Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

atek59

Üye
ya bugun bulunduğum ilceye 3g az önce geldi ve şuan 3g ile n70 üzerinden bağlanıyorum 2g deken hızım 28kb/s iken şuan 3g var ve hızım 10kb/s düştü

lgkg300

lgkg300

Üye
Ne yapalım Hız yavaş ama sayfalar kolayca açılıyor bir tek downloadlarda sabırlı olacaksınız. çok geç oluyor saniyede 30 kb üstüne çıkmıyor :kop:Ama hiç yoktan iyi bye bye adsl... haksız rekabet var adsl ne yapacak şimdi? ya fiyatları kıracaklar ya da vodafone dava açacaklar :kop:45 tl nerde 8 tl nerde :d:
:sarıl:Helal olsun Vodafone :sarıl:

--------------- Ekleme ---------------

ya bugun bulunduğum ilceye 3g az önce geldi ve şuan 3g ile n70 üzerinden bağlanıyorum 2g deken hızım 28kb/s iken şuan 3g var ve hızım 10kb/s düştü

Adil kullanım hakkını aştıktan sonra 2G moduna geç böyle daha hızlı.:naughty:

kthy43

Üye
Benim 6600'ı laptopuma bağlamak istiyorum ancak bi soru kafamda;
Laptopda bluetooth yok.Bluetooth cihazı alsam ve onu pcye bağlasam ve onu da 6600 a bağlasam bağlantı hızım ne olur?Çok fazla düşermi sizce.6600 dan bluetoothdan dosya aktarırken yavaş normalde bu işlemdede yavaş mı olur?

atek59

Üye
Benim 6600'ı laptopuma bağlamak istiyorum ancak bi soru kafamda;
Laptopda bluetooth yok.Bluetooth cihazı alsam ve onu pcye bağlasam ve onu da 6600 a bağlasam bağlantı hızım ne olur?Çok fazla düşermi sizce.6600 dan bluetoothdan dosya aktarırken yavaş normalde bu işlemdede yavaş mı olur?

arkadaşım bende tam senin dedini yapıyorum aslında n70 telefoncudan aldığım bluetooth ile laptopa bağlı ve hız zten 30kb/s gecmio bluetooth ise 115.2 kb/s kadar destekliyor bi sorun yok yani bluetooth sayesinde wirelles gibi oluyor laptop hem

harock

harock

Üye
Arkadaşlar yardım edin telefon 6670 pc suite kurulu ve 8tl ye vodafon aylık cepnet paketi aldım internete bağlani tıkliyrm ayarlardan modem i 6670 usb modem var sadece zaten onu seçiyorum şebekeyi de vodafone turkey seçiyorm tamam diyorm kullanıcı adı ve şifre doğrulanıyor yazıyor sonra
one touch acces şebekeye bağlamanadı diye hata veriyor

şebekeye bağlanırken telefona bi ayar yapmamız gerekiyor mu
telde g çıkıyor tabi kutu içinde değil öyle kalıyor yardım edin lütfen :(

lgkg300

lgkg300

Üye
Öncelikle varsayılan erişim n0ktasını vodafone internet yap. ve daha s0nra pc yi ve telef0nu yeniden başlat bende de aynısı 0luy0rdu şimdi tamamen s0runsuz bir şekilde giriy0rum. k0lay gelsin ... :oke:

cskn53

cskn53

Üye
şu anda n72 yi modem olarak kullanıyorum ve sanırım yeni bi bataryaya ihtiyacım var:ehe telefon 7-24 şarjda kafayı yedi valla.. bataryada şişti iyicene... bencede tek sorun batarya gerisi sudan ucuzz.... :naughty:

hyasing40

Üye
teşekürler vodafone :D:D:d mükkemmel oldu bu güne kadar çıkan en iyi 3g paketi ada 8 liraya türkiyenin her yerinden kablosuz özgürlük kablolu telefon bağlatma derdi yok kota derdi yok sözleşme derdi yok canım sıkılırasa almam isderse alırım msn facebook günlük dolaşmada hiç fark yok sadece video izlerken ve dawnloadda çok yavaş kalıyor onun dışında sadece mükemmel 15indirme 14 de upload hızı stabil bnde genelde

sarıoklar

Üye
telefonu ısınanlar vodafone'dan 99tl'ye modem alın.

atek59

Üye
arkadaşlar aman dikkat bende 8.61 krş vardı şimdi sıfır ve ineterneti de kullanamıyorum ve benim 5.06.2010 tarihine kadar cepnet paketim var ama nete girirken 8.61 uçtu gitti müşteri hizmetlerini aradım hıgmık yaptı tel. bekleti 1 2 dakika ve bilgsayr sisitemlerimizde çalışma var dedi ve bizi sonra arayın dedi ve bizim 8.61 tl gitti

ohalandeve

Üye
arkadaşlar aman dikkat bende 8.61 krş vardı şimdi sıfır ve ineterneti de kullanamıyorum ve benim 5.06.2010 tarihine kadar cepnet paketim var ama nete girirken 8.61 uçtu gitti müşteri hizmetlerini aradım hıgmık yaptı tel. bekleti 1 2 dakika ve bilgsayr sisitemlerimizde çalışma var dedi ve bizi sonra arayın dedi ve bizim 8.61 tl gitti
Aynen Aksam bende de 5 tl vardı google ı acıyorum pat kredım dusuyor bastan farketmedım sonra tekrar denedım yıne dustu face acıyorum dusuyor googleden arama yaparken bıle kredım dusmeye basladı sonra 0' a ındı tekrar 5 tl yukledım oda bıttı musterı hızmetlerını aradım beyfendı cepnetten resım muzık vıdeo ızlemelerınız ayrı ucrete tabı demeye basladı kıvırmaya basladı.Neden ucrete tabı olsun 100 mb vermısler sora sınırsız dıyorlar ee madem sınırsız benım hızımı dusurmelerı lazımken kredimi alıyorlar Tamamen saçmalık Vodafone gıbı bır sırketı 6 kere aramama ragmen hıc bır musterı hızmetı temsılcısı benım sorunum hakkında net bır bılgı veremedı bumudur yanı teknolojı hadı resım muzık vıdeo ayrı ucrete tabı dıyelım bu kadar adam ızlemıs vıdeo falan dusmemıs benden nıcın dusuyor hadı orda dustu googleden arama yapınca bıle kredım dusmeye basladı artı daha 1 hafta once aylık pakete uye oldum bu kadar sacma bır sıstem olamaz adamalar o kadar cahıl ki download demesını bılmeyen musterı temsılcılerı var sacmalıyorlar cevap veremıyorlar bız sıze donucez falan filan tamamen sacmalık yani sınırsız dıyorlarsa sınırsız bu olmamalı

aryscat

aryscat

Üye
hadi yaa ... bu sorun sadece bende var sanıyordum... bende bi 7 lira gitti , iade ettiler. sonra 3.65 gitti iade ettiler... yalnız baya bi meram anlatmak gerekti... Muhtemelen sistemi oturtamadılar. düzelir zamanla...

ohalandeve

Üye
hadi yaa ... bu sorun sadece bende var sanıyordum... bende bi 7 lira gitti , iade ettiler. sonra 3.65 gitti iade ettiler... yalnız baya bi meram anlatmak gerekti... Muhtemelen sistemi oturtamadılar. düzelir zamanla...
yok yok tek sende yok :) ama ınsan cok sınır oluyor tekrar donmelerı 1-2 gunu buluyor ınan suna ınandım vodafone nun musterı hızmetlerı cok ıgrenc.. ınan bılmıyorlar nasıl yardımcı olacaklarını 6 kere aranırmı ya ?:vur

ilo53

ilo53

Üye
Benimde internete girmiyor. 0.22 vardı 0 oldu girmiyor internete

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Ben dünden beri sinir oldum. 10 lira yüklemiştim hemen aylık cepnet aldım. Girdim msn e çıktım kuruş gitmiş. Aradım müşteri hizmetlerini arıza kaydı oluşturdum dedi. Daha arayan marayan yok. Demek ki genel bir sorunmuş.
O değilde vodafone gibi bir şirketin müşteri hizmetlerindeki çalışanların ayıptır söylemesi ODUN gibi olması beni şaşırttı. 2 kere aramak zorunda kaldım, telefonu kapatırken ve konuşurkende LAN diye hitap etmek zorunda bıraktılar. Daha dün bi odunla konuştum. Aynı cümleyi 6 kere tekrarladı ve her defasında sesini yükseltti. En sonunda 'aynı şeyi söyleme lan açıkla o zaman' dedim de arıza kaydı oluşturdu. Aylık cepnet aldım dedim nete giriyorum ama normal hesaptan düşüyor dedim, düşmemiş diyor. Kaç para var söyle dedim 1,50 lira var dedi. Ben 10 lira yüklediğime göre ve şimdi 1,50 lira kaldığına göre DÜŞMÜŞ mü düşmemiş mi? Bence müş. hizmetlerine bi el atmaları lazım. Nede olsa dünyanın en büyük operatörü. Ve bu sorun kalkana kadar bende lira&kuruş kalmayacak heralde? Nasıl anlayacağız sorunun düzeldiğini?

aryscat

aryscat

Üye
arkadaşlar. Hernekadar yetersizde olsa vodafone müşteri hizmetleri aveadan iyidir. Cepnet yeni bir tarife ve oluşan bu arızalar yeni arızalar. Adamlar ilk kez gördükleri bu problem karşısında hem şüpheci hemde şaşkın davranıyorlar. Bir müddet böyle gider. Sonra bir şekilde düzeltirker. :) ben kafama takmıyorum şimdilik. Adamları arayıp bildirince 2 3 gün sonra paramı iade ediyorlar.

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Ben turkcell kullanırken bu tl ye geçiş sürecinde gönderdiğim smsler sms paketinden gitmesi gerekirken normal hesaptan gitmişti. Bi rahat zamanda arar, 2 liramı geri isterim dedim. Keşke zamanında isteseydim. Sırf bu yüzden turkcellden soğudum vodafone a geçtim. Aynı durum olmasa keşke.

angel_eren

angel_eren

Üye
aynı şey benim başıma da geldi.dün gece pat diye kesildi internet baktım kontor kalmamış. güya sınırsız diye aldık arıyoruz müş. hizmetlerini arkadaşın dedigi gibi bi odun cıkıyor bişeyden anlamayan ,iki saat anlatıyorsun kayıt tutuyorlar bakacaz diyorlar olan bize oluyor..nerde müşteri memnuniyeti nerde bu devlet nerde bu hükümet :)

bilgehan54

Üye
arkadaşlar ben de cepnet aylık abonesiyim.dün 2.90 liram vardı.aynen bende de gitti intirnete girerken.abone olalı 4 gün olmadı tak gitti liralar.çok sinir oldum ve aramadım daha müşteri hizmetlerini çünkü nefret ediyorum ordaki heriflerden.sizce sorun nedir acaba?sistem mi tam oturmamıştır?vodafone mu dalavere peşindedir?ne güzel giriyordum rahatça,yıkıldım!

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Kimse müşteri hizmetlerinden memnun kalmamış. Demek ki hepimiz hemfikiriz. Yada sadece o 2 odun bütün telefonlara bakıyor ki bu da imkansız gibi :).

Üst Alt