Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

DiscoveryX

Üye
Bende sana katılmıyorum dostum. Limitsiz demiş ama cepten limitsiz demiş.Hiç reklamlarında cepten,bilgisayardan internet limitsiz kotasız diye birşey duydunmu ? Vodafone , baktı cep için yapılmış bir tarifede her önüne gelen 8 tl ye bilgisayardan cayır cayır download yapıyor ertesi ay iptal eder geçer. Neticede sözleşme yapmadı benle senle.

atabey444

Üye
şikayet et o zaman bizimkini iptal etsin bi tek sana versin interneti.sen bilinçli tüketicisin biz değil.

spirito

Üye
zaten 20kble download yapan nasıl bir zhniyettr??

benim bu olayı kulanma sebebim sadece ONline oyunlar onun için download umrumda değil . adam gibi çiziksiz oyunumu oynuyorum .

DiscoveryX

Üye
şikayet et o zaman bizimkini iptal etsin bi tek sana versin interneti.sen bilinçli tüketicisin biz değil.

İlk yazdığım mesajımı dikkatli okumuş olsaydın bu hizmeti hepimiz ve uzun süre kullanalım diye aşırıya kaçmamamız gerektiğini anlatmaya çalıştığımıda anlardın. Bilinçli-şikayet-ben-sen ??? ne alakası var dostum ? Vodafonenin ortağı değilim.
Ben ttnetin 50 tl sinden kurtulmuşum o bana yeter.Tek isteğim bu hizmetin devam etmesi. Neticede benim burada yazmam ile birşeylerin değişmeyeceğininde farkındayım. Ancak karınca misali tarafım belli olsun.

atabey444

Üye
İlk yazdığım mesajımı dikkatli okumuş olsaydın bu hizmeti hepimiz ve uzun süre kullanalım diye aşırıya kaçmamamız gerektiğini anlatmaya çalıştığımıda anlardın. Bilinçli-şikayet-ben-sen ??? ne alakası var dostum ? Vodafonenin ortağı değilim.
Ben ttnetin 50 tl sinden kurtulmuşum o bana yeter.Tek isteğim bu hizmetin devam etmesi. Neticede benim burada yazmam ile birşeylerin değişmeyeceğininde farkındayım. Ancak karınca misali tarafım belli olsun.

ya vodafonun asıl amacı buysa? adam belki ttneti öldürmeye çalışıo.neden bu kadar korkuyorsunki. bırak onlar düşünsün sen değil. sen hizmeti alansın onlar veren. onlarda farkında bu cepnet ayağına milletin vodafone geçiş yaptığının.diyosunki kaldırırlar yakında. bunu göze alabilirmi? çok çok iyileştirmeye gider dahada müşterisini genişletir.

DiscoveryX

Üye
ya vodafonun asıl amacı buysa? adam belki ttneti öldürmeye çalışıo.neden bu kadar korkuyorsunki. bırak onlar düşünsün sen değil. sen hizmeti alansın onlar veren. onlarda farkında bu cepnet ayağına milletin vodafone geçiş yaptığının.diyosunki kaldırırlar yakında. bunu göze alabilirmi? çok çok iyileştirmeye gider dahada müşterisini genişletir.

İnşallah dostum, dediğin gibidir stratejileri. Hayatımda ilk defa az paraya çok hizmet aldığımdan olsa gerek doğal olarak yalan yok korkuyorum bitirirler diye.

atabey444

Üye
İnşallah dostum, dediğin gibidir stratejileri. Hayatımda ilk defa az paraya çok hizmet aldığımdan olsa gerek doğal olarak yalan yok korkuyorum bitirirler diye.

aveada çalışan arkadaşım var baz istasyonu kuruyorlar.sordum ona fazla yoğunluk oldumu ne olur falan. diyorki saniyede 30 kb etkilemez.saniyede 4 mb download a kadar yolu varmış. bizimki devede diken

kpln04

kpln04

Üye
arkadaşlar vodafone nin turkcell connect gibi bir programı yok mu kota sorgulama ya da

atabey444

Üye
arkadaşlar vodafone nin turkcell connect gibi bir programı yok mu kota sorgulama ya da

gerek yokki mesaj gönder 3636 ya gelir.gerçi artık onada gerek kalmadı her kullanım sonrası otomatik olarak kulanım bilgilerini gönderiyor şebeke

abcd17

abcd17

Üye
Arkadaşlar Bu 96 kbps hızı az da olsa artırmak için
-program,öneri vs. yok mu?
-veya 3g yi açsak telde 100 mb'ın üzerine çıktığımız zaman hızımız yine 96 kbps olur mu ?
(Pc İçin...)

kpln04

kpln04

Üye
gerek yokki mesaj gönder 3636 ya gelir.gerçi artık onada gerek kalmadı her kullanım sonrası otomatik olarak kulanım bilgilerini gönderiyor şebeke
3636 ya ne yazıp göndereyim otoatik dediğin sadece cepten nete girince gelmiyor mu pcden bağlantıyı kestiğimizde de mi geliyor

m2sah

m2sah

Üye
arkadaşlar merhaba,

bu başlıkta yazılanların hepsini uyguladım. şuan vodafone aylık cepnet ile laptoptan internete giriyorum ama bağlantı rezalet durumda. sayfayı o kadar zor açıyor ki anlatamam.

neyi eksik yapıyorum acaba?
bağlantıyı hızlandırmam için tavsiye edeceğiniz ayarlar nelerdir?

not: opera web browser kullanıyorum. turbo açık...
telefon modeli nokia n73

Arkadaşım Yardımcı olayım
1- Ağ bağlantılarıma sağ tıkla özelliklere gir-->Ağ ve paylaşım-->ağ bağlantılarımı yönet-->çevirmeli bağlantıya sağ tıklayıp özelliklere gir-->genel-->yapılandır dan hızını 921600 bit/sn çıkar tamam de bağlantını kesip tekrar bağla...:oke:
2- hızını yükseltmen için opera'dan vazgeçmen Google chrome ya da olmazsa mozilla firefox'u kullanmanı tavsiye ediyorum. Hepsiyle hız testi yaptım en iyi sonucu chrome, en kötü sonucu safari ve opera verdi. Ona göre;)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:bigstar:

kthy43

Üye
Nette gezerken bazı programlar gördüm.Sıkıştırma gibi tekniklerle internet hızını artırdığı söyleniyor.Yapımcıları bu programları parayla satıyor ve baya da kullanan var.İsterseniz bir de onları deneyin.cfosspeed,Onspeed programları bunlardan birkaçıdır.Son sürümlerini ve versiyonlarını bulup denemenizi öneririm.Belki sonuç alırsınız.Bu hızlandırıcılardan birinin sitesinde şöyle denilmiş:

Web, e-posta gönderme/alma ve dosya indirme/yükleme işlemlerinde 10 kata kadar hız artışı *,
Çevirmeli bağlantılarda 10, GPRSte 8, ADSL ve kabloda 5 kata kadar daha hızlı *,
Devrim yapan patentli teknoloji,
Kurulması ve kullanımı çok kolay,
PC ve MAC için - kablo, uzman ihtiyacı, karmaşa yok,
Dünyanın her yerinde her tür internet bağlantısıyla çalışma *,
1,000,000un üstünde kullanıcı.

atabey444

Üye
3636 ya ne yazıp göndereyim otoatik dediğin sadece cepten nete girince gelmiyor mu pcden bağlantıyı kestiğimizde de mi geliyor

günlük cepnet için SOR GUN yaz 3636 ya gönder
aylık cepnet için SOR AY yaz 3636 ya gönder

Fever_4ever

Fever_4ever

Üye
96 K yı geçmek için gsm ile bağlan şebekeye

--------------- Ekleme ---------------

Diğer ülkelerdeki vodafone larda cepnet sınırsız tarifesi varsa bizdede devam etmek zorundadır bence. İngilizcesi olan birisi bakabilirmi acaba vodafone un İngiltere sitesine,Macaristan sitesine falan acaba o ülkelerdeki tarifeler nasıl? :D

Şu sayfanın sonunda aylık 7.50 euroluk bir net tarifesinden bahsediyorlar ama anlayamadım google translate kullanmama rağmen.

cskn53

cskn53

Üye
[sıze=3]---bağlantı kopmasına kesin çözüm ---

[/sıze]sanırım herkes bağlantının kopmasından şikayetçi benimde önceden kopuyodu fakat orjinal nokia ca-53 kablo aldım ve bu sorundan kurtuldum... Sizde deneyin belki düzelir ...
;)

kpln04

kpln04

Üye
ya arkadaşlar üç gündür cepnet hiç çalışmıyor telefondan vodafone live ye bile girmiyor edge simgesi bile gelmiyor ne oldu buna sizlerde böyle sorun var mı son üç gündür sizin oralar gibi yoğun olmaz burası ama 3636 ya mesaj gönderdiğimde işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor vodafone.com.tr bile çalışmıyor ne iştir bu

sarıoklar

Üye
Sorun yok.

sskkll

sskkll

Üye
2.ay oluyo valla süper bunun için vodafone'a geçtim.yazımıda vodafone sayesinde yazıyorum ayda 2-3 gb kullandım daha ne olacak

Üst Alt