papakudioflu
Emekli Yönetici
vodafone romlu içi reklam dolu telefonun açılışta ana ekranda heryerde vodafone yazıcak olsun o kadar hünkarımUcuuuz.Ama İngiltere'nin de mi alım gücü düşük hünkarım?![]()

vodafone romlu içi reklam dolu telefonun açılışta ana ekranda heryerde vodafone yazıcak olsun o kadar hünkarım![]()

inşallah mustafa zaten bir tanesi getirse digerleri de fiyat olarak ona uymak zorunda kalıcakben vodafondan bekliyorum inşallah bizdede olur
guzel.zamanla heralde daha çok yaygınlasir avrupada.turkiye den almayı dusunmuyorum. Malum biliyorsunuz burda fiyatlar nasıl oluyorO da su anda almanya da 575. Finlandiya da 541 euro.
belcika dan falan getirtmeyi dusunuyorum.yakında çıkar umarım ordada.guzel.zamanla heralde daha çok yaygınlasir avrupada.turkiye den almayı dusunmuyorum. Malum biliyorsunuz burda fiyatlar nasıl oluyorbelcika dan falan getirtmeyi dusunuyorum.yakında çıkar umarım ordada.
Son bir haftada 5-6 tane avrupa ulkesinde satisa sunuldu ama soyle bir durum her ulke icin ayri bir fiyatlandirma yapildi. Aslina bakarsan 500€ civari bu cihaz icin iyi bir fiyattir. Ben abd den 500$+100tl pasaport harci maliyetle getirtiyorum.
kaç lira yani şimdi
Hangisi kac lira kardesim ?
yani toplamda elimizden çıkacak mebla nedir usta
oyyyş pahalıymış diyecem de değer yani
Benim kuzen 6 tane getiriyor 4 tanesini ben sattim bir tanesi kaldi. 1500 den sattim cihazlari.

Son bir haftada 5-6 tane avrupa ulkesinde satisa sunuldu ama soyle bir durum her ulke icin ayri bir fiyatlandirma yapildi. Aslina bakarsan 500€ civari bu cihaz icin iyi bir fiyattir. Ben abd den 500$+100tl pasaport harci maliyetle getirtiyorum.

oyyyş pahalıymış diyecem de değer yani![]()