Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

AngelG

Üye
beyler bugün cepnet cok kötü ya.... hic bir sayfayi dogru düzgün acmiyor 2 3 dk sonra gidiyor sizdede kötümü baglanti bugun ?

cskn53

cskn53

Üye
beyler bugün cepnet cok kötü ya.... hic bir sayfayi dogru düzgün acmiyor 2 3 dk sonra gidiyor sizdede kötümü baglanti bugun ?

bugün bakım vardı galiba yha :ehe edge yoktu bugün gprs vardı .. bnde 3g ye attım vitesi hemen .. :d:

AngelG

Üye
aynen deli etti beni... kopma sorununu cözdülar sükür kopmuyor ama sayfalarda acilmiyor :D

atabey444

Üye
düzeldi

kpln04

kpln04

Üye
Benim mahallem hariç Ağrı nın her yerinde net var ama bizde yok nedir bu ya

AngelG

Üye
suanda hala sorunlu benim ... iki de bir sayfalar gidiyor... kopma yok ama hic bir sayfa acilmiyor.. egliyor 2 dk lik sonra yine.. hala napiyorlarsa.

DiscoveryX

Üye
Ankara'da aldığımdan bu yana yani 1 aydır hiçbir sorun olmadı. Kopma dahi 1 ayda ancak 4-5 sefer oldu. Sanırım sizinkisi bölgesel bir sorun.

lgkg300

lgkg300

Üye
Keşke devamlı bağlantı kopsada millet lüzumsuz yere sırf sınırsız diye gb boyutlarında download yapamasa. Sınırsız diye sömürenler sayesinde olan adam gibi internet kullananlara oluyor. Halbuki bu zihniyet ile kendi kuyularını kendileri kazıyorlar haberleri yok. Adam ne güzel hizmet sunuyor 8 tl ye...ilaki b*kunu çıkarmakmı lazım ? İlaki geri kalmışlığımızı cahiliğimizi göstermemizmi lazım ? Biraz düşünceli olun. İhtiyacınız kadar kullanınki kampanya devam etsin herkes faydalansın. Vodafone bu gibi durumlar için her 30 dakikada bağlantıyı koparmalı . Hem kötü niyetlileri engeller hemde şebeke zorlanmamış olur.

Arkadaşım sen ne diyorsun ya, yıllarca bunlar bizi tabir-i caizse inek gibi sağmadilar mi? Şu bir gerçek ki dünyada internetin en pahalı olduğu yer Türkiye. Ayrıca vodafone bu cepnet paketleri ile kâra geçiyor hiç şüphen olmasın hiç bir ticari şirket zararına iş yapmaz. Ve vodafone 15gb 20 gb kullananlarin hesabını yaparak bu tarifeyi başlatmıştır. Kaldı ki bize sunmuş olduğu internet hizmeti de ahim şahim bir hizmet değil. vodafone nin kendi sayfasını bile tam olarak ( flash lar dahil) 10 sn de gibi açıyor. Hız çok düşük ama biz yine de raziyiz amenna diyoruz. Sadece bu değil bağlantı kopmalarını da hesaba katacak olursak kullandığımız internet aslında çok da mükemmel değil. Yine de raziyiz.

15gb - 20gb net kullanan insanları cahillikle gericilikle suçlaman doğru değil. Seni kınıyorum. Olabilir sen ayda 4gb kullanırsın veya daha az. Ama cahillikle, gericilikle itham ettiğin kişiler ihtiyacı olduğu için kullanıyorlar sömürü için değil. Ben geçen ay 15gb kullandım evet ama hiç bir zaman vodafoneyi sömürme amaçlı olarak kullanmadım ihtiyacım olduğu için yaptım. Ve parasını verdiğim neti kullanıyorum.

Ve düşün bakalım vodafone bu cepnet ile kâra geçiyorsa (15gb-20gb kullanan kullanıcılara rağmen) ki muhakkak kâra geçiyor, diğer operatörlerin (özellikle Turkcell) attıkları kazıkları düşün. Bütün bunlara rağmen vodafonenin sömürüldüğünü düşünüyorsan yazık...

DiscoveryX

Üye
Arkadaşım sen ne diyorsun ya, yıllarca bunlar bizi tabir-i caizse inek gibi sağmadilar mi? Şu bir gerçek ki dünyada internetin en pahalı olduğu yer Türkiye. Ayrıca vodafone bu cepnet paketleri ile kâra geçiyor hiç şüphen olmasın hiç bir ticari şirket zararına iş yapmaz. Ve vodafone 15gb 20 gb kullananlarin hesabını yaparak bu tarifeyi başlatmıştır. Kaldı ki bize sunmuş olduğu internet hizmeti de ahim şahim bir hizmet değil. vodafone nin kendi sayfasını bile tam olarak ( flash lar dahil) 10 sn de gibi açıyor. Hız çok düşük ama biz yine de raziyiz amenna diyoruz. Sadece bu değil bağlantı kopmalarını da hesaba katacak olursak kullandığımız internet aslında çok da mükemmel değil. Yine de raziyiz.

15gb - 20gb net kullanan insanları cahillikle gericilikle suçlaman doğru değil. Seni kınıyorum. Olabilir sen ayda 4gb kullanırsın veya daha az. Ama cahillikle, gericilikle itham ettiğin kişiler ihtiyacı olduğu için kullanıyorlar sömürü için değil. Ben geçen ay 15gb kullandım evet ama hiç bir zaman vodafoneyi sömürme amaçlı olarak kullanmadım ihtiyacım olduğu için yaptım. Ve parasını verdiğim neti kullanıyorum.

Ve düşün bakalım vodafone bu cepnet ile kâra geçiyorsa (15gb-20gb kullanan kullanıcılara rağmen) ki muhakkak kâra geçiyor, diğer operatörlerin (özellikle Turkcell) attıkları kazıkları düşün. Bütün bunlara rağmen vodafonenin sömürüldüğünü düşünüyorsan yazık...

İhtiyacı kadar kullananlara birşey dediğim yok zaten demeye hakkımda yok. Ancak sırf bedava diye rapidsahre linklerini sıraya dizip bilgisayarı hiç kapanmayanlarıda duyuyorum. Peşpeşe oyun,film indirenler var. Benim sözüm onlara.
Evet yıllardır bizi inek gibi sağdılar. Bunu zten ben önceki mesajlarımda da söyledim. Artık diğerleri tarafından sağılmamak için bu kampanyanın devam etmesini istiyorum.
Vodafonenın bu şekilde kazanıp kazanmadığını bilmiyorum. Sadece müşteri çekmek içinde yapıyor olabilir. Bu kısmı beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren kısım 8 tl ye koç gibi internet olması. Şu anda vodafone bu kampanyayı durdurmuş olsa eşdeğeri bırak yakınından geçecek bir kampanya dahi yok diğer operatörlerde.
Vodafone , baktı cep için yapılmış bir kampanyadan 7/24 aralıksız bilgisayardan download gerçekleşiyor bağlantı şeklini wap çevirirse ne olacak ? Bilgisayardan internet işi ölür o zaman. Bu durumlara düşmemek için birşeyler anlatmaya çalışıyorum ancak boşa konuşuyorum.

lgkg300

lgkg300

Üye
Bir önceki mesajında iyi niyetli olduğunu anlıyorum, ve demek istediğin bilinçli kullanıp bu tarifenin aynen devamını istemen, sözkonusu tarifenin uzun ömürlü olmasını dilemendir... fakat 15gb- 20gb download yapanları gericilikle itham etmen doğru değil, evet ben de sana katılıyorum bilinçli kullanmak gerek israf yapmamak gerek, Ne olursa olsun israf Haramdir.
Dediğin gibi bilinçli kullanım olursa belki internet kopmalari azalır.

DiscoveryX

Üye
Bir önceki mesajında iyi niyetli olduğunu anlıyorum, ve demek istediğin bilinçli kullanıp bu tarifenin aynen devamını istemen, sözkonusu tarifenin uzun ömürlü olmasını dilemendir... fakat 15gb- 20gb download yapanları gericilikle itham etmen doğru değil, evet ben de sana katılıyorum bilinçli kullanmak gerek israf yapmamak gerek, Ne olursa olsun israf Haramdir.
Dediğin gibi bilinçli kullanım olursa belki internet kopmalari azalır.

Evet işte anlatmak istediğim buydu. :oke: Tamam bende her ne kadar art niyetlilere söylemiş olsamda o kelimeleri yinede özür diliyorum. O insanların yaptıkları vodafone'a değil aslında sana bana saygısızlık. Birçok arkadaşımız normal ihtiyacı olan internetti bile bağlantı kopmaları yüzünden zar zor kullanıyor. Herkes ölçülü kullanmış olsa eminim birçok kopmalar ortadan kalkacak.
Herneyse kendimi anlatabildiğime sevindim.

kadirlili

Üye
arkadaşlar bu interneti azcıkda olsa hızlandırmanın bir yolu yokmu Cs 1.6 oynarken ping 150-200 arasında oluyor 100-150 arası olsa gene idare edecek ama 1500-200 çok fazla oluyor warmı bunun bir çağresi????
Tel:N70 Kablo ile bağlanıyorum..

atabey444

Üye
Evet işte anlatmak istediğim buydu. :oke: Tamam bende her ne kadar art niyetlilere söylemiş olsamda o kelimeleri yinede özür diliyorum. O insanların yaptıkları vodafone'a değil aslında sana bana saygısızlık. Birçok arkadaşımız normal ihtiyacı olan internetti bile bağlantı kopmaları yüzünden zar zor kullanıyor. Herkes ölçülü kullanmış olsa eminim birçok kopmalar ortadan kalkacak.
Herneyse kendimi anlatabildiğime sevindim.

Sor Ay yaz 3636 ya gönder daha önce kulanım miktarı geliodu artık gün saat saniye geliyor. bende merak ettim aradım mşteri hzmetlerini.nedir bu dedim. zaten limitsiz kulandığınız için size kulanm miktarı gönderilmesi anlamsız dedi adam bana. e haklıda. yani ne kadar kulandığımız adamları ilgilendirmiyor. artık istesende ne kadar kulandığını öğrenemesin MH bile sölemiyor. rahat ol istediğin kadar kullan.o günde dediği m gibi bu bi kampanya değil bi tarife paketi.kalıcı yani dostum

DiscoveryX

Üye
Sor Ay yaz 3636 ya gönder daha önce kulanım miktarı geliodu artık gün saat saniye geliyor. bende merak ettim aradım mşteri hzmetlerini.nedir bu dedim. zaten limitsiz kulandığınız için size kulanm miktarı gönderilmesi anlamsız dedi adam bana. e haklıda. yani ne kadar kulandığımız adamları ilgilendirmiyor. artık istesende ne kadar kulandığını öğrenemesin MH bile sölemiyor. rahat ol istediğin kadar kullan.o günde dediği m gibi bu bi kampanya değil bi tarife paketi.kalıcı yani dostum

Tüm gönlümle İnşallah diyorum. Tek kalıcı olsunda başka birşey istediğim yok.

Eşimin kardeşi düzcede. Daha önce doğru dürüst görüntülü konuşma yapamıyordu. Şimdi rahatça kota derdi olmadan kardeşi ile doyasıya konuşabiliyor. Bu arada şunuda tavsiye edeyim ; Görüntülü konuşma için msn değil skype programını kullanın. Koç gibi. Bu imkanları sağladığı için vodafone a ne kadar teşekkür etsem azdır. Her ne kadar kendi stratejileri gereği yapmış olsalarda neticede 8 tl ye oh be dedirten bir internetimiz oldu.

aryscat

aryscat

Üye
O zaman vodafone için 3 defa.......
Oley!!!!...
Oley!!!!...
Oley!!!!...
:) :) :)

kthy43

Üye
Kesintiler sıklaştı.Gün geçtikçe sorunlar olmaya başladı,korkarım buna da bir önlem alıcaklar.Vodafone buna seyirci kalmaz.Kullanıcılardan çok şikeyet geldikçe bir çözüm bulmak zorunda.Açıkçası ben yakın zamanda bir kısıtlama bekliyorum.

atabey444

Üye
Kesintiler sıklaştı.Gün geçtikçe sorunlar olmaya başladı,korkarım buna da bir önlem alıcaklar.Vodafone buna seyirci kalmaz.Kullanıcılardan çok şikeyet geldikçe bir çözüm bulmak zorunda.Açıkçası ben yakın zamanda bir kısıtlama bekliyorum.

yav en sonunda diye diye iptal ettireceksiniz bu cepneti.adamların yapmıyacağı varsada sizin yüzünüzden yapacak.arkadaşım kopmaların çoğu bluetooth ile bağlanmada oluyor. ben her yarım saate bi bağlantı yenilerdim.ama artık kablo aldım 18 saat bile kopma olmuor.pc kapamasam belkide diğer güne kadarda kopmaz.kendi bağlantınızı kontrol edin.yok yapamamşsanızda müşteri hizmetlerini arayıp direk teknik servise bağlayın beni deyin onlar gerekeni yapar.
ben sıkıldım şahsen bu aha gitti aha gidecek kesin sonlandıracaklar kısıtlıcaklar bu cepneti mevzusundan.bi korkmayın arkadaşım bi durun ya.isyan ettireceksiniz beni bu ergen yaşta

kthy43

Üye
Arkadaşım ben cepnetten öncede vodafone 1gb internet paketi kullandım.O zaman çok az kesinti olmuştu.Yine bluetooth ile diğer hatlardan bağlanınca sorun yok ama vodaonda ya kesliyor yada yavaşlıyor.Herkes kendince test ediyor.Yavaşlama bluetoothla alakalı değil yavaşladığı yada kesildiğinde cepten girmeyi deniyorum orda da yavaş.Yani şebekeden kaynaklanıyor.20 gün önce (100mb sonra) 22 kbs ile bağlanırken şimdi 15 kbs hızında yani bi şeyler oluyor diye millet korkuyor ondan yazıyor.Ama her şeye rağmen güzel bir servis.

atabey444

Üye
Arkadaşım ben cepnetten öncede vodafone 1gb internet paketi kullandım.O zaman çok az kesinti olmuştu.Yine bluetooth ile diğer hatlardan bağlanınca sorun yok ama vodaonda ya kesliyor yada yavaşlıyor.Herkes kendince test ediyor.Yavaşlama bluetoothla alakalı değil yavaşladığı yada kesildiğinde cepten girmeyi deniyorum orda da yavaş.Yani şebekeden kaynaklanıyor.20 gün önce (100mb sonra) 22 kbs ile bağlanırken şimdi 15 kbs hızında yani bi şeyler oluyor diye millet korkuyor ondan yazıyor.Ama her şeye rağmen güzel bir servis.

ara sıra herkes öyle sorunlar yaşıyor.geçici bir durum bu mutlaka düzelir. düzelmezse arayın MH yı bulunduğunuz bölgeyi soruyorlar ve hangi baz istasyonunda sorun yaşadığınızı (baz istasyonunu hücre yayınından girip bakabilirsiniz mrneğin benimkinde şu an MLT54201 yazyor) sorun varsa şayet hallediyorlar.

Üst Alt