Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

atek59

Üye
evet arkadaşlar şuan arkadışın hattan o.99 tl vodemnet saat aldık ve ondan yazıyorum şu an köydeyim ilceye 8 10 km uzaklıkta ve burda tek kademe 3g cekiyor turkcell ve avea 3g yok ve hız testi yaptım ve imzadada göreceksizniz hız tek kademe cekmesine rağmen 1.82 mb.

atabey444

Üye
aboww bu ne kıyamet kopmuş burda:))) bende aynen dediğiniz gibi cepnet kullanıyorum. ve tahmin ettiğiniz gibi cep telefonumun modeminden bağlanıyorum.telefonum 3g değil iyikide değil neden derseniz 3g olsaydı hızım 96 kb/s düşeceken şu an ben edge ile 260 kbp/s görüyorum ki saniyede 50 kb hızla download edebiliyorum.rahatlıkla sayfaları açabiliyorum. hiç denemedim ama biraz aç gözlülük yaparsam günde rahatlıkla 2 gb download edebilirim :) bazı arkadaşlarım bizle dalga geçmişler hız çok düşüyor falan diyor yalandır. o kadarda düşmüyor. e düşsede hakkdır yani günde 50 kuruş veriosun aylık almışsan 25 kuruş.günlük sigaraya verdiğin paranın 20 de 1i bile değil? adamlar bu ucuzluğa rağmen bu internet hizmetini bize sunmuş bence büyük bir teşekürü hakediyor.

Lacrymosa

Üye
Halâ 7.2 Mpbs diyorsunuz. O teorik olarak Vodafone'un çıkabileceği en üst nokta. 7.2 Mbps hızına ancak ve ancak labratuvar ortamında ulaşılabilir. Sen asla 7.2 Mbps hızında bağlanamazsın. Tamam konuyu uzatmayalım. Cepnet diyorsun ama bunun ModemNet olan versiyonu da aynı. Ben size fiyatlar beni ilgilendirmez demiştim siz yine de şu operatörde bu kadar filan demişsiniz. Beni fiyatlar ilgilendirmiyor.

Siz Vodafone'da 96 Kbps kullanma devam edin. Ben şu anda dağlık bir alandayım hızımdan memnunum..

atek59

Üye
Halâ 7.2 Mpbs diyorsunuz. O teorik olarak Vodafone'un çıkabileceği en üst nokta. 7.2 Mbps hızına ancak ve ancak labratuvar ortamında ulaşılabilir. Sen asla 7.2 Mbps hızında bağlanamazsın. Tamam konuyu uzatmayalım. Cepnet diyorsun ama bunun ModemNet olan versiyonu da aynı. Ben size fiyatlar beni ilgilendirmez demiştim siz yine de şu operatörde bu kadar filan demişsiniz. Beni fiyatlar ilgilendirmiyor.

Siz Vodafone'da 96 Kbps kullanma devam edin. Ben şu anda dağlık bir alandayım hızımdan memnunum..

arkadaşım bi sorum olacak bu hızla ne kadar internet kullanabiliyorsun yani aylık gb veri kullana biliyorsun

lgkg300

lgkg300

Üye

Ne yazık ki bizi fiyatlar ilgilendiriyor :naughty:

Turkcell taklitçiliğe başladı bile, bakın şöyle bir kampanya çıkarttı. dikkat buyurun kampanya dedim çünkü üstüne üstlük bir de sınır koymuşlar ( zaten daimi olsaydı şaşardım) :d:
kampanya şöyle:

Hazırkartlı GENÇTARİFEYE Günde 0,50 TL'den sonra 15 MB internet ücretsiz Hazır Kart�lı gençTarifeli�ler! Artık kafanız rahat! Günde sadece 50 Kuruş ödeyin, tüm gün cebinizden internette doyasıya takılın, hayattan kopmayın!

Kampanya 12 Mayıs- 12 Temmuz 2010 tarihleri arasında geçerlidir.

Şimdi bir vodafone yi düşünün bir de Turkcell i :kop:
Asıl, İşte bu kullanıcılarla dalga geçmektir. eğer vodafone bu cepneti çıkarmamış olsaydı hakikaten çok güzel bir kampanya olurdu. ama turkcell yine bir adım geride.
vodafonenin cepnetini düşününce, bu kampanya Fıkra gibi :kop:

m2sah

m2sah

Üye

Turkcell taklitçiliğe başladı bile, bakın şöyle bir kampanya çıkarttı. dikkat buyurun kampanya dedim çünkü üstüne üstlük bir de sınır koymuşlar ( zaten daimi olsaydı şaşardım) :d:
kampanya şöyle:

Hazırkartlı GENÇTARİFEYE Günde 0,50 TL'den sonra 15 MB internet ücretsiz Hazır Kart�lı gençTarifeli�ler! Artık kafanız rahat! Günde sadece 50 Kuruş ödeyin, tüm gün cebinizden internette doyasıya takılın, hayattan kopmayın!

Asıl, İşte bu kullanıcılarla dalga geçmektir. eğer vodafone bu cepneti çıkarmamış olsaydı hakikaten çok güzel bir kampanya olurdu. ama turkcell yine bir adım geride.
Hahaha koptum:kop2::zuhaha:

Lacrymosa

Üye

kampanya şöyle:

Sayın arkadaşım o bir tarife değil. O günü birlik internete girmek isteyenlere kolaylık sağlaması için yapılmış bir şey. 50 kuruş ücretli veri aktarımı yaptıktan sonraki 15 MB'lık veri ücretsiz. Bu güzel bir şey. Bu internet paketi değil.

Sizin kafa yapınızı anlamak mümkün değil. Son 4 mesajımın 4'ünde de şu operatör bu operatör beni ilgilendirmez. Turkcell'de şu kadarmış beni ilgilendirmez diyorum. Benim odaklandığım nokta Vodafone'un insanları dolandırması. Turkcell'de 1 MB internet 250.000 TL olsa bana ne? Yazılanları okumakta zorluk çekiyorsunuz sanırım. Verecek cevabınız yok hemen fiyat karşılaştırması yapıyorsunuz. 255. kere diyorum, fiyatlar-tarifilerin kıyaslanması beni ilgilendirmez. Ben Turkcell çalışanı da değilim. Açtığım konulara bakarsanız "Dolandırıcı Turkcell" diye bir konu açmışım. Orada da Turkcell'i eleştiriyorum. Yani ben aklı başı yerinde bilinçli bir vatandaşım. Sizin gibi bir paketin görünen yüzünü görüp atlamıyorum. Düştünüz bir kere yanlış yola kazıklandığınızı kabul etmemek için lafı çevirip duruyorsunuz.

Bundan sonraki mesajlarda yine Turkcell'de şu şu fiyata filan diyen olursa cevap verme tenezzülünde bulunmayacağım. Aynı şeyleri söylemekten bıktım.

arkadaşım bi sorum olacak bu hızla ne kadar internet kullanabiliyorsun yani aylık gb veri kullana biliyorsun

Onlarca GB veri aktarımı yapıyorum sorun yok.

cskn53

cskn53

Üye
Allah akır fikir versin size. Arkadaşlar 2-3 MB'dan sonra hızınız 96 Kbps'a düşüyor. Bunun ne demek olduğunu biliyor musunuz? Şu anda TTNet 1 Mbps internet kullanıyorsunuz diyelim. (En yavaşı) TTNet internet ile en yavaş şekilde 10 dakikada indirdiğiniz bir dosya Vodafone ile 100 dakikadan daha uzun bir sürede iner.(Ufak bir hesapla görürsünüz) 100 dakikada inmesi için de sürekli maksinimum verimde veri akışı gerekir. Siz detaylara bakmadan Vodafone'a zıplamışsınız. Teşekkür etmek ne kelime müşteriyi kandırdığı için hakaret etmek gerekiyor. Adamlar Türkiye'ye bizimle dalga geçmeye gelmiş. Mesajlarını alıntı yaptığım arkadaşlar lütfen kusura bakmasın ama bu konularda biraz bilgisizler galiba. 96 Kbps interneti internetsiz birisine versen küfreder. Birisi kamera açmak filan demiş. Sen bu hızla MSN'de oturum açarsan başarı olur. Vodafone yılın kazığını atmıştır.

O limitleri geçmeden internet bağlantısı kurduğunuzda da hızınız öyle çok yüksek olmuyor. Vodafone'da B lisansı var. A lisansı Turkcell'de. Bu demek oluyor ki bilimsel olarak Turkcell'i geçmesi imkansız. Ben bir dağda Turkcell 3G bağlanabiliyorken Vodafone çoğu şehirde 3G hizmeti veremiyor. Turkcell'in upload hızının Vodafone'un download hızından yüksek olduğunu isteyen herkese kanıtlarım. Ben yıllardır bu işlerin içinde olan birisiyim. Vodafone'un oyunlarına gelmeyin.

96 Kbps müşteriyle dalga geçmektir. Vodafone'nun merkezi İngiltere, gitsin orada böyle bir paket çıkartsın adamları ülkeden kovarlar. Ama bizim milletimiz adamlara teşekkür edelim diyor. Yapmayın arkadaşlar yapmayın. İnanmayın..

arkadaşım sen ingilteredeki bağlantı hızıyla, alt yapıyla - türkiyeMizdeki alt yapıyı, bağlantı hızını mı karşılaştırıyosun.. hiç aklın alıyomu senin... Dünyada internet alt yapısı en kötü ve en pahalı kullanan ülkelerden biriyizz biz.. E vodafone un da türkiyede yaptığı kampanya ile ingiltere de yaptığı kampanyayı karşılaştırırsan senin hiç bişe bilmediğini söylememek elde değil kardeşş... sadece gülüyorumm...
:d::d::d:

--------------- Ekleme ---------------

Turkcell'de çalışmıyorum. Gerçekleri gören vatandaşım.

Sen bu paketlerle 7.2 Mbps hızında bağlan bana bunu göster sana laptop hediye edeceğim. Ben de hız kesilmesinden bahsediyorum zaten arkadaşım. Bilişimle aran yok galiba pek. İnternette MSN dışında başka bir şey yapmayanlardansın sanırım. 96 Kbps diyor? Anlamını çözemediniz sanırım. Ben burda Turkcell'de şu kadar Avea'da bu kadar demedim. Ben Vodafone'un koyduğu fiyata da bir şey demedim. Yazımı düzgün okursanız görürsünüz. Ben Vodafone'un insanları bu -sözde- kampanyayla dolandırmasından bahsettim.

Bilgisiz demişsiniz, yanıldığınız gibi okuma sorunlarınız var galiba. Ben lisansların kapsama alanıyla ilgili olduğunu söylemedim. Vodafone'un Turkcell'i hız bakımından geçemeyeceğini söyledim. Başka cümlemde ise Turkcell'in dağda bile çektiğini Vodafone'un bazı şehirlerde bile çekmediğini söyledim. Şimdi tekrar sayfayı yukarı çekin ve bakın ne yazmışım? Vodafone'un B lisansı var her yerde çekmez mi yazmışım? Lütfen bakın..

Ben şu anda dağlık bir alandan yazıyorum. Turkcell 3G tam sinyal çekiyor. Vodafone 2G çekiyor. Sinyal %80-85.. 3G ise kesinlikle yok.

5. Maddenizde bahsettiğniz testleri gösterin görelim. Reklamlarda Vodafone'un "biz en hızlısıyız" demesine mi inanıyorsunuz? Bilimsel olarak daha hızlı olmasının imkansız olduğunu söylemiştim.

Ben ahlak sınırları içinde bir şeyler yazdım ama siz "koymak" gibi terimleri kullanarak seviyenizi belli etmişsiniz. Bir atasözümüz var buna uyan ama kullanmak istemiyorum.

Öncelikle yazdıklarımı doğru okuyun. Benim ne demek istediğimi anlayın. Ben Vodafone'un bu paketini eleştirdim ve buna ek olarak Vodafone 3G'nin az yerde çektiğini söyledim.

Arkadaşım bir hata yapmış Vodafone'dan 3G modem almış. Bilmem kaç ay kontratı imzalatmışlar ama gelin görünki arkadaşın evinde Vodafone 3G yok. Sakarya'nın en merkezi yerlerinden birisi hemde...

Yani bana Vodafone'un ne olduğunu anlatmayın. Siz burda bilgisayar başında insanları (beni) kötüleme çabasındayken ben 3 operatöründe 3G modemleriyle test yapıyordum. Dediğim gibi ben bu işin içindeyim klavye başında sallamıyorum. Siz sanırım bir Vodafone müşterisi olarak bağnazlık yaparak Vodafone'u savunuyorsunuz. Bundan sonraki mesajınızda Turkcell'in paketleri pahalı filan dersiniz sanırım. Orası beni hiç ilgilendirmez. Ben Turkcell'in paketleri ucuzdur pahalıdır demedim. Turkcell babamın firması da değil. Ben bir vatandaş olarak Vodafone'un her saniye televizyonlarda çıkan halkı dolandıran reklamlarına uyuz oldum. Bunu dile getirdim.

Bu kadar.

arkadaşım amacın kaç senin biz vodafone müşterileri çok memnunuz valla :oke:sen neyin peşindesin anlayamadıkk dorusu.. ... bende turkcelldim bu kampanyayı duyunca şok oldumm ve hemen vodafone a geçtim biz de bişe biliyoz illaki dimi ?... yok ben illa turkcell kullanacam diyosan kullan bişe demiyozzz .... Ama bizim vodafone un yaptığı mükemmel kampanyalar karşısında turkcell ne yaparr bilemiyorumm SONUÇTA VODAFONE BİR DÜNYA DEVİ...:oke:
teşekkürler VODAFONE...

lgkg300

lgkg300

Üye
@ adem "Sizin kafa yapınızı anlamak mümkün değil. Son 4 mesajımın 4'ünde de şu operatör bu operatör beni ilgilendirmez. Turkcell'de şu kadarmış beni ilgilendirmez diyorum. Benim odaklandığım nokta Vodafone'un insanları dolandırması."

Arkadaşım, şu bir gerçek ki hiç bir operatör şimdiye kadar vodafone gibi cesaretli adım atmadı( cepnet için söylüyorum) tamam kabul ediyorum 100 mb sonra hız düşüyor ve sıkıntılı bir şey, ama bunun için bir servet ödemiyorsun ki, alt tarafı bir yemek parası. Zaten avea 100 mb 8 tl ye veriyor. vodafone de aynı şekilde 100mb 8 tl ye veriyor. vodafone nin farkı 100mb sonra hızı kısıp sınırsız internet sunması. şimdi bunun neresinde kazık var? şu an 10 gb kullanmışım. internetin hızı da işimi görüyor. cepneti telefonda kullandığında 100mb sonra hız düştüğünün farkına bile varmazsın. pc de hissediliyor hız düşümü.
Cepnetin neresinde kazık var peki?

cskn53

cskn53

Üye
@ adem "Sizin kafa yapınızı anlamak mümkün değil. Son 4 mesajımın 4'ünde de şu operatör bu operatör beni ilgilendirmez. Turkcell'de şu kadarmış beni ilgilendirmez diyorum. Benim odaklandığım nokta Vodafone'un insanları dolandırması."

Arkadaşım, şu bir gerçek ki hiç bir operatör şimdiye kadar vodafone gibi cesaretli adım atmadı( cepnet için söylüyorum) tamam kabul ediyorum 100 mb sonra hız düşüyor ve sıkıntılı bir şey, ama bunun için bir servet ödemiyorsun ki, alt tarafı bir yemek parası. Zaten avea 100 mb 8 tl ye veriyor. vodafone de aynı şekilde 100mb 8 tl ye veriyor. vodafone nin farkı 100mb sonra hızı kısıp sınırsız internet sunması. şimdi bunun neresinde kazık var? şu an 10 gb kullanmışım. internetin hızı da işimi görüyor. cepneti telefonda kullandığında 100mb sonra hız düştüğünün farkına bile varmazsın. pc de hissediliyor hız düşümü.
Cepnetin neresinde kazık var peki?

sevgili lgkg300 kardeşim biz kimseye zorla bişeyleri ispat etmeye çalışmayalım :ehe sonuçta vodafone da bize zorla bu paketi aldırtmıyoo...:ehe ee yani biz de neyin iyi neyin kötü olduğunu da biliyoz ... sonuçta ben kullanırım 3 kuruşa sen kullanırsın 10 kuruşa olay budur ... Aradaki büyük farkta kimin dolandırdığını çok ii anlatırr....:bye2::bye2:

lgkg300

lgkg300

Üye
sevgili lgkg300 kardeşim biz kimseye zorla bişeyleri ispat etmeye çalışmayalım :ehe sonuçta vodafone da bize zorla bu paketi aldırtmıyoo...:ehe ee yani biz de neyin iyi neyin kötü olduğunu da biliyoz ... sonuçta ben kullanırım 3 kuruşa sen kullanırsın 10 kuruşa olay budur ... Aradaki büyük farkta kimin dolandırdığını çok ii anlatırr....:bye2::bye2:

:bye2: Evet aynen katılıyorum. :oke:

Bu arada önceki mesajlara baktım cevaplanmamış bir soru var: MsN de sesli ve görüntülü konuşmayı deneyen var mı? ve TL düşümü oluyor mu? MSN VoiP'e girdiğini sanmıyorum ama yine de emin olmak istiyorum.

atek59

Üye

Bu arada önceki mesajlara baktım cevaplanmamış bir soru var: MsN de sesli ve görüntülü konuşmayı deneyen var mı? ve TL düşümü oluyor mu? MSN VoiP'e girdiğini sanmıyorum ama yine de emin olmak istiyorum.

ben msn de görüntülü konuştum karşı tarafın görüntüsü ii gelio ama bizim ki karşı tarafa cok donuk gidio upload hızın düşük olmasımdan kayklanıo bu denemeyi edge sebekesi üzrinden yaptım

cskn53

cskn53

Üye

msn de bizzat sesli ve görüntülü konuştum extradan kontör gitmedi.. Ama Windows Live Call var onda gider sanırım...

atek59

Üye
Sayın arkadaşım o bir tarife değil. O günü birlik internete girmek isteyenlere kolaylık sağlaması için yapılmış bir şey. 50 kuruş ücretli veri aktarımı yaptıktan sonraki 15 MB'lık veri ücretsiz. Bu güzel bir şey. Bu internet paketi değil.

Sizin kafa yapınızı anlamak mümkün değil. Son 4 mesajımın 4'ünde de şu operatör bu operatör beni ilgilendirmez. Turkcell'de şu kadarmış beni ilgilendirmez diyorum. Benim odaklandığım nokta Vodafone'un insanları dolandırması. Turkcell'de 1 MB internet 250.000 TL olsa bana ne? Yazılanları okumakta zorluk çekiyorsunuz sanırım. Verecek cevabınız yok hemen fiyat karşılaştırması yapıyorsunuz. 255. kere diyorum, fiyatlar-tarifilerin kıyaslanması beni ilgilendirmez. Ben Turkcell çalışanı da değilim. Açtığım konulara bakarsanız "Dolandırıcı Turkcell" diye bir konu açmışım. Orada da Turkcell'i eleştiriyorum. Yani ben aklı başı yerinde bilinçli bir vatandaşım. Sizin gibi bir paketin görünen yüzünü görüp atlamıyorum. Düştünüz bir kere yanlış yola kazıklandığınızı kabul etmemek için lafı çevirip duruyorsunuz.

Bundan sonraki mesajlarda yine Turkcell'de şu şu fiyata filan diyen olursa cevap verme tenezzülünde bulunmayacağım. Aynı şeyleri söylemekten bıktım.

Onlarca GB veri aktarımı yapıyorum sorun yok.

Adem kardeş sen onlarca gb diyorsun ama turkcell de fatura stop yaptı ve 99tl aylık internet 99tl oldumu hızın 128kbs düşüyor sen maksimum ayda 9g hızlı nett kullanabilirsin sonra hızın 128kbs sen 99 t öderken ben 20 gün de cepnet ile 5 gb aştım ve sadece 8 tl ödedim
Kaynak:
ücretlendirme bölmünde alatki yazıyı okuyabilirsiniz

lgkg300

lgkg300

Üye
Adem kardeş sen onlarca gb diyorsun ama turkcell de fatura stop yaptı ve 99tl aylık internet 99tl oldumu hızın 128kbs düşüyor sen maksimum ayda 9g hızlı nett kullanabilirsin sonra hızın 128kbs sen 99 t öderken ben 20 gün de cepnet ile 5 gb aştım ve sadece 8 tl ödedim
Kaynak:
ücretlendirme bölmünde alatki yazıyı okuyabilirsiniz
:oke::anlas:

greenmile

greenmile

Üye
en iyisi vodafone ya turkcell 4 gb lık paketi 45 liraya satmaya çalışıyor alırım 8 liraya vodafone cepnet telefonu da modem gibi kullanırım yavaş olur ama temiz olur yaw:D

mart1n1_17

Üye
ya cok guzel oldu hız dustu ama olsun. Beles olmasıda guzel :)
vodafone daha turk halknı tanıyamadı. Nerde beles oraya yerles.
Ben sabah bırakym telı. Ogle gelym 120mb lık 3gp bı fılm ınıyo. Bıde öğldn aksama brakym tmamdır. Daha sımdıden 1.5gb olmus kotam. cok mutluyum 20-30kb hızla cekıyom. Yasasın beleşnet :)

lgkg300

lgkg300

Üye
en iyisi vodafone ya turkcell 4 gb lık paketi 45 liraya satmaya çalışıyor alırım 8 liraya vodafone cepnet telefonu da modem gibi kullanırım yavaş olur ama temiz olur yaw:D
Değil mi, önceden cep telefonumuzda tarayıcının resimlerini gizlerdik neden fazla kb gitmesin diye. şimdi öyle bir dert de yok, ayrıca internette harıl harıl en ucuz msn programlarını arardık çünkü bir ay 100mb zor bela yetiyordu. ama şimdi öyle bir derdimiz yok, resimleri gizlemiyoruz browser ayarlarında. ve en kaliteli geniş çaplı cep msn programlarını kullanıyoruz misal slick :oke:
Helal olsun vodafoneye, malum biz beleşi seven bir milletiz :kıskıs:

aryscat

aryscat

Üye
Değil mi, önceden cep telefonumuzda tarayıcının resimlerini gizlerdik neden fazla kb gitmesin diye. şimdi öyle bir dert de yok, ayrıca internette harıl harıl en ucuz msn programlarını arardık çünkü bir ay 100mb zor bela yetiyordu. ama şimdi öyle bir derdimiz yok, resimleri gizlemiyoruz browser ayarlarında. ve en kaliteli geniş çaplı cep msn programlarını kullanıyoruz misal slick :oke:

Bu sözlerin altına imza atarım ben :):):)

atek59

Üye

ben 59 liraya vodem aldım ondan catır catır kullanıyorum evdeki ttneti kapatım bu internet paketleri bitrese artık kampayılı adsl alcaz ama bu paketler bitmezse almayı düşünmüyorum adsl önceden ayda 4gb veriye 29 tl sonra ayda 15gb veriye için 49 lira ödüyordum ama şimdi 8lira ayda sınırsız

Üst Alt