1.arkadaşım belli ki turkcell çalışanısın ve bu paketler size çok koymuş çünkü önünü bile görmüyorsun.
2.Bu paketlerde 100mb'a kadar hız 7.2mbps'dir yani 3g hızında.Ve vodafone diyor ki 100mb'ı kullan daha sonra ay sonuna kadar hızını keseyim ama hiç bir ücret almayayım.Söyle bakalım Türkselinde 100mb internetin fiyatı nedir? ve 100mb'ı geçince 1kb ücreti nedir?
3.He dersen ki bana 100mb yetmez o zaman onun paketleri ayrıdır(1gb ve 5gb) ve onlarda kota bitene kadar 7.2mbps yani 3g hızındadır ama acıdan elma ile armutu karıştırmışssın.
4.O kadar bilgisiz olduğun belli ki lisanların kapsama alanı ile alakası olduğunu yazmışsın.Vodafone şehirde yokken turkcell dağda 3g varmış.bu kadar komik birşey görmedim hayatımda.
bak ben sana anlatayım lisanların kapsama veya hızla alakası yoktur sadece kapasite ile alakası vardır.
Söyle o güzel türkseline bıraksın dağda 3g'yi ilk önce şehirde çeksin.
5.yine gerek amatör olarak yapılan testlerde gerekse şirketler tarafından yapılan testlerde en hzılı bağlantının vodafone'da olduğunu kanıtlayabilirim gerçi internette araştır sende bulursun ama dokunursa hiç araştırma.
6.İngiltere falan demişsin bırak ingiliz vodafone bize kalsın ne adı(tükçede turk ve cell diye bir kelime yoktur) ne sahibi bile türk olmayan ve bu güne kadar türk halkını her fırsatta kazaıklayan turkcell senin olsun.
Vodafone'un çıkarttığı bu paket arkadaşa o kadar çok koymuş ki yazdığı mesajda 1 kelime bile doğru değil hepsi uydurmaca.