Faturasız / Faturalı Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone Bedava İnternet Paketleri
Telsim'in haklarını satın alan ve ülkemizdeki çalışmalarına başlayan Vodafone aradan geçen uzun yılların ardından milyonlarca müşteriye sahip en büyük üçüncü operatör konumuna gelmeyi başardı.
Daha fazla kampanya ve bilgi için diğer yazımıza göz atabilirsiniz. Detaylar için BURAYA tıklayın.
Müşterilerine sunduğu çok sayıda farklı tarife ve paketin yanında ayrıca verdiği Vodafone hediye internet paketleri ile de müşterilerin en çok tercih ettiği operatörlerden bir tanesi oldu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sizde aşağıdaki Vodafone bedava internet paketleri arasından size uygun olanını seçerek gerekli şartları yerine getirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Diğer büyük operatörler kadar fazla hediye internet paketi olmasa da mevcut ve güncel bütün paketleri sizler için bir araya getirdim.

4.5G SIM
Ülkemizde geçtiğimiz yıllarda geçilen 4.5G teknolojisinin ardından operatör şirketleri de 4.5G uyumlu yeni sim kartlarını piyasaya sürdü. Vodafone 4.5G sim kart alan yeni müşteriler için bir ay boyunca geçerli 5 GB cepten internet hediyesi vermektedir. Sizde yeni sim kartınızı alarak hediye internet paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vodafone İnternet Avcıları
Vodafone tarafından geliştirilen İnternet Avcıları oyunu ile sizde bit adı verilen küçük kırmızı yaratıkları toplayarak uygulama üzerinden hediyenizi hemen alabilirsiniz. Öncelikle telefonunuza İnternet Avcıları oyununu Google Play veya App Store mağazasından indirmeniz gerekmektedir. Bu kampanyaya 26 yaşından küçük Vodafone freezone müşterileri katılabilmektedir.

Vodafone Spotify
İlk defa Spotify kullanacak olan Vodafone aboneleri için ilk üç ay hediye verilmektedir. Sizde hemen Vodafone hattınız üzerinden SPOTIFY yazıp 5800'a kısa mesaj atarak üç ay boyunca Spotify Premium üyeliği kazanabilirsiniz. Üç aylık süre dolduktan sonra normal Premium paket ücreti hattınızdan kesilecektir. Bu sebeple süre dolmadan kampanyayı iptal edebilirsiniz.

Pazartesi Günleri TL Yükle Kazan
Vodafone hattınıza Pazartesi günleri 35 TL veya üzeri yükleme yaptıktan sonra 31 TL fiyata sahip Kolay Paket satın alırsanız haftalık ücretsiz Sosyal Pass kazanacaksınız. Sosyal Pass paketi sayesinde Facebook, Twitter ve Instagram uygulamaları sizin paketinizden kota yemeyecektir. Yani bu üç uygulamayı Sosyal Pass paketi süresi boyunca tamamen sınırsız bir şekilde kullanacaksınız.

Faturasız Vodafone Yeni Hatlar
Vodafone bayisinden aldığınız yeni faturasız hattınız açıldıktan sonra sizde hemen HEDIYE5GB yazıp 7000 'e kısa mesaj atarak bir ay geçerli 5 GB internet hediyesini alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

FreeZone Kulüp
Vodafone kullanan ve hat sahibini değiştiren abonelere özel olarak bir gün boyunca geçerli 4 GB hediye internet verilmektedir. Eğer 26 yaşından küçükseniz ve hattınız başkasının üzerine ise hemen sizde hattı kendi üzerinize alarak bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Hediyeyi alabilmek için kullanıcı tanımlama işlemi yapmanız gerekmektedir.

Vodafone Evde Ücretsiz 4GB
Ayda 4 kez Vodafone ev internetinizi cep telefonunuzda kullanabilirsiniz. Bunun için Vodafone Yanımda uygulamasını kullanarak veya 4GB yazıp 7000 'e kısa mesaj atarak telefonunuza 4 GB cepten internet yükleyebilirsiniz. Vodafone evde internet sözleşmeniz boyunca ayda 4 kez bu hizmeti kullanabilirsiniz.

Vodafone Red Tarifeleri
Vodafone'un en fazla içerik sunan ve en yüksek ücrete sahip olan tarifelerinden Vodafone Redli 15, Redli 15 Plus, Redli 20 Plus ile sizde internete doyacaksınız. Video Pass, Sosyal Pass, Müzik Pass ve İletişim Pass gibi bedava internet özelliği sunan bu tarifelere bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Farklı Red tarifelerinde farklı özellikler ile yer alan bu Pass paketleri ile en sevdiğiniz müzik, sosyal medya, video ve iletişim uygulamalarını internet harcamadan sınırsız olarak kullanabilirsiniz.

İlerleyen günlerde daha fazla Vodafone bedava internet paketi şirket tarafından yayınlanırsa yazıyı güncelleyerek sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Şimdilik şirketin resmi sitesinde yer alan ve bilinen güncel hediye paketleri bunlardır.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cCLASs ve TheNightMare.

rock323232

Üye
Bu konu yu güncellemelisiniz bence..
 
Son düzenleme:


Üst Alt