Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

lgkg300

Üye
ben günlük aldım ve başlangıç olarak 200 mb kullandım ve sadece 50 kuruşa, cepten download yapıyorum internet exporer 8, gom player ve bir çok program download ettim inş. hep böyle devam eder. önceden aylık 100mb kullanıyordum internette gezerken resimleri gizliyordum ki kb atmasın fazla şimdi böyle bir dert kalmadı üstelik istediğim messenger programlarını da kullanıyorum ucuz msn programlarına olan bağlılıktan kurtuldum slick süper mesela ...helal olsun

goblet

Üye
Dünden beri bilgisayara telefonun internetini verdim sayfaların yüklenme hızıda çok kötü değil. Rahatça sörf yapılıp msn açılabiliyor ve maillere bakılabiliyor.

Bende kullanıyorum bu neti ama nedense icimde kötü bir his var bu tarifenin geleceği ile ilgili. Bu mesaji cepten yazdım ama

arkadaşlar herşey bizim elimizde.
normal bir kullanıcının günlük maksimum harcayacağı data 200 mb civarıdır.hadi diyelim ki 250 mb.
zaten ücretsiz diye abanıp bu değerin üstüne çıkanlar olursa bir kaç ay sonra sınır gelir.
herkes kendini bilp ona göre kullanırsa yine bize faydası olur,uzun süre bu paketler kullanılır.
ya ücretsiz diye sömürün 2 ay sonra paketler kaldırılsın ya da normal biçimde kullanın en az 1 sene bu paketler devam etsin.herşey elimizde.

cskn53

Üye
sanırım ben biraz anormalim günde en az 700 mb download ayrıca bendeki hız 96kbps değil 256kbps ye kadar çıkıyor (flash get sağolsun) 25kb/s
I Love Vodafone

--------------- Ekleme ---------------

ben şuanda 20-21 le indiriyorum 256kbpsyi gördüm

işte resimler

vala arada ben 40-45 e kadar cıkıyorum.
ama 2-3 saniyeligine.tekrar 25e atıyor
ama süper.ttnet iptal ettim

atek59

Üye
ya galiba bende biraz abartım işi günlük cepnet paket ile 1.1gb download yapmışım

cskn53

Üye

ya galiba bende biraz abartım işi günlük cepnet paket ile 1.1gb download yapmışım

bu hız sürekli değil herhalde sende arkadaşım ?? yoksa bu hızla ben saatte 1gb dl yaparım...

işte benim ulaştığım hız
modem: n72
Bağlantı: dku-2 usb kalbo ....

lgkg300

Üye
böyle giderse vodafone çöker bizimkilerin hiç acıması yok baksanıza günde 50 kuruşa 1gb download yapıyorlar

atek59

Üye
evet bi,raz fazla yaptım ama ne yapayım ttnet kotalı 8mb ttnet vardı cıkardım kabloyu teli bağladım jdownloader ile 12 saate 1.1gb download yaptım 25kb/sn arada 23kb/sn düşüyor ama ortlama 23 ile 25 kb/sn vodafone 2G kullanıyorum tel n70 şarj'a takılı bluetooth ile bağlı bana o hız yeter ya bu paketler kalıcı olsun ttnete güle güle bize hız değil sınırsız net lazım uygun fiyata

cskn53

Üye
aynen katılıyorum dostum bize hız değil sınırsız lazım
bugüne kadar bu paketten 9-10 gün kullandım ve hala kullanıyorum ve toplasan 5-6 gb download yapmışımdır...

atek59

Üye
aynen katılıyorum dostum bize hız değil sınırsız lazım
bugüne kadar bu paketten 9-10 gün kullandım ve hala kullanıyorum ve toplasan 5-6 gb download yapmışımdır...

Dostum sende benim gibi ne kadar kullandığını merak ediyorsan aylık paket için SOR AY yazıp 3636 Günlük paket için SOR GUN yazıp 3636 yolayabilirsin mesajlar ücretsiz

harock

Üye
Böyle giderse vodafne ya sinir getirecek ya da kampanyayı değiştirecek büyük ihtimalle fiyat artmaz ama sinir gelir günlük 150mb mesela az insaflı olun arkadaşlar yahu

gprs edge ile bağlanıp 3g yi açmazsanız tabi 25 sabit kullanırsınız

atek59

Üye
Böyle giderse vodafne ya sinir getirecek ya da kampanyayı değiştirecek büyük ihtimalle fiyat artmaz ama sinir gelir günlük 150mb mesela az insaflı olun arkadaşlar yahu

arkadaşım ne yapalım ya 5 senelik ttnet 4 gb kotalı üyeyim ve bunu günde 50 krş sınırsız olduğunu öğrenince download ne oldğunu yaşamak istedim yaklaşık pc 20 saatir açık adsl fişi cekili duruo

gprs edge ile bağlanıp 3g yi açmazsanız tabi 25 sabit kullanırsınız

arkadaşım bende 3g abonesiyim ama bulunduğum ilcede 3g yok zten bence bu cepnetle 3g ye gerek yok

lgkg300

Üye
Kardeşim inşaallah öyle olmaz böyle bir müddet devam etmeli. Acaba vodafone ne kadar dayanabilir merak ediyorum. onlar bilmiyor mu cep telefonun modem olarak kullanıldığını. ayrıca ttnet giderek müşteri kaybediyor bu paket bence böyle devam etmez vodafone biraz daha abone çekmek için böyle bir kampanya yapmıştır kesinlikle ileride kota koyacaktır.

cskn53

Üye
vodafone daha beleşini yapana kadar en beleşi bu