağlık
trkmennn
Üye
emeğine sağlık çok aradım bu programı ama kardeş bu program sadece kendi sitesindeki videoları açıyor.face de nası video açacam bu programı kullanarak anlamadım:S
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
kardeşim bu program aradığın videoları bütün video sitelerinde tarayarak buluyor..
nuphtis
Üye
Öncelikle teşekkürler dostum. Az önce indirdim 5800 xpressmusic'e güncellemesini yaptım ve bütün video sitelerini sorunsuz gösteriyor. En güzel tarafıda tek aramayla bütün video sitelerinin sonuçlarını getirmesi. Bence bu olay çözülmüştür...
Öncelikle teşekkürler dostum. Az önce indirdim 5800 xpressmusic'e güncellemesini yaptım ve bütün video sitelerini sorunsuz gösteriyor. En güzel tarafıda tek aramayla bütün video sitelerinin sonuçlarını getirmesi. Bence bu olay çözülmüştür...