Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
kpln04

kpln04

Üye
ara sıra herkes öyle sorunlar yaşıyor.geçici bir durum bu mutlaka düzelir. düzelmezse arayın MH yı bulunduğunuz bölgeyi soruyorlar ve hangi baz istasyonunda sorun yaşadığınızı (baz istasyonunu hücre yayınından girip bakabilirsiniz mrneğin benimkinde şu an MLT54201 yazyor) sorun varsa şayet hallediyorlar.

ya ben arıyorum mh bağlıyorum diyor ama kimseyle görüşemiyorum

kthy43

Üye
1 ay önce kontor düşümü için başvurmuştum bugün 16 Tl hattıma geri yüklendi.2.88 Tl eksik ama napacaksın buna da şükür, onu da istemeye kalksam 1 ay daha beklicez :D Müşteri hizmetleri baya yavaş işliyor.

atabey444

Üye
lira düşümü artık olmuyor evet.zaten vodafon bu cepneti getirdiği ilk ay milleten düşürdüğü liralarla hisselerini 2 ye katlamştır :)

kthy43

Üye
lira düşümü artık olmuyor evet.zaten vodafon bu cepneti getirdiği ilk ay milleten düşürdüğü liralarla hisselerini 2 ye katlamştır :)

Sen lira düşümü olmuyor zannet bana 16 lira iade etmişlerdi yine nete girdim, kontrol ettim ilk düşmedi sonra dolaştım biraz daha sonra servis mesajı geldi 8 Tl kaldı diye.Yani anlıyacanız 8TL daha gitti.Bende yine müşteri hizmetlerine bildirdim bakalım.Böyle gitcek herhalde vodafone ile ilişkimiz :D Bu arada msn,skype,limewire gibi programlardan mı kaynaklanıyor acaba bu lira düşümü.Ben msn açmıştım.İçerik konusunda vodafone sınır koyuyormu?

atabey444

Üye
vodafon bi tek ücretli içeriklerden lira düşürüyor.buda sadece vodafone live sitesindeki mp3 video resim v.s birde bir kaç ücretli wap sitesi gameloft gibi.lira düşümleri genelde data paketlerinin çakışmasıyla oluyor. daha önce herhangi bi internet paketine sahipken cepnet aldıysanız sorun yaşarsınız.tavsiyem mevcut internet paketinizi sonlandırıp aylık cepnet almanız.

kthy43

Üye
Yorumun için sağol önceden cepözgüre geçtiğim için 1gb bedava internet paketi kazandım onu kullandım.3 aydı süresi 1ay olmadan tükendi aylık cepnet aldım onda da lira düşümü oluyor.Yani liramı geri alırsam transfer edeceğim birine onda durakoysun.Yoksa uğraş dur.35 TL civarı bi param vardı 8 TL cepnet için verdim,5 TL kendim kullandım gerisi karambole gitti,bi veriyolar bi alıyorlar...En iyisi sıfır konrole girmek gibi :D

atabey444

Üye
Yorumun için sağol önceden cepözgüre geçtiğim için 1gb bedava internet paketi kazandım onu kullandım.3 aydı süresi 1ay olmadan tükendi aylık cepnet aldım onda da lira düşümü oluyor.Yani liramı geri alırsam transfer edeceğim birine onda durakoysun.Yoksa uğraş dur.35 TL civarı bi param vardı 8 TL cepnet için verdim,5 TL kendim kullandım gerisi karambole gitti,bi veriyolar bi alıyorlar...En iyisi sıfır konrole girmek gibi :D

bende aylık 250 mb vodemnet paketi alıodum her ay.bi gün cepnet aldım denemek amaçlı dedim nede olsa limitsiz 250 mb dursun sonra kullanırım falan.aldım cepneti kullanmaya başladım bi kaç saat sonra çıktım kontör sorguladım sıfırlanmış:) aşağı yukarı 80 kontrüm vardı.aradım sonra neden böyle oluyor dedim.bana dediği şu siz 250 mb internet hakkınızı bitirmişsiniz sonra standart tarifeyle ücretlendirilmişsiniz (195kb/1kntr)e dedim cepnet ne oldu?tanımlanmış görünüyor dedi ben ilgili yerlere sorununuzu aktarcam dedi size dönecez falan dedi en geç 48 saat içinde. bana 6 gün sonra bi mesaj geldi.belirtmiş olduğunuz kontör düşümü şikayetiniz incelenmiştir.düşen kontörlerin kullanım sonucu olduğu için geri ödeme yapılmayacaktır dendi :) aramakdım daha. bir ay sonra falan bi baktım 7 kntr yüklemişler hattıma dalga geçer gibi:) napim başımın gözümün sadakası olsun dedim. yıllardır ttnet e 50 milyonlar 1000 milyonlar veriodum varsın bi 15 tl de vodafone gitsin.şu an hiç bi sorun yok ama çok şükür

masklow

Üye
en güzelini yapmışlar

punisher123

punisher123

Üye
ya arkadaşlar bugün şu vodemlerden aldım bi tane,69 liralık olan, 1gb hediye verdiler,ordaki keriz bana cepnet paketini kullanamazsın bunda dedi,şimdi ben kalan miktarı öğrenmek için msj atıyorum bu pakete üyeliğiniz yoktur diyor,şimdi ben hala cepnetmi kullanıyorum?öleyse ii hala hız düşümü olmadı cepnetimde torrent siteleri benimi bekliorr:D

anilakgoz

Üye
kardeş bende taktım hattımı vodeme çaışıyor bir sorun yok

calypso16

calypso16

Üye
laptop'a bir wap browser gibi bişey kursam cepnet ile bağlanırken daha az gidermi? var mı böyle bir browser

vatan1915

Üye
SA ARKADAŞLAR
Arkadaşlar ben bu hafta numaramı vodafone taşıdım 5 gün oldu, sanırım birkaç güne kadar açılır. Geçmemde En büyük etkenler;
1-cepnet
2-600dk olmasıydı
Şimdi soruma geliyim, Cepnet'i bilgisayarda kullanabileceğimizi öğrendim 1 hafta oldu yaklaşık, Bİ arkadaşımda hattını vodafone taşıttı kısa süre önce ona cepnet paketleri hakkında biraz bilgi vermiştim o da kullanmaya karar verdi cep'inde Hemde bilgisayarda kullanabileceğini söyledim önce inanmadı ama öle olduğunu anlattım bu hafta içinde deniyeceğiz bilgisayarında ama benim bildiğime göre kablo ile bağlamamız gerekiyo telefonu (5130) pc suite programına,daha sonra o program üzerinden modem vs gerek kalmadan direkman bağlanıyoruz diye biliyorum modem vs gibi bi araç gerekiyomu yoksa hiçbi aygıta gerek olmadan direkman telefonu usb ile pc suite ye bağlayıp mı bağlanıyoruz buna bi açıklık getirirseniz sevinirim
TŞKLER HERKESE...:)

kthy43

Üye
Ektsra bir aygıt geremez.İki türlü bağlantı kurabilirsin: USB kablosu ile ya da bluetooth ile. Telefonunuzda ve bilgisayarınızda bluetooth varsa kablosuz bağlanabilirsiniz.Telefonda bluetooth var ama bilgisayarda yok ise bluetooth cihazı almalısınız.İkinci bağlanma yöntemi olan USB kablo ise daha sağlıkı bir bağlantı sağlar.Veri aktarım hızı daha hızlıdır.Telefona uygun pc suiti de temin etmelisiniz.Ekstra bir alete gerek yok. Gayet açıklayıcı oldu herhalde...

vatan1915

Üye
tşk ederm :)

Strazburg

Üye
Arkadaşlar bu haberi duydum hemen TTNET'i iptal ettirecem. Yalnız bu uygulma için en uygun hangi Nokia telefon almalıyım? Ben de şu anda Nokia 1661 var.

kthy43

Üye
TTneti kapttırmanı tavsiye etmem bu servis ömür boyu değil, istedikleri an sonlandırırlar.Telefona gelince ; Öncelikle 3G li bir telefon almanıza gerek yok.Pcden 100mb bir iki günde tükenir zaten.Ayda bir kere kullanmak için 3g almak saçma olur.edge desteği olan bir cihaz al.2. el ucuz bir telefon al çok fazla internet kullanırsan telefon zamanla bozulabilir bu yüzden ucuz edge hızı yüksek bir model bulmalısın. Bulunca buraya yazda bende almayı düşünüyorum böyle bir şey sırf modem yapmak için :ehe

atabey444

Üye
Arkadaşlar bu haberi duydum hemen TTNET'i iptal ettirecem. Yalnız bu uygulma için en uygun hangi Nokia telefon almalıyım? Ben de şu anda Nokia 1661 var.

sen iptal ettir her ay 50 tl verme ttnete bu cepnet süresiz bi tarifedir kolay değil öyle iptal etmeleri

punisher123

punisher123

Üye
Valla benim ttnet kapalı ancak bu paketlerden sonra hiç pişman değilim, kendime 69luk modem aldım,şuanda dandik bir semptte otursamda 3.6mbpslik modem üzerinden 320kb hızla oyun indiriyorum,artı şanstan benim hızım düşmedi,sizinde düşmeyebilir yani ttnete karşı iyi bir alternatif kampanya şuanda.

--------------- Ekleme ---------------

işte buda 2 günlük kullanımım,hızım düşmediği için şanslıyım :D,torrentteki hızı görüyorsunuz,bu 3 çubuk sinyal seviyesinde ve 3.6mbpslik modem ile indirme hızım,yani telekoma göre çok iyi bi alternatif sonuçta 8 lira:)

harock

harock

Üye
O hıza nasıl ulaştım 7gb felan indirmissn hala da indiriyosn pes vallahi arkadaşlar diyorum ki bu modemin yan sanayi felan olanı yok mu 69tl de bi öğrenci için çok ya :D
ne diyorsunuz arkadaşlar

Üst Alt