srooyunu
Üye
deneyeyim dedim iyi ki günlük almışım hatta 50krş bile yazık oldu. Hiç bir işe yaramaz 97kb düşüyor yazıyor hadi lan 10kb la sürünüyor.
Bak kardeşim sana şöyle bir hesap yapayım. şuan cepnet ile dakikada ortalama 1 dakikada 1MB iniyor. şimdi hesaplayalım:
1 dakikada ort. 1 MB
1 saatte 60MB
2 saatte 120 MB
3 Saatte 180 MB
24 saat (Bir günde)= En az 1.40GB
TTnet ile 4GB bir sor bakalım 24 TL mi değil mi? sınırsız 60 TL Vodafone de sınırsız 7.99 TL
Turkcell in 3 aylık vınn (!) 29 TL
Eğer cepnet'li isen hız aramayacaksın ve sabırlı olacaksın
Ayrıca vodafone ocak ve içinde bulunduğumuz ay da abonelerine ücretsiz sınırsız internet dağıtmıştır.
Yanlış anlaşılmasın ben vodafone nin ne avukatıyım ne de çalışanı sadece yapılan hizmeti görüyor ve takdir ediyorum varsa turkcell in veya avea nın yüreği buyursun gelsin yapsın kampanyasını takdi edeyim
Helal olsun vodafone
vodafone cepnette en makul olan gsm şirketi bence...kim ne derse desin internetsiz olmaktan iyidir..en azından işimizi görebiliyoruz...internetsiz yapamam diyenler de artık paracıklarına kıyıp evlerine bi zahmet internet çektirecekler..vodafone diğer hatlara benzemiyor arkadaşlar adamlar o kadar yatırım yaptı ben tebrik ediyorum vodafone yi..türkiyede yeni bir çığır açtılar...
Vodafone cepnet çıldırdı işte yakaladığım hız. inanmayacaksınız ama yarım saattir böyle ama hız yine eskisi gibi oldu. yarım saatliğine cepnet uçtu. işte aşağıda ekran görüntüsünü aldım:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?