bende yine 3tl gitti yapacak bişey yok şimdilik geri dönecekler güya bakalım bekliyoruz...aynı sorunu ben de yaşıyorum gerisini anlatmama gerek yok sanırım giden 12 tl

yani saçmalıyorlar adil kullanımdan sonra yavaşlıyor,ki biz ona zaten razıyız ama bu kontor düşmesi beni deli etti , hattı kullanamıyoruz parasını ödediğimiz neti kullanamıyoruz bunlar da cabasıBen bu hizmeti duydum bir hat aldım 1 haftadır sınırsız internet kullanıyordum çok memnun kalıp avea hattımı da vodafone a taşıdım.
Fakat hattımda 0,22 kuruş vardı dün gitti internet kesildi vodafone u aradım saat: 22:00 olmasına rağmen 15-20 dakikada bağlanamadım ve herkesin dediği gibi bir odun çıktı karşıma hiçbişeyden anlamıyor yarın arayın arkadaşlar yardım edicek diye savsakladı.
Az önce gene aradım kontörün düşüş sebebini bulamadı kayıt oluşturdu adil kullanımdan sonra download yaparsanız ücreti düşer dedi, sınırsız internet nerde kaldı o zaman dedim cevap veremedi!
Benim anlamadığım müşteri temsilcileri neden erkek? Bilgisiz konuşmaktan haberi olmayan adamları işe almışlar o da artık 2 tane mi 3 tanemi ne heralde ki yarım saat bağlanamıyoruz gecenin köründe bile.

Madem sistemi oturtmamışsın niye paketi çıkarıyorsun olan bizim TL lere oldu. Peki ne olacak şimdi? ben de dün geceden beridir bağlanamıyorum. kontörüm sıfırlandı. gittim 5TL yeniden yükledim belki kontör olmayınca girilmiyor bu merete dedim yükledim onlar da gitti. Müşteri hizmetlerini arıyorum bağlayamıyorlar. çok meşguller diyorlar 

Giden TL leri nasıl geri alacağız bilgisi olan var mı? Derdimizi müşteri hizmetlerine anlatana kadar enaz 5 Tl daha gider. zaten zaman kazanmak için kıvırıyorlar Ş.. ler.

Mevcut paketin aylık mı? ben de şimdi günlük paket aldım giriyorum ama düşmüyor inş. sonradan toptan düşmez.1 gündür bu sorunu yaşayanlardanım. Şu an bende bir sorun yok google a girdim bi kaç resime baktım ama bir fiyat düşüşü yaşamadım.

giriyor da parayla giriyor paket işlemiyor..Şuan aylık paketi olanlar girebiliyor mu? ben de aylık paket abonesiyim ama bugunlük için günlük paket aldım.
arkadaşm vodafone dün geçtim şuan sadece vodafone live ayarı var dediğin ayari nasıl alacağımÖncelikle varsayılan erişim n0ktasını vodafone internet yap. ve daha s0nra pc yi ve telef0nu yeniden başlat bende de aynısı 0luy0rdu şimdi tamamen s0runsuz bir şekilde giriy0rum. k0lay gelsin ...![]()

teşekkürleR
ama şuan itibarı ile 0.0 tl var internete giriyor sorun düzeldi galiba 
arkadaşlar aman dikkat bende 8.61 krş vardı şimdi sıfır ve ineterneti de kullanamıyorum ve benim 5.06.2010 tarihine kadar cepnet paketim var ama nete girirken 8.61 uçtu gitti müşteri hizmetlerini aradım hıgmık yaptı tel. bekleti 1 2 dakika ve bilgsayr sisitemlerimizde çalışma var dedi ve bizi sonra arayın dedi ve bizim 8.61 tl gitti