sarıoklar
Üye
ben vodafone live ya giremiyorum nasıl sorun yok
genel bir sorun yok.sorun sende.
ben vodafone live ya giremiyorum nasıl sorun yok
beyler bugün cepnet cok kötü ya.... hic bir sayfayi dogru düzgün acmiyor 2 3 dk sonra gidiyor sizdede kötümü baglanti bugun ?
edge yoktu bugün gprs vardı .. bnde 3g ye attım vitesi hemen .. 
Keşke devamlı bağlantı kopsada millet lüzumsuz yere sırf sınırsız diye gb boyutlarında download yapamasa. Sınırsız diye sömürenler sayesinde olan adam gibi internet kullananlara oluyor. Halbuki bu zihniyet ile kendi kuyularını kendileri kazıyorlar haberleri yok. Adam ne güzel hizmet sunuyor 8 tl ye...ilaki b*kunu çıkarmakmı lazım ? İlaki geri kalmışlığımızı cahiliğimizi göstermemizmi lazım ? Biraz düşünceli olun. İhtiyacınız kadar kullanınki kampanya devam etsin herkes faydalansın. Vodafone bu gibi durumlar için her 30 dakikada bağlantıyı koparmalı . Hem kötü niyetlileri engeller hemde şebeke zorlanmamış olur.
Arkadaşım sen ne diyorsun ya, yıllarca bunlar bizi tabir-i caizse inek gibi sağmadilar mi? Şu bir gerçek ki dünyada internetin en pahalı olduğu yer Türkiye. Ayrıca vodafone bu cepnet paketleri ile kâra geçiyor hiç şüphen olmasın hiç bir ticari şirket zararına iş yapmaz. Ve vodafone 15gb 20 gb kullananlarin hesabını yaparak bu tarifeyi başlatmıştır. Kaldı ki bize sunmuş olduğu internet hizmeti de ahim şahim bir hizmet değil. vodafone nin kendi sayfasını bile tam olarak ( flash lar dahil) 10 sn de gibi açıyor. Hız çok düşük ama biz yine de raziyiz amenna diyoruz. Sadece bu değil bağlantı kopmalarını da hesaba katacak olursak kullandığımız internet aslında çok da mükemmel değil. Yine de raziyiz.
15gb - 20gb net kullanan insanları cahillikle gericilikle suçlaman doğru değil. Seni kınıyorum. Olabilir sen ayda 4gb kullanırsın veya daha az. Ama cahillikle, gericilikle itham ettiğin kişiler ihtiyacı olduğu için kullanıyorlar sömürü için değil. Ben geçen ay 15gb kullandım evet ama hiç bir zaman vodafoneyi sömürme amaçlı olarak kullanmadım ihtiyacım olduğu için yaptım. Ve parasını verdiğim neti kullanıyorum.
Ve düşün bakalım vodafone bu cepnet ile kâra geçiyorsa (15gb-20gb kullanan kullanıcılara rağmen) ki muhakkak kâra geçiyor, diğer operatörlerin (özellikle Turkcell) attıkları kazıkları düşün. Bütün bunlara rağmen vodafonenin sömürüldüğünü düşünüyorsan yazık...
Bir önceki mesajında iyi niyetli olduğunu anlıyorum, ve demek istediğin bilinçli kullanıp bu tarifenin aynen devamını istemen, sözkonusu tarifenin uzun ömürlü olmasını dilemendir... fakat 15gb- 20gb download yapanları gericilikle itham etmen doğru değil, evet ben de sana katılıyorum bilinçli kullanmak gerek israf yapmamak gerek, Ne olursa olsun israf Haramdir.
Dediğin gibi bilinçli kullanım olursa belki internet kopmalari azalır.
Tamam bende her ne kadar art niyetlilere söylemiş olsamda o kelimeleri yinede özür diliyorum. O insanların yaptıkları vodafone'a değil aslında sana bana saygısızlık. Birçok arkadaşımız normal ihtiyacı olan internetti bile bağlantı kopmaları yüzünden zar zor kullanıyor. Herkes ölçülü kullanmış olsa eminim birçok kopmalar ortadan kalkacak.Evet işte anlatmak istediğim buydu.Tamam bende her ne kadar art niyetlilere söylemiş olsamda o kelimeleri yinede özür diliyorum. O insanların yaptıkları vodafone'a değil aslında sana bana saygısızlık. Birçok arkadaşımız normal ihtiyacı olan internetti bile bağlantı kopmaları yüzünden zar zor kullanıyor. Herkes ölçülü kullanmış olsa eminim birçok kopmalar ortadan kalkacak.
Herneyse kendimi anlatabildiğime sevindim.
Sor Ay yaz 3636 ya gönder daha önce kulanım miktarı geliodu artık gün saat saniye geliyor. bende merak ettim aradım mşteri hzmetlerini.nedir bu dedim. zaten limitsiz kulandığınız için size kulanm miktarı gönderilmesi anlamsız dedi adam bana. e haklıda. yani ne kadar kulandığımız adamları ilgilendirmiyor. artık istesende ne kadar kulandığını öğrenemesin MH bile sölemiyor. rahat ol istediğin kadar kullan.o günde dediği m gibi bu bi kampanya değil bi tarife paketi.kalıcı yani dostum
Kesintiler sıklaştı.Gün geçtikçe sorunlar olmaya başladı,korkarım buna da bir önlem alıcaklar.Vodafone buna seyirci kalmaz.Kullanıcılardan çok şikeyet geldikçe bir çözüm bulmak zorunda.Açıkçası ben yakın zamanda bir kısıtlama bekliyorum.
Arkadaşım ben cepnetten öncede vodafone 1gb internet paketi kullandım.O zaman çok az kesinti olmuştu.Yine bluetooth ile diğer hatlardan bağlanınca sorun yok ama vodaonda ya kesliyor yada yavaşlıyor.Herkes kendince test ediyor.Yavaşlama bluetoothla alakalı değil yavaşladığı yada kesildiğinde cepten girmeyi deniyorum orda da yavaş.Yani şebekeden kaynaklanıyor.20 gün önce (100mb sonra) 22 kbs ile bağlanırken şimdi 15 kbs hızında yani bi şeyler oluyor diye millet korkuyor ondan yazıyor.Ama her şeye rağmen güzel bir servis.