vodofon logosu yerine istediğini yazmak

Sponsorlu Bağlantılar

oxsinox

Üye
    Konu Sahibi
vodofon logosu yerine istediğini yazmak

bende vodofone yasıyo bu admda sergy yasıyo ben nasıl ıstedıgımı yazabılırım sımdıden tesekkurlerr

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Fexplorer ya da opman bu işi yapıyor ama yazı değil,resim olarak...(zaten yazı koymana imkan yok..) forumda mevcuttur...

otoata

otoata

Üye
HMMM aklıma hiç değiştirmek gelmedi !!!!

maxiburak

maxiburak

Üye
arkadaşlar bu s40 da olmaz dimi

yxL

yxL

Üye
bende bi yerde görmştm bu oLayı yaa:ss

ahmad85

ahmad85

Üye
bide turkcell i olsaydı bari

musa553

musa553

Üye
logo indirebilrisin vodafone yazısı değişmez diye biliyorum ben

asepsi

asepsi

Üye
opp man prosunu tavsiye ederim ama yazı değil resim koyabiliyorsun bunda.. resimler de pek anlaşılmıyor dersen sana tavsiyem smileyler var onlardan bul bir kaçtane koy telefona (bulamazsan bana haber ver ben göndereyim bi kaç tane) onu logo olarak kullan benim şu anda öyle gayet de güzel duruyor.. ama sen bilirsin tabi:)

gnctrk

gnctrk

Üye
system tools programı ile tel.deki resimlerden operatör logosu yapabilirsin...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bide turkcell i olsaydı bari

hepsinde olur be arkadaşım, yeterki telefon symbian olsun... unutmayın yazı yazamazsınız,resim koyabilirsiniz, sadece siemenslerde yazı değişebilir... yazı olan bi resim koyun yazı olsun...:ehe

systemchi

systemchi

Üye
Evet fexplorer bu resim koyma işlemini yapıyor.Bende 6600 var ben rahatlıkla koyabiliyorum.Telefonumda turkcell logusu yerine death note'nin logolu yazısı var.

eldemir_mehmet

Üye
tşkler

QxQ

QxQ

Üye
opman adlı programla yapabilirsin. Önce yazıyı resime çevirirsiniz sonra o resim olan yazıyı opman ile atabilirsiniz.

mstfkbrm

mstfkbrm

Üye
paintte yazıyı resime çevir öyle kaydet ben yapmıstım ama geri vodofone yazısını getiremidim format attım sonra. boşver yapma bence

freepen

Üye
Tesekkurler... emege saygı

aegeon

Üye
Arkadaşlar,
Konu ile ilgili değil ama kullandığım telefon yurt dışından gelen bir N95 ve ekran koruyucusundan açılışına kadar her yerinde vodafone var bunu nasıl kaldırabilirim.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
telefonun nokia sa nokia yaz 3840 yolla sadece vodofonlular için bu mesaj ucretsız

tasci257

Üye
saol kardeş de fexporer dan nasıl olacak bu iş

polat_ketur_76

Üye
çok sağol güzelmiş teşekkürler...

Üst Alt