vodafone aylık cepnet hızı arttırıldımı?

Sponsorlu Bağlantılar

e.piker

e.piker

Üye
slm beyler bende cepnet kullanıyorum uzuzn zmandır. N70 tel var bende. pc suite ile telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayarda telefon internetini kullanıyorum. son günlerde bnmde farkettiğim bir hız yükselişi var. kotayı aşmama rağmen Uc web browser de saniyede 70 - 120 kb arası indiriyorumn. bilgisayara bağladığımda ise 30 - 40 kb ye düşüo saniyede indirdiğim veri. ancak pcde her işimi görüyorum. Turbo internet programı sayesinde video izliyorum canlı tv yayını izliorum. Anlayacağınız gayet rahat ama son günlerde gerçekten bir attış var. gün önce bilgisayrdan 253kb çektim saniyede. siyteden siteyede değişiyor am genel olarak hız gayet iyi

cumali1981

Üye
bunu hizini artiramazsiniz

e.piker

e.piker

Üye
Hız artışı farklıdır veri alış yöntemi farklıdır. Turbo internet çalışma prensibi idm ye benzemekte. Yani videoyu 6 partta indirip çok kısa sürede birleştirerek videoları çok daha kısa sürede canlı olarak izlemenizi sağlar.

ByLider13

Üye
Zzzz! Bende Yeni Vodefona Geçtim

gomla

Üye
arkadaslar bir şey sorcam mobil tv kullananlar var aramızda acaba mobil tv izlerken görüntü nasıl ? ben hiç kullanmadım ama cepnet paketiyle telefondan tv programında izlediğimde görüntü berbat artı takılıyor hiç bir şey gözükmüyor ayrıca vodafone geçmeden önce aveaydım ordada mobilvizyon aynı şekilde takılıyodu ..

sorun bende mi hızda mı yardım lütfenn..........

blue_sshadoww

Üye
arkadaslar bir şey sorcam mobil tv kullananlar var aramızda acaba mobil tv izlerken görüntü nasıl ? ben hiç kullanmadım ama cepnet paketiyle telefondan tv programında izlediğimde görüntü berbat artı takılıyor hiç bir şey gözükmüyor ayrıca vodafone geçmeden önce aveaydım ordada mobilvizyon aynı şekilde takılıyodu ..

sorun bende mi hızda mı yardım lütfenn..........
uc ay gibi bir süre kullandım . 3g ceken yerlerde ( 3 kademe ve yukarısı) hic takılmadan izledim . ozellikle de bulundugum yerde cektigi icin cam gibi goruntusu vardı . ilk ay bedavaydı sanırım mobil tv deneme amaclı oyle kullanmıstım. kampanya devam ediyorsa kullanabilirsin aynı sekilde

flunight

Üye
türkcell de aylık sınırsız paket çıkarırsa anca o zaman artar hız.ne demişler rekabetten bereket doğar.

carbon2oxide

Üye
arkadaşlar şuan 31 ocak a kadar bedeava kullanıyorum az önce 45mb dosyayı 200-350 kb arası hızla 5-10 dk gibi kısa sürede indirdim baska bi dosya indirmeye kalktıgımda geri eski hali 15kb döndü gariplik yokmu sizce?

m.uti

Üye
arkadaşlar benim tel samsung wave s8500 operator vodafone mobil tvye bende üye olabilirmiyim aynı tel ve operatör olan arkadaş varmı mobil tv ye üye olan sadece onu merak ediyorum müşteri hizmetlerini arayıp 15 dakika beklemek istemiyorum

phasan

phasan

Üye
hız aynı degişiklik yok

ahmetarikan

Üye
ben de de 5800 var netde yavaş mobil tv de yapamıom tel desteklemio dyo

kendal_47

kendal_47

Üye
mobil tvden kaynaklanan bir durum gibi geliyor

mavis-g-ksel