Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

vatan1915

Üye
TŞKLER MEHEMT VE ARYSCAT hepinize çoook çokk tşkler oldu sonunda :))) İkiniznde çook faydası oldu yardımlarınız için bidaha teşekkür ederm :))

kpln04

kpln04

Üye
sonunda internete kavuştum bir aydır çalışma varmış bitti sonunda

eyup007

eyup007

Üye
hızlandırıcı kullananlar işe yarayan varmı? hangisini önerirsiniz?

lgkg300

lgkg300

Üye
hızlandırıcı kullananlar işe yarayan varmı? hangisini önerirsiniz?
Ben bir çok hızlanırıcı program kullandım ama ciddi bir değişme göstermedi. yine de hız programlarını indirip denemeni tavsiye ederim.başkalarının tecrübelerini yaşamamak gerek dene ve gör :oke:

kthy43

Üye
cFosSpeed çok kullanılan hızlandırıcı programlardan birisidir.Denemekte fayda var.

kpln04

kpln04

Üye
arkadaşlar vodem ile maximum ne kadar hıza ulaşabiliyoruz tele yazık

aerdem000

aerdem000

Üye
ben telefonu bilgisatara bağlayarak internete giriyorum peki vodem hızımız normal internet gibi olmasada bayağı artar mı? 69 tl de fazla aslında.

punisher123

punisher123

Üye
vodem sorularını cevaplayayım, vodem ile hattı kullandığınızda ilk 100mbde 400kb ye kadar download hızına ulaşabilirsiniz(ben ulaştım),ancak 100mb sonrası hızınız 15kbye kadar düşer(şebekeye bağlı 15-20 civarı oluyor)
geçen ay hızım düşmediği için vodem aldıktan sonraki 5 gün içerisinde 25gb download yaptım düşünün hızı yani:),gerçekten hız düşmediğinde adsl bağlantısı kadar hızlı,ama hız düşünce telefondan hız anlamında farkı yok sadece çok daha stabil çalışıyor o kadar.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada arkadaşlar vodafoneye mail attım bu 96kbpsyi 384kbpsye çıkarması için çünki 384kbps çoğu 3gli telefon için standart bi hız ve video izleme gibi ihtiyaçları karşılıycak minimum seviye,eğer sizlerde vodafoneye mail atarsanız bizi dinliyceklerini düşünüyorum(hızı 384kbps diye önerin çünkü elinizdeki 3gli telefonların çoğu maximum 384kbps destekliyor.)

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bir kaç şey sormak istiyorum cepnete üye olucam ilkten internet ayarları için ne yapmalıyım m. hizmetlerinden gprs ayarlarımı istemeliyim yoksa vodafone sitesinden vodafone live yarlarınımı yapmalıyım bunu yaptıktan sonra diyelim ... yazıp ... gönderip aylık cepnete üye oldum bu internete bu paketten girmek için ne yapmalıyım yada internete girdiğimde otomatik paket ilemi bağlanır ? cevaplar için şimdiden teşekkürler

punisher123

punisher123

Üye
daha önce internete nasıl bağlanıyorsanız aynı ayarlarla cepnet kullanabilirsiniz extra başka bir ayara ihtiyaç yoktur.

kpln04

kpln04

Üye
daha önce internete nasıl bağlanıyorsanız aynı ayarlarla cepnet kullanabilirsiniz extra başka bir ayara ihtiyaç yoktur.

vodem almamı önerir misin birde vodafone merkezlerinde vodem tek olarak satılıyor mu?

asi_karamelek

Üye
ben yeni geçtim ama çok memnunum aylık paket aldım hızı vs gayet iyi.. twitter'a bedava msjlarla twet yazıyordum bunu alınca mesaj paketini düşürdüm aylık 8 tl ye sınırsızım... hız düşüyor 100mb sonrasında ama her saniye internette olmama rağmen doldu mu dolmadı mı bilmiyorum hızımda bir değişiklik olmadı

abcd17

abcd17

Üye
Arkadaşlar hız programını kullananlarda hız artıyor mu ?

punisher123

punisher123

Üye
vodem almamı önerir misin birde vodafone merkezlerinde vodem tek olarak satılıyor mu?
evet merkezlerinde 69 liraya anlaşmasız satılıyor,ama ben sizin işinize karışamam benim vodem almamın sebebi telefonumun bataryasını bu şekilde öldürmekten korkmamdı,n81im var ve orjinal bataryaları pahalı,çinmalını hiç sevmem zaten,o nedenle bataryaya para vermektense modem aldım,ama sizi bilemem yani kendi kararınız.

s.h.a.

Üye
arkadaşlar ayda 7.99 tl ye 100 mb sonrası ise hızı düşüyormuş ama bedavaymış galiba yazdıklarınıza göre
yani şimdi ben 7.99 aylık paket alsam 1 ay sınırsız internetim mi olcak

bide turkcell hattımı vodafona taşımak istiyorum bu cepnet paketinden yararlanabilirim diyilmi taşırsam

yazmayı unutmuşum

ben turkcellden vodafona geçinçe içinde yüklü olan tl gitcekmi yoksa kalcak mı ?

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaşlar ayda 7.99 tl ye 100 mb sonrası ise hızı düşüyormuş ama bedavaymış galiba yazdıklarınıza göre
yani şimdi ben 7.99 aylık paket alsam 1 ay sınırsız internetim mi olcak

bide turkcell hattımı vodafona taşımak istiyorum bu cepnet paketinden yararlanabilirim diyilmi taşırsam

yazmayı unutmuşum

ben turkcellden vodafona geçinçe içinde yüklü olan tl gitcekmi yoksa kalcak mı ?

1. Sorunuz: Evet güzel kardeşim sınırsızdir. Sadece 100mb sonrası hız düşüyor bu hız düşüşünü telefonda internete bağlanırken hissetmezsiniz bile, ama telefonunu modem olarak bilgisayara bağlarsanz hız düşüşünü hissedersiniz, yalnız sayfaları çok rahat açıyor. Çok rahat bir şekilde nette gezebilirsiniz.

2. Sorunuz : Şaka yapıyorsunuz herhalde, hattınizi taşırsaniz elbette mevcut tl ler silinir, hattınızi taşıdığıniz zaman sanki yeni bir hat almış gibi olursunuz tek farkı numaraniz değişmemesi

punisher123

punisher123

Üye
şu sıralar sürekli bu cepnetele uğraşıyorum,yakındır bu hız korumasını kırmam:D,dün yarım saat tekrar 7.2mbpsye yükseldim ama geri düştü,bugün birdaha denicem inş başarırım:)

abcd17

abcd17

Üye
şu sıralar sürekli bu cepnetele uğraşıyorum,yakındır bu hız korumasını kırmam:D,dün yarım saat tekrar 7.2mbpsye yükseldim ama geri düştü,bugün birdaha denicem inş başarırım:)

Aslında Çok güzel hızın artması.Ama Vodafone Açığı öğrenirse Cepnet Uçabilir :bilmm

punisher123

punisher123

Üye
evet başarırsam süper olur yaa:D,vodem aldım bu hızla hiç çekilmiyor mecburen hızlanmam lazım,vodafonenin çakmaması için zaten eğer başarırsam bile tekniği kendime saklarım:D

Üst Alt