vodafone için dilek ve şikayet kutusu

Sponsorlu Bağlantılar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Telsim bizim köydeki evin önündeki Ceviz ağacının başından çekiyordu. Vodafone çekmiyor. Ek olarak Vodafone'da yazılan mesajların çoğu bana ulaşmıyor ya da 2 - 3 gün sonrasına geliyor.

sonbela

sonbela

Üye
wodafone mu yaklaşık 2 aydır kontor yuklemiyorum avea desen sadece konusmada ve msjlasmada biras iyi onunda sebeke cekmeme yada kesintisi var telsim 7 turkcelli 9 senedir kullanıyorum bu zamana kadar turkcellden sogumustum telsim wodefone olunca turkcelle devm ettim şimdi 3 hattım var mutluyum tabi hiçbir hat tek basına bir işe yaramıyor ama favorim türkcell en kötüsü wodafone oldu bence

Trayhoper

Üye
Vodafone cep öğrenci üyesi iken hesabını bil kampanyasına katılmak istedim.Çanakkale'de bayi benden 17 ytl hesabını bil hattına geçmem için para aldı.Bana 10 ytl lik para yükletti.10 YTL lik karttan 15 ytl aldı.2 YTL zaten işlem ücreti var.Yani bana 10 ytl kredi yükleyip 15 ytl kart parası aldılar!hem hattım yanlış oldu,içindeki param düştü.Hemde beni yanlış yönlendirdiler.Şikayet için gittiğimde bana bağırarak ilgilenmediler.Aksini iddia ettiler.Daha sonra başka bir vodafone bayisinden 20 ytl lik kart yüklettim,sorunu çözdüm.Ama o bayiden 17 ytl zarara uramış oldum.Bayinizin ikaz edilmesini haksız yere alınan paramın iade edilmesini arz ederim !!

[email protected]

eğer bir irtibat gerekirse ben buradayım ... Olay 29 Şubat tarihinde,Çanakkale'de geçmiştir.Bayi Adresi:

Çanakkale Bankalar Caddesi Alt Kısmında Olan ( Vodafone Çanakkale ) bayisi.Han Cafe'ye yakın olan :)

xxxmurat58xx

Üye
ben sivasın en büyük mahallerinden birissinde oturuyorum ve bu mahlede vodefon cekmiyor bu konuda bize yardımcı olmanızı istiyorum sayın vadefon yöneticileri ben sivasın mevlene mahlsesinde ikamet ediyorum dikkatinize

paradox1026

paradox1026

Üye
buraya değil şikayetvar.com a bildirin kesinlikle yardımcı olurlar!
Bu ülkeye Turkcell Ve Avea Yeter!! Vodafone Türkiye'den Çekil

aslihan

Üye
cok snrlıyım... ya 2 gn once knt aldım hıc bı yerıde aramdım bgun 0 kntrum vr anlamıorum bu knt nereye gdıyoo.. ben aveada kullanıorum turkcelde ama onlarda hc bole bı rezllık olmadı anlasılan telsımı ıptal ettrcez...hyr melodı fln ındrdım desem telsımın takılı oldugu telefonum desteklemıoo anlam veremıorum kntlerıme ne olduguna..

buraq85

buraq85

Üye
arkadaşlar artık gprs için 750 knt e gerek yok ama vodafone aldığından beri bi tuhaf bu hatya ben 7 yıldr kullandığım hattımı bu sene değiştim turkcell le ve çok memnunum

deimos18

deimos18

Üye
hattı ilk aldığında 100 kontör yüklediğinde 50sini kesiyolar bende uyuz oluyorum buna:@

buraq85

buraq85

Üye
arkadaşlar durduk yere kont bitmez internete giriosanız kont sonradan düşü olabilir yada biyere üye olmuşsunuzdur ordan kont gider..

ayrıca vodafonede artık gprs var ve bunun için 1 kont olması dahi yeterli önce biraz araştırın isterseniz..

gürkan2

Üye
vodafone mms üzerinden izlenen atv ve kanal d bozuk ilgilenirseniz sevinirim

inanc25

Üye
vodafone yetkilileri size sesleniyorum beni iyi dinleyin çok önemli

30.07.2008 günü gelen fatura bilgisinde 36.30 ytl olan borcum 31.07.2008 günü 53.03ytl olarak görünüyor burada bir hata olduğunu düşünerek size başvurudabulun muş oldum. lütfen gerekeni yapınız

kınacı

Üye
ya benim sürekli kontorum kesilioyo her 100 kontorde 50 si kesilio lütfen yardım edin:(

comiser007

Üye
1gb vodafone gprs aldim ama ne kadar kullandigimi birturlu ogrenemiyorum Turkcell kullanmistim daha onc ve her gprs den ciktigimda turkcell kalan miktari msj halinde soluyordu ama malesef vodafonda bole bisey gormedim nerden ogrenebilirim bileniniz varmi acaba cevap yazarsa cok minnettar kalirim iyi gunler:@

yakif

Üye
vodafone kendisine bundan daha kötüsünü yapamazdı sanırım
bunun izlerini çok uzun süre silebileceğini zannetmiyorum
sahtekarlığın , tuzağın bu kadarına pes doğrusu
dünya şirketi diye güvenerek giriyorsunuz
ben de USB Sitick kampanyasından yararlananlardan biri olarak
bu örneğin çok hafif kaldığını belirtmek isterim.
bence siz bu konuda biraz araştırma yapın ne demek istediğimi o zaman anlarsınız

örnekler;
vodafone gprs kota sorgulama
--------------------------------------------------------------------------------
1gb vodafone gprs aldim ama ne kadar kullandigimi birturlu ogrenemiyorum
Turkcell kullanmistim daha once ve her gprs den ciktigimda turkcell kalan miktari msj halinde
soluyordu ama malesef vodafonda bole bisey gormedim nerden ogrenebilirim bileniniz varmi acaba
cevap yazarsa cok minnettar kalirim iyi gunler

Vodafone Mobile Connet USB Stick kampanyasına kayıt olurken tarafınıza verilen paketin içinden
çıkan program doğru çalışmıyor. Yani eş zamanlı sorgulama ...

Vodafone usb-stick ile internete bağlanıyorum. İnternet baglantısı 1gb. Limitli fakat bu limite ulaşmadığım halde 35 TL fatura gelmesi gerekirken 141.6 TL fatura geldi.

Neyse daha ay sonu bile olmadan bu pakete tam 480 YTL lik bir fatura kesildiğini duyunca tabi şok oldum.

. Komşumla beraber aldığımız bu alet çok pratik fakat ilk ay 861 TL fatura geldi komşuma. Bu yüzden biz de bu interneti korkudan kullanamıyoruz.

Tahminen 10 YTL civarı ekstra ücret beklerken bir anda 861 YTL'lik fatura geldi.

vs. vs. vs.

--------------- Ekleme ---------------

bence siz bu konuda biraz araştırma yapın ne demek istediğimi o zaman anlarsınız

örnekler;
--------------------------------------------------------------------------------
Turkcell kullanmistim daha once ve her gprs den ciktigimda turkcell kalan miktari msj halinde
soluyordu ama malesef vodafonda bole bisey gormedim nerden ogrenebilirim bileniniz varmi acaba

Vodafone Mobile Connet USB Stick kampanyasına kayıt olurken tarafınıza verilen paketin içinden

Vodafone usb-stick ile internete bağlanıyorum. İnternet baglantısı 1gb. Limitli fakat bu limite ulaşmadığım halde 35 TL fatura gelmesi gerekirken 141.6 TL fatura geldi.

Neyse daha ay sonu bile olmadan bu pakete tam 480 YTL lik bir fatura kesildiğini duyunca tabi şok oldum.

. Komşumla beraber aldığımız bu alet çok pratik fakat ilk ay 861 TL fatura geldi komşuma. Bu yüzden biz de bu interneti korkudan kullanamıyoruz.

Tahminen 10 YTL civarı ekstra ücret beklerken bir anda 861 YTL'lik fatura geldi.

vs. vs. vs.

metalwings

metalwings

Üye

örnekler;

vs. vs. vs.

örnekler;

vs. vs. vs.

yukarda kırmızıyla yazan benım mesajım. sorun vodafonda. verdikleri programın limit göstergesinin gösterdigi tarihlerle faturanın kesildigi tarih aralıgı birbirini tutmuyor. bu yuzden gösterge yanlıs gosterıyor. vodafon hatasını kabul etti ama geri ödemeyle ilgili henuz aramadılar.

Ayrıca konturum dusuyo diyenlere yazıyorum:
Ben kendi işimle ilgili vodafona gittigimde biri daha geldi kontur kendi kendine dusuyor diye şikayet etti. vodafonun verdigi cevap da su: size sms gelmiş bi uyelikle ilgili onu İPTAL yazıp cevaplamamıssınız bu yuzden sistem olumlu algılamıs. uye olmussunuz 2tane farklı servislere uyelik goruluyor...

bu düpedüz sahtekarlık.

ayaz32

Üye
bende yarın geçeceğim turcele 60 kontötümü yedi bu vodafon kendileri, kaybederler iki hattım vardı ikisini birini geçirmiştim bugün sabrımı taşırdılar öbürünüde geçireceğim vodafon iki hat kaybettiniz bugün hanımımın kinide değiştireceğim

evet evet kardeşim sana katılıyorum kendileri kaybederler vodafonda bugünlerde hesaplarda çok açık çıkıyor herhalde onuda senin benim cebinden çıkartıyorlar sahtekarlar

barisci

Üye
ya bu nası oluo ya anlamış deilim dün yüklediğim kontun 60 şını almış hiç bir yeri aramadan etmeden :@ acayip sinir oldum :@:@

sezginnnn

sezginnnn

Üye
:)ya bugün bi sey dedim hala 100 saatte mesaj yollıcaklar cx

duman6kelimeler

duman6kelimeler

Üye
şu an ben bu bahsettiğiniz vodafonun 250mblik paketinde üyeliğim var..

kotam:250mb
üyelik sürem 1ay

netten kolaylıkla bulduğum bir kota programını kurdum...kotamı görebiliyorum..(resimleri ve tüm uygulamalrı kapttım tabiiki)
1ay sonra üyeliğimi sonlandıracağım...

her hangi bir sıkıntım yok...

faturalılar için bir şey demiyeceğim zira bir fikrim yok...

ama kontürlü hatlar için..?

sıkıntınız tam olarak ne arkadaşlar anlamadım?

kotanı doldurma(KENDİN TAKİP ET KOTANI)
süren bittiğinde o mesaja İPTAL yaz yolla bu kadar..?

problem ne?

0hayri0

Üye
BEN G.antep\nizip 10 seneden belli vodafone hatı kulanıyorum ben faturalı hatta gecmek için bayınıze gıtım ev telımın foturasıyla ordakı calışan bersonelınızın ben den 5 yetele ısdıyor böyle bır sıstem varmı veya varsa bu 5 yeteleyı ne amaclı alıyor sunuz bu bayınız herkesden 5 yetele alıyor vatandaş bundan şıkayetcı yardım cı olur sanız sevınırım