Turkcell Işık Hızında 3 ay 50 GB Limitsiz Bedava Fiber İnternet

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Işık Hızında 3 ay 50 GB Limitsiz Bedava Fiber İnternet
Turkcell’den 3 ay ücretsiz internet kampanyası. 100 GB, 150 GB ve 200 GB’lık paketlerin olduğu bu kampanyadan hemen yararlanabilirsiniz. Turkcell Süper Online ile milyonlarca müşteri için hizmete hazır. Ayrıca yıl içerisinde öğrencilere ve diğer müşterilerine yönelik kampanyalar düzenlemekte. 2017 – 2018 öğrenim yılında üniversiteye yeni başlayan ve öğrenci evine çıkmayı düşünenler için önerilebilecek bir pakettir. Hangi paketi seçerseniz seçin ilk 3 ay ücret ödemeden kullanabiliyorsunuz. Daha sonrasında ise 24 ay boyunca satın aldığınız pakete bağlı olarak paket ücretini ödüyorsunuz. Bu sayfada faturalı ve faturasız Turkcell Bedava internet başlığına giriş yaparak mobil hattınız için ücretsiz promosyonlardan da faydalanabilirsiniz. Belirtilen promosyonlar operatörünüze ait kampanyalardır gerekli şartlara sahipseniz sizlerde yararlanabilirsiniz. Böylece dışarıdayken de internet kullanabilirsiniz.

Turkcell SUPERONLİNE Ev internetine dönecek olursak, kampanyanın en güzel yanı ilk 3 ay ücret ödemeyişiniz olacak. Evinizde fiber internet kullanmak istiyorsanız, video açtığınızda donma derdinden kurtulmak isterseniz Işık Hızında 3 Ay Bedava Fiber İnternet Kampanyası tam size göre. 3 Ay ücretsiz kullanma özelliği 01 Ocak 2018 tarihine kadar geçerlidir. Mevcut ev internetinizden memnun değilseniz bu kampanyadan faydalanmanızı öneririm. Kampanyaya katılıp iptal ettikten sonra cayma bedeli ve modemin kalan bütün ücreti birden kesilecektir. Bu bilgileri internet bağlayacağınız zaman yetkili kişiye de sorabilirsiniz.

Fiyatlar ve Paketler:
KOTA Tarife Fiyatı Kampanya Fiyatı**

100 GB – Limitsiz 104 TL İlk 3 ay ücretsiz, 24 ay 69,90 TL

150 GB – Limitsiz 114 TL İlk 3 ay ücretsiz, 24 ay 79,90 TL

200 GB – Limitsiz 124 TL İlk 3 ay ücretsiz, 24 ay 89,90 TL

Daha Fazla Bilgi;

  • Işık Hızında 3 Ay Ücretsiz Fiber Paketler 27 ay Taahhütlü’dür. İlk 3 ay seçtiğiniz paket için fatura ücreti ödemezsiniz. Fiyatlara tüm vergiler dahildir.
  • GB ile belirtilen internet miktarı Adil Kullanım Koşulları kapsamında uygulanacak kullanım sınırını belirtmektedir.
  • Tüm paketlerde kullanım hızı 24 Mbps olacak şekildedir.
  • Kampanya fiyatlarına bütün vergiler ve 7 TL modem kullanım ücreti de dahildir.
  • Kampanyanın taahhütsüz seçeneği bulunmamaktadır bilgisi de resmi sayfada yer alıyor.
  • Kampanya içerisinde kotalı paket bulunmamaktadır.
Avantajlar;

  • İlk 3 ay bedava kullanma imkanı.
  • Eve kadar modeminiz getirilir, ücretsiz kurulum yapılır. Yapılan bağlantı için ücret talep edilmez.
  • Mevcutta bir internet servis sağlayıcınız varsa ayrıldığınız takdirde size yansıtılacak olan kampanya iptal bedelini 500 TL’ye kadarı karşılanmakta.
  • Üstelik şimdi ev numarasını Turkcell Superonline’a taşıyacak olanlar telefona sabit hat ücreti ödemeyecekler, ve numara değişimi olmadan aynı numarayı kullanmaya devam ederler.
  • Kampanya 01 Ağustos 2017 – 01 Ocak 2018 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
 


Üst Alt