vodafone ingiltere lumia 610 180sterlin hollanda 169euro

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vodafone ingiltere lumia 610 180sterlin hollanda 169euro

evet arkadaşlar vodafone ingiltere için lumia610 fiyatı açıklandı.Simfree 180 sterlin. yani Türk lirası olaak 523 TL.

Lumia 610 unboxing videosuna buradan bakabilirsiniz.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ucuuuz.Ama İngiltere'nin de mi alım gücü düşük hünkarım?:ehe

theposies

theposies

Üye
çok iyi fiyat bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
m542tf

m542tf

Üye
ben vodafondan bekliyorum inşallah bizdede olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben vodafondan bekliyorum inşallah bizdede olur
inşallah mustafa zaten bir tanesi getirse digerleri de fiyat olarak ona uymak zorunda kalıcak

---------- Eklendi @ 23:11:44 ---------- Yazıldı @ 21:13:27 ----------

buyrun arkadaslar bu da vodafone hollanda fiyatı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hadi hayırlısı

n000k

n000k

Üye
peki lumia 900 den ne haber avrupa da? benim beklediğim o!! ondan biraz bilgi verseniz.. tabikide gloss white :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O da su anda almanya da 575. Finlandiya da 541 euro.

n000k

n000k

Üye
O da su anda almanya da 575. Finlandiya da 541 euro.
guzel.zamanla heralde daha çok yaygınlasir avrupada.turkiye den almayı dusunmuyorum. Malum biliyorsunuz burda fiyatlar nasıl oluyor :( belcika dan falan getirtmeyi dusunuyorum.yakında çıkar umarım ordada.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
guzel.zamanla heralde daha çok yaygınlasir avrupada.turkiye den almayı dusunmuyorum. Malum biliyorsunuz burda fiyatlar nasıl oluyor :( belcika dan falan getirtmeyi dusunuyorum.yakında çıkar umarım ordada.

Son bir haftada 5-6 tane avrupa ulkesinde satisa sunuldu ama soyle bir durum her ulke icin ayri bir fiyatlandirma yapildi. Aslina bakarsan 500€ civari bu cihaz icin iyi bir fiyattir. Ben abd den 500$+100tl pasaport harci maliyetle getirtiyorum.

doctorrr

doctorrr

Üye

Son bir haftada 5-6 tane avrupa ulkesinde satisa sunuldu ama soyle bir durum her ulke icin ayri bir fiyatlandirma yapildi. Aslina bakarsan 500€ civari bu cihaz icin iyi bir fiyattir. Ben abd den 500$+100tl pasaport harci maliyetle getirtiyorum.

kaç lira yani şimdi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

abi 500€ yazcaktın sanırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt