Faturasız / Faturalı 2024 telsiz ücreti

Sponsorlu Bağlantılar

emin dayı

emin dayı

Üye
    Konu Sahibi
2024 telsiz ücreti
Faturasız hatlardan alınan Telsiz Kullanım Ücreti nedir?
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu kararına göre her yılın başında abonelerden tahsil edilecek tutar belirlenir. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu kararı gereğince 2024 yılı için 179,28 TL (2024 yılı için bu tutar olarak belirlenmiştir.
Yine kan emmeye devam gibi uçuyor resmen vergiler

Son düzenleme:
  • Beğen
  • Düşünceli
Tepkiler: Jan, rear2011, fatihmenteş ve 2 diğerleri

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Bilgilendirme için teşekkürler
Ben de :ohannes: :oha:
Mesaj birleştirildi:

Geçen sene 4.23₺ idi
Mesaj birleştirildi:

Bizim cimri telefon kullanmayı da bırakır artık di mi o sensin @DarkredBlue61

• Beğen
Tepkiler: Coolwhisper, bilisimler ve DarkredBlue61
Hasand.

Hasand.

Üye
Faturasız hatlardan alınan Telsiz Kullanım Ücreti nedir?
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayınlanan 2023 Yılı Telekomünikasyon Hizmetleri Ücret Tarifesine göre Telsiz Kullanım Ücreti 2023 yılı için 113,14 TL/ YIL olarak belirlenmiştir. Söz konusu ücret abonelerden; 12 ay boyunca 9,43 TL olarak tahsil edilecektir
Geçen yıl 50tl verilen ücret bu yıl rekor kırarak artış yaptı resmen gözlerim fal taşı gibi açıldı yani resmen cüş diyorum yorum sizin dır arkadaşlar :blink:
Sorun yok ödemiyorum 156₺ olmus kartla yukuluyorum 😂

• Düşünceli
  • Kahkaha
  • Cool
Tepkiler: PALA., Silinen Üye 2625978, fatihmenteş ve 1 kişi daha
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
geçen senden bu seneye asgari ücret 2 katına çıktı normal bence :bilmm toplu alsa daha iyi olurdu asında ama böyle taksıt taksıt alınca zor oluyo :D

• Beğen
Tepkiler: rear2011, bilisimler, Silinen Üye 2625978 ve 1 kişi daha
bilisimler

bilisimler

Üye
:ohannes:

• Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve DarkredBlue61
PALA.

PALA.

Üye
Tebrikler, bu telsiz vergisi milleti enayi yerine koymaktan başka bişey değil. Telefonu, hattı, paketi alırken, harcarken fazla fazla ödüyoruz vergimizi, gitsinler borçlarını sildikleri iş adamlarında alsın, yatlara katlara indirim yapıyorlar, geçmediğimiz yolun köprünün parasını bir şekilde alıyorlar zaten.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
Hasand.

Hasand.

Üye
Tebrikler, bu telsiz vergisi milleti enayi yerine koymaktan başka bişey değil. Telefonu, hattı, paketi alırken, harcarken fazla fazla ödüyoruz vergimizi, gitsinler borçlarını sildikleri iş adamlarında alsın, yatlara katlara indirim yapıyorlar, geçmediğimiz yolun köprünün parasını bir şekilde alıyorlar zaten.
Anlatayim size benim basima gelmeyen çiğ tavuğun başına gelmemiştir 300 kusu borc vardi ben kartla paket yukuluyordum sorun yasamiyordum 3-4ay once paketimide yeniledim hotspot 50gb paketi 149tl di simdi 325₺ guncel halli neyse benim isim telefon tamiri onarimi olduğu icin hatla deniyordum surekli baktim bir gun hat cekmiyor hattim bozulmus daha yeni de paket yapmıştım hattımi turkcellde yeniledim 150ye baktim bunlar beni faturali yapmışlar 1 ay sonra 250tl daha odedim ciktim ama son bir fatura var dediler bu ne oluyor dedim onlarda telsiz ucreti borcu yil sonu kadar ki olani pesin alıyorlar mis bende tamam dedim 460 kusur daha geldi odedim ayrica faturali olduğum için pakete gitti 150tl lav oldu toplam 460 fatura telsiz +250 fatura +150 hat degisimi +150 de paket toplamda 1000 kusur tl gitmis oldu yani aslinda odemeye direnmeseydim belki basima bunlar gelmeyecekti olan paraya oldu sorun değil

PALA.

PALA.

Üye
Anlatayim size benim basima gelmeyen çiğ tavuğun başına gelmemiştir 300 kusu borc vardi ben kartla paket yukuluyordum sorun yasamiyordum 3-4ay once paketimide yeniledim hotspot 50gb paketi 149tl di simdi 325₺ guncel halli neyse benim isim telefon tamiri onarimi olduğu icin hatla deniyordum surekli baktim bir gun hat cekmiyor hattim bozulmus daha yeni de paket yapmıştım hattımi turkcellde yeniledim 150ye baktim bunlar beni faturali yapmışlar 1 ay sonra 250tl daha odedim ciktim ama son bir fatura var dediler bu ne oluyor dedim onlarda telsiz ucreti borcu yil sonu kadar ki olani pesin alıyorlar mis bende tamam dedim 460 kusur daha geldi odedim ayrica faturali olduğum için pakete gitti 150tl lav oldu toplam 460 fatura telsiz +250 fatura +150 hat degisimi +150 de paket toplamda 1000 kusur tl gitmis oldu yani aslinda odemeye direnmeseydim belki basima bunlar gelmeyecekti olan paraya oldu sorun değil
İsteğin olmadan bunları yapmaları suç aslında. Vergi konusunda görüş zaten belirttim, anlamsız bir borç yükünü eskitmek mantıklı bir tepki.

Takipçi Satın Al

Üst Alt