konuları istediği bölüme açan üyeler ve taşımak zorunda kalan modlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
konuları istediği bölüme açan üyeler ve taşımak zorunda kalan modlar...
evet bu konuyu daha öncede gündeme getirmiştim.

Şimdi Geçen gün "symbian3" için Yararlı bilgiler ve dokümanlar bölümü önerisinde bulundum ama ne gerek var! zaten böyle bir bölüm var gibi yorumlar oldu... ve çoğu yönetici arkadaşım yorum yapmaya bile değmeyeceğini düşünüp sadece konuya bakıp geçti! oysaki herkesin fikrini belirteceğini düşünmüştüm.

Asıl söylemek istediğime geleyim; şimdi bir üye cihaz desteğe konu açıyor sorunu olduğu için ve bu sorunu çözüyor sonuç olarak! ve "açtığı konuyu yeterli görmeyip" birde symbian3 genel bölümüne ben sorunumu bu şekilde çözdüm diye konu açıyor...
neyse bende dün herhalde genel bölümünden yaklaşık 15 konu taşımak zorunda kaldım niye? üyelerin genel bölümüne konu açma alışkanlığı ve hiçbir "ceza almamaları" yüzünden, madem ceza almayacaklar niye duyuru yapıldı bu duyuruya birtek "yöneticilermi" uymak zorunda!
sonra üye beni şikayet ediyor admin ozan duyuru yaptı sen nasıl taşırsin benim konumu diyor...
Her sorununu çözen üye gelip symbian3 genel bölümünde konumu açacak yani o zaman Yazılım destek ne işe yarayacak yada cihaz destek bu bilgileri bu bölümde bulamayacakşak o bölümler niye var?

Cep telefonları Yararlı bilgiler ve dokümanlar bölümüne kim konu açtı en son acaba genelde 4-5 yıllık konular... benim çabam yeni bölüm açılmayacaksa o bölümü canlandırmak ama sonuç olarak yaptığım yanlış olarak yorumlanıyor...
Tabiki yaptığımın yanlış olduğunu düşünmüyorum madem Yararlı bir bilgi paylaşıldı bunun yeri Yararlı bilgiler ve dokümanlar olmalı bu ve bu gibi konuları yine aynı bölüme almaya devam edeceğim yetkim olduğu sürece! üyelerinde bana uyuz olması önemli değil onların bir duyuruyu kendilerine göre yorumlamaları benim kararımı değiştiremez ben ne gördüysem onu yaptım eğer taşıdığım konu geri taşınması gerekiyorsa bu bana bir ceza gibi olur çünkü benim yaptığım eylem doğrudur fakat size göre yanlış demektir o zaman yanlış bölüme konu açan bütün üyelerde ceza almalıdır madem üyelerlerden farkımız yok onlarda aynı işlemden geçmelidir. Admin bir duyuru yapıyorsa ve hergün ortalama 10-15 konu genel bölümüne açılmaya devam ediyorsa burada yanlış giden birşeyler var demektir.

Konuyu okuyan arkadaşların değerli vaktini çaldım ama bu benim için önemli bir sorun ve konudaki düşüncelerinizde benim için önemli!(konuyu cepten açtığım için hatalar olabilir şimdiden af ola)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
forumda ki bölümlerde düzensizlik var, evet.
o adamlarda ceza almalı. ama ne tür bir ceza alır bilemiyorum. çünkü neredeyse üyelerden herkes o hatayı yapıyor.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Üyeler malesef böyle..

Çişleri gelse genel bölümüne yapacaklar becerebilseler

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, Samsunspor ve Dede
anılbaran

anılbaran

Üye
Dostum başlıgı görünce direk beni anlatıyor dedim. En çok şu hatayı yapıyolar,uygulama istiyor ama konuyu s60v5 sistem araçlarına açıyor taşıyorum bu sefer genele açıyor . Önce üyeler nereye konu açacaklarını ögrenmeliler bence .

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sorun üyeler.
forumu dogru düzgün kullanmayı öğretmek lazım.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
sorun üyeler.
forumu dogru düzgün kullanmayı öğretmek lazım.
Ne yaparsak yapalım bu hep olacak.
Askerlik gibi düşünün. Adam askere geliyor, her şeyi öğreniyor, bir sene, 15 ay derken pat diye gidiyor. En verimli zamanlarında...
Sonra yepyeni hiçbir şeyden haberi olmayan adamlar geliyor.
Burası da çok farklı değil.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fake yazı bunlar Fake ... :ehe
Ben gerekeni söyledim . Olay kapandı . :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Güven Abi sağolasın her şey için, bir şey getirmene gerek yok.
Al işte Güven, gördün mü nasıl da alındı Ali, nasıl da üzüldü :(

Ali üzülme sen, ben alacağım sana Samsunspor forması :(

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lütfen al Ata ... :(

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ata saçmalama . Önemli olan formanın Samsun'dan gelmesi. Senden gelecek formayı ne yapayım ben ...:)
Tamam len tamam şaka yaptık zaten.

Neyse, hadi ben gittim işe, baaaay :bye2:

:ehe:ehe:ehe

(Biraz daha konuşursam adam benden de bir forma çıkartacak :ehe)

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Amacım oydu . :D
Eyvallah dostum . Varlığınız yeter ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kötü de olmaz hani . :ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bahadır; epey oldu konuyu açtığın, fakat aciliyet gerektiren konulara ve bir takım işler yüzünden ilgilenemedim konuyla.
Praetor adminimiz gerekli açıklamayı yapmış, düzeni sağlamak için her yere duyuruda yazsak aynı kafadan giderler, tek çaremiz var aktif olanlara yada herkese birden Pm atmak olur :D bununlada başa çıkamayız geri dönüşleri görmek, bakmak bile istemezsiniz.

Pc yazılım ve donanım için deneme yönetici alanında açtığım konuda verdiğim örneği ele alırsak şikayetler haricinde vaktimiz varsa yeni açılmış konuları günlük takip edersek fazla karışıklık olmaz, ertesi gün bakıldığında yada aynı bölümde yetkili olan diğer arkadaşımızda yine aynı şekilde takibi olursa bölüm kendi amacında kalır.

Az önce taşıdığım konular;
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/fp-2-browser-sorunu-718804.html
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/nokia-c6-01-xplore-yardim-717660.html
Bugün bir göz attım taşıdım, yarın tekrar girer en son kaldığım yeri bildiğim için daha önceden baktığım konudan sonra açılmış yeni konular varsa bi göz atar ilgili bölüme taşırım.

Yararlı bilgiler ve dökümanlar Yararlı Bilgiler ve Dökümanlar farklı bir kategoridir, bölümde her türlü cep telefonu ve işletim sistemini kapsayan konuları barındırıyor, hatta tüm telefonları kapsayan konularda bulunuyor http://www.maxicep.com/yararli-bilg...it-oldugunu-ogrenmek-istermisinmiz-93069.html
http://www.maxicep.com/yararli-bilgiler-ve-dokumanlar/123-tuslamak-yerine-715815.html Bu konuyu Turkcell'e taşımak gerek aslında ama yararlı bir bilgi paylaşımı olduğu için burası daha uygun herkesin görmesi bilmesi açısından.

Her bölüme Yararlı bilgiler ve dökümanlar açarsak burdaki alakalı konuları taşıyabilecekmisiniz ? hangi bölümlerde yararlı bilgiler ve dökümanlar olmasnı istiyorsunuz ?
Burda ortak karar alarak görüşlerinizi bildiriniz. Kimsenin görüşü, fikri bizim için değersiz değildir arkadaşlar her görüşe saygımız vardır olumlu yada olumsuz sonuçta faydamıza olacaksa kolayımıza gelecekse neden olmasın elimizden geldiğince önerilerinizi yerine getirmeye çalışırız.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Bahadır; epey oldu konuyu açtığın, fakat aciliyet gerektiren konulara ve bir takım işler yüzünden ilgilenemedim konuyla.
Praetor adminimiz gerekli açıklamayı yapmış, düzeni sağlamak için her yere duyuruda yazsak aynı kafadan giderler, tek çaremiz var aktif olanlara yada herkese birden Pm atmak olur :D bununlada başa çıkamayız geri dönüşleri görmek, bakmak bile istemezsiniz.

Pc yazılım ve donanım için deneme yönetici alanında açtığım konuda verdiğim örneği ele alırsak şikayetler haricinde vaktimiz varsa yeni açılmış konuları günlük takip edersek fazla karışıklık olmaz, ertesi gün bakıldığında yada aynı bölümde yetkili olan diğer arkadaşımızda yine aynı şekilde takibi olursa bölüm kendi amacında kalır.

Az önce taşıdığım konular;
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/fp-2-browser-sorunu-718804.html
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/nokia-c6-01-xplore-yardim-717660.html
Bugün bir göz attım taşıdım, yarın tekrar girer en son kaldığım yeri bildiğim için daha önceden baktığım konudan sonra açılmış yeni konular varsa bi göz atar ilgili bölüme taşırım.

Yararlı bilgiler ve dökümanlar Yararlı Bilgiler ve Dökümanlar farklı bir kategoridir, bölümde her türlü cep telefonu ve işletim sistemini kapsayan konuları barındırıyor, hatta tüm telefonları kapsayan konularda bulunuyor http://www.maxicep.com/yararli-bilg...it-oldugunu-ogrenmek-istermisinmiz-93069.html
http://www.maxicep.com/yararli-bilgiler-ve-dokumanlar/123-tuslamak-yerine-715815.html Bu konuyu Turkcell'e taşımak gerek aslında ama yararlı bir bilgi paylaşımı olduğu için burası daha uygun herkesin görmesi bilmesi açısından.

Her bölüme Yararlı bilgiler ve dökümanlar açarsak burdaki alakalı konuları taşıyabilecekmisiniz ? hangi bölümlerde yararlı bilgiler ve dökümanlar olmasnı istiyorsunuz ?
Burda ortak karar alarak görüşlerinizi bildiriniz. Kimsenin görüşü, fikri bizim için değersiz değildir arkadaşlar her görüşe saygımız vardır olumlu yada olumsuz sonuçta faydamıza olacaksa kolayımıza gelecekse neden olmasın elimizden geldiğince önerilerinizi yerine getirmeye çalışırız.

bölüm açılsın ben bölümü doldururum o sorun değil tabi diğer mod arkadaşlarımızda çorbada tuzum bulunsun diyebilir :)
mesela tema yapımı ve kodları mod bölümünde duruyor bunu açılan ayrı bir bölüm olursa oraya kopyalayacağım yani konuyu açan üye içinde bir sorun teşkil etmeyecek veya çözüme ulaşmış bir konu için üye gelip konu açabilecek bu bölüme yararlı bilgi olarak işte bu gibi konuları bu bölüme alacağız mesela genel bölümündeki tv konusu bunun yeride eğer açılırsa bu bölümdür yani fikrim budur ilgilendiğiniz için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt