tesekkurler bilgi icin
arkadaslar dikkat
gunlukte sinir 5mb
Aylık Cepnet paketinde adil kullanım hakkı 100 MB� tır.
--------------- Ekleme ---------------
bu durmda avea aylik 100mb 8tl daha iyi
Evet, orca browser operadan çok daha hızlı. tek sorun download managerlerini kullanamıyorsun üstünde. benim indirme yöneticisi: "internet download manager" ayarlardan opera mini için de açtım desteği ama olmadı. sadece internet explorer (i.e) da çalışıyor. i.e hakikaten çok zorluyor neti. ama orca, görülebilir bir hızda sayfaları açıyor. ayrıca şunu belirteyim download hızının farklı olması internetin hızından kaynaklanmıyor. eğer rapid ten vs upload programlarından yapıyorsanız downloadı hız düşüktür. 8-10 veya maximum 19 kb civarındadır. şayet direk download yaparsanız hız 30 kb nin üstüne de çıkar. googlevideo dan video indirdiğimde hız 30 kb geçiyor.
Not: görev çubuğunun üstünde en sağda simge durumundaki bağlantı yöneticisinde hız şuan: 460.8 Kbps
iki gün önce 9.2 Kbps idi. Fakat hızda herhangi bir değişiklik yok...

Arkadaşlar Vodafone'u mail yağmuruna tutalımda aylık sınırsız internet paketi de çıkartsın. Bence süper olur.
--------------- Ekleme ---------------
Verdikleri vodemin modeli ne?
orcanın mı flashgot eklentisi var?
orcanın firefoxa göre hızı nasıl?
şebeke meşgul hataları bu ara sıklaştı uzun süreli down yapamaz hale geldim
6300 ile 25-30 kb ile download yapıyorum ev bir baz istasyonuna yakın bu arada
Ciddi bir değişme olmuyor.arkadaş internet hız düzenleyici program buldum ve kullanıyorum şuan bence sitelerde gezmek fark etti program alman yapımı ve türkçe isteyen denesi. download ta okadar fark yok ama sitelerde gezmede bende fark etti
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ciddi bir değişme olmuyor.
Ayrıca; size tavsiyem ağ bağlantılarından yeni modem kurun, pc suite bağlı kalmayın. çünkü pc suit ile bazen bağlantı kesiliyor ve bağlanmak için teli veya pc yi resetliyoruz. yeni bir bağlantı oluşturarak, pc suit olmadan da telefonunuzu modem olarak pc ye bağlayabilirsiniz. şahsen ben kullanıyorum. bağlantı koptuğunda otomatik olarak kendisi bağlanıyor ve download yarıda kalmıyor.![]()
yeni bi bağlantı diyosun nasıl yapacaz bi anlatırsan sevinirm..
evet arkadaşım bekliyoruzbendede kopuyo bağlantı..yeni bi bağlantı diyosun nasıl yapacaz bi anlatırsan sevinirm..
![]()
teşekkürler...

eline sağlıkŞu şekilde yeni bir bağlantı kurun:
Ağ bağlantıları> sağ tıkla> özelikler> yeni bağlantı oluştur> bağlantı sihirbazı açılacak > ileri > ordan 4. seçeneği (gelişmiş bir bağlantı kur) >gelen bağlantıları kabul et > ileri> bilgisayar otomatik olarak telefonunuzu modem olarak görecektir. >sanal özel bağlantılarına izin verme> bütün adımlara ileri diyorsunuz.
böylece modeminiz kuruldu.
Önemli Not: Modem kurma işlemi bittikten sonra tekrar ağ bağlantılarını açın ve kurduğunuz modemi sağ tıklayıp genel sekmedeki telefon num. yazan yere *99# yazın bitti.
Kolay gelsin...
Şu şekilde yeni bir bağlantı kurun:
Ağ bağlantıları> sağ tıkla> özelikler> yeni bağlantı oluştur> bağlantı sihirbazı açılacak > ileri > ordan 4. seçeneği (gelişmiş bir bağlantı kur) >gelen bağlantıları kabul et > ileri> bilgisayar otomatik olarak telefonunuzu modem olarak görecektir. >sanal özel bağlantılarına izin verme> bütün adımlara ileri diyorsunuz.
Önemli Not: Modem kurma işlemi bittikten sonra tekrar ağ bağlantılarını açın ve kurduğunuz modemi sağ tıklayıp genel sekmedeki telefon num. yazan yere *99# yazın bitti.
Kolay gelsin...
Arkadaşım teşekkür ederim güzel paylaşmışsın da benim işletim sistemei vista. Vista da senin gidiş yolundan farklı. Örneğin gelişmiş bir bağlantı kur seçeneği bulunmuyor. Ben bir zamanlar Avea ile bağlanmıştım internete de girdim ama vodafone da bir türlü giremiyorum. telefon ile giriyorum ancak bilgisayara bağlandığımda internete bağlanmışım gibi görünüyor ama internet yok.Şu şekilde yeni bir bağlantı kurun:
Kolay gelsin...

O zaman şöyle yap; Denetim masasında "telefon ve modem seçenekleri" diye bir seçenek olması lazım, ordan ekle diyorsun ve telefonunu modem olarak ekliyorsun. bu şekilde olması lazım çünkü başka şekilde modem ekleme yolları yok, olmadıysa, nokia pc suit ile yola devam et.Arkadaşım teşekkür ederim güzel paylaşmışsın da benim işletim sistemei vista. Vista da senin gidiş yolundan farklı. Örneğin gelişmiş bir bağlantı kur seçeneği bulunmuyor. Ben bir zamanlar Avea ile bağlanmıştım internete de girdim ama vodafone da bir türlü giremiyorum. telefon ile giriyorum ancak bilgisayara bağlandığımda internete bağlanmışım gibi görünüyor ama internet yok.![]()