Vodafone Faturasız Hattan 1 Ağustos 2011 İtibariyle 1.1 TL Telsiz Kullanım Ücreti Alınacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Da®kness

Da®kness

Üye
Faturalı hatlarda eskiden beri varmış. Kaymak tatlı geldi demek bir yerlere ki faturasız hatlarıda bu kapsama alıyorlar. Devletimiz çok fakirleşti ya! Benim gibi asgari ücretli de olsa, dağdaki çoban da olsa, işsiz bi vatandaşta olsa kesecek bu haracı. Turkcell hazirandan bu yana uygulamaya geçmiş sanırım. Bu şundan da kaynaklı olabilir. Eski kontor sisteminde ara ara zam gelirdi. Şimdiki kartlar veya miktarlar belli 20TL vs. Operatörler zam yapamadıkça abonelerin sırtına böyle şeyleri musallat edecekler galiba. İşin asıl gıcık kısmı ise bu ay hiç yükleme yapmadık diyelim bakiye sıfır . Bir sonraki ay 20TL yükleyeceğiz ve geçtiğimiz ayın vergisiyle beraber bakiyemiz 17.80TL olacak. :angry: Adı üzerinde Ön Ödemeli Hat ama sonradan bir borç tahakkuk ediyor. Bu saçma uygulama neden? Herhangi bir vergi kesilecekse TL yükleme kartı satın alındığında peşin olarak alınsın. Ben sıklıkla her ay yükleme yapan ve sıklıkla telefon kullanan biri değilim belki... Herkesi düşünmeye davet ediyorum...
Bu vergi şunada benziyor; her sabah marketten ekmek alıyorsunuz parasını markete öderken içindeki KDV'sini aklınızın ucundan bile geçirmeden veriyorsunuz. Ama bir sabah ekmek almadınız ve marketçi ertesi sabah sizden dünkü satın almadığınız ekmeğin KDV'sinide talep etti!!!
:aha:
 


osoman45

Üye
arkadaşlar benim teyzemler yurt dışındalar ve altlarında olan araba 2003 bmw 3,20 ve fiyatı 9 bin TL :ah biz burda almaya kalksak en az 35 bin TL civarı. :vur bizim devletimiz saçma sapan şeylerden vergi alıyor ve düzenini bilmiyor. Bütçemi sağlamak istiyosan memurlarını tam çalıştır. Ben konyadayım. yollarda cins cins yerlere park edenlermi ararsın ters yönde gidenmi ararsın:off:... demek istediğim devlet haksız yerden para kazanıyor. koyacaklar merkezlerdeki sokaklara.caddelere polis gör bak nasıl kalkınıyor ülke...:good::good::good:
 
furkan5800

furkan5800

Üye
olamaz artık yha
 

0202

Üye
punisher123

punisher123

Üye
Evet devlet vergi alacak almasına ama Alınan verginin Halkın gelirinden nerdeyse daha fazla olacağı bi ülkede ben kabul edemem bunu,Halkın gelirine bakın ya,alım gücü düşük insanların,Eğer vergi alacaksa çalışanların kazancınıda artırması lazm. (ve saçma sapan vergi koymaması lazım benzinin fiyatının çooook büyük bi kısmının vergiden oluştuğunu düşünürsek bunu hangi mantıkla açıklayacağız? basbaya keyfi vergi,Devleti savunmaya gerek yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: Da®kness
karaelf

karaelf

Üye
Dolandiricilikta son nokta en iyisi hatti kapatmak.
 
  • Beğen
Tepkiler: Da®kness
phasan

phasan

Üye
bencede bunlar çok sapıttı sanki biz çok zenginiz de para alacaklar bizden
 
'Patron

'Patron

Üye
hediye 100 dk olayı nedir?
 
nino4u

nino4u

Üye
Zaten hat alırken verqi parasıda içinde ödeyip almıyormuyuz yada k0ntoru :S
 
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Birde vergi alamıyoruz diye dert yanıyorlar vatandaş yolda yürüse vergi ödüyor tek çare fazla hatları kapatın tekhat kutlanın dahada olmadı eskisi gibi cepsiz ve dertsiz bir hayat
 
  • Beğen
Tepkiler: Da®kness
punisher123

punisher123

Üye
evet zaten kullandığımız kontörlerde vergi dahil.
 
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Almış -2.50 deyim bide bu çıktı şimdi
 

realraven

Üye
devletin yaptığı alt yapılar, uydular zaten milletten kesilen vergilerle yapılıyor. ihaleyle satıyor ondan sonrada vergi üstüne vergi para üstüne para bu nedir arkadaş.
 

akinocak

Üye
:naughty:attın ama yüzde yüz tutturamadın konuştukmu illahim bir operatördemi çalışıyoruz.ama doğru değilmi hediye dakikalar neler gelip kullandığımız zaman herkes söylesin operatöre diyormuyuz bunu neden bize veriyorsunuz.ama genel olarak demekki alışmısız hep bana hep bana.bunda hiç kızacağımız bir şey yok operatör daha önce adımıza kendisi ödüyordu şimdi ödemiyor aboneden alıyor.sonuçta devlete ödenen bir vergi bu.niye kendisi öderken iyi bizden alırken niye kötüben buna bir anlam veremedim.



ne bedava versinler nede fazlasıyla alsınlar. tarife ne ise onu uygulasınlar. sonuçta tarifeye bakıp tercih yapıyoruz.
 
stainless steel

stainless steel

Üye
:angry:kulağımın arkası kaldı!
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
evet aldılar benden
 
1tebessum

1tebessum

Üye
bugün kestiler 1.1 tl'yi haram zıkkım olsun emi :angry:
 

aga8899

Üye
böyle işmi olur ya.su para hava para nefes almak para her şey para bu paralar nereye gidiyo acaba. bi yerinize girsin o paralar.
 
punisher123

punisher123

Üye
Kimsenin halkı,müşteriyi dinlediği yok bu ülkede,yazık ya..
 
phasan

phasan

Üye
bendende aldılar para
 

Benzer Konular



Üst Alt