lgkg300
Üye
Ya beyler son bir aydan beridir hiçbir şey indiremedim eskiden edge ile 25 kb ile indirme yapıyordum şimdi ise edge ile google bile zor açılıyor indirme edgede 5 kb 3G de 15 kb nolcak halimiz şimdi biz artmasını beklerken daha da düşürdüler
Evet haklısın ama bende 2g ile hız 20kb ile 10kb arasında değişiyor şimdilik, 3g ile de pek bir değişme olmuyor. Ama internet sayfaları hiç takılmadan çok rahat açılıyor. tavsiyem cleaner programları ile bilgisayarı hızlandırın
Ya beyler son bir aydan beridir hiçbir şey indiremedim eskiden edge ile 25 kb ile indirme yapıyordum şimdi ise edge ile google bile zor açılıyor indirme edgede 5 kb 3G de 15 kb nolcak halimiz şimdi biz artmasını beklerken daha da düşürdüler
mobil modem kullanın 115 lere varan ping değeriyle hiç laga girmiyor ayrıca sayfaları ilk açtığınızda 96 kbp/s ile değil 1 megabit ile giriyorsunuz sitelere.tabi bu 1-2 saniyeyi bulsada sayfa açılmış oluyor.Hotfile premium hesabım var İDM ile test ettim.kullananlar bilir o programı durdur başlat düğmeleri var programın.durdurup devam ettirdiğimde ilk 2 sanite saniyede 200kb görüyorum sonra 10 lara kadar düşüyor. dediğim gibi 1-2 saniyelik bir olay bu.eğer sitelere girdiğimizde hızımız sabit 96 kbps olsaydı bir sayfa yaklaşık 15 - 20 saniyede açılırdı çünkü ortalam bir sayfa içindeki resmileri yazısı slayt ı reklamı cartı curtu zaten bi 200 kb kadar ? isterseniz kendinizde bunu test edebilirsiniz. frefox da bir sayfayı açın ve dosyadan sayfayı kaydedin bakın bakalım kaç kb? biz 200 kb lık bir sayfayı eğer 2-3 saniyede açabiliosak 96 kbpsi hayli hayli aşmış oluyoruz zaten. bilmiyorum artık modemden kaynaklanan bir durummudur yoksa her cihazdamı böyle. umarım sizin için yararlı bir bilgi vermişimdir
Yazıştığımız şu sayfayı kaydettim pc'ye 63 kb tuttu yani saniyede 13 kb hesaplarsak yakşalık 5 sn.yede açarız.Bence sayfaların hızlı açılması önebellekte olması veya kullandığın tarayıcıyla alakalı olmalı...
Hotfileden yaptığın download bir açık olabilir..
Bakalım zaman daha neler gösterecek
sayfayı hızlı açma konusuna yorum yapmayacağım ama indirme konusunda şunu söyleyebilirim, birşeyi indirirken siz indir yazısına tıkladığınız anda dosya önbelleğe alınmaya başlar,siz nereye kaydedeceğiniz fln seçene kadr bi kısmı birikir ondan dolayı indirme yöneticisi ilk bi kaç saniye yüksek hız gösterebilir,ama tamamen yanılgıdır bu gerçekte böyle bişey yok malesef
Arkadaşlar bağlantıyı kesip tekar bağlandığımızda farklı ip numaralarıyla bağlanıyoruz...
Bu dikkatimi çekti.Acaba TTnettede böyle bu olay var mı yoksa vodafoneye özgü mü ?
Evet arkadaşlar Youtubeden takılamdan video izlemeyi anlatacağım
Anlatacağım konu alıntıdır ve bir kaç değişiklik yapılmıştır...
İlk önce aşağıdaki programı indirelim [İndireceğimiz program rtsp uzantılı video oynatıcısıdır.]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu programı indirdikten sonra DNS ayarlarımızı şu şekilde yapalım
Yeğlenen Dns Sunucusu 8.8.8.8
Diğer Dns Sunucusu 8.8.4.4
Daha sonra tarayıcımızdan m.youtube.com adresine giriyoruz
Youtubede izlemek istediğimiz videoya watch videoyu yeni sekmede açıp url adresini kopyalıyoruz.
İndirmiş olduğumuz video oynatıcı programını açıyoruz
Medya>Ağ Akıcı Aç deyip url adresini yapıştırıp Oynat dedikten sonra videomuz açılmış olacaktır
NOT : İLK 15-30 sn. video takılabilir daha sonra video kalite düşük olsa bile takılmadan izlenmektedir...
Arkadaşım bu anlatımın cepten youtube izlemek için mi? pc den mi izlemek için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?