Benim internet bolt ile hızdan ucuyor
bende bayadır kullanıom ama son günlerde biraz hızlı gibi geldi mobil tw kullanıorum![]()

Vodafone, mobil tv için farklı bir ayar kullanıyor. vodafone mobile abone olsanız dahi bir şey değişeceğini sanmıyorum. çünkü;
# Vodafone internet*
# Vodafone Live
# Vodafone mobil TV
# Vodafone E Posta
# Vodafone MVS
# Vodafone GPRS
gibi farklı farklı ayarları var biz vodafone internet ile bağlanıyoruz. Mobil tv ye abone olmuşsun veya olmamışsın birşey fark etmez.![]()
Kardeşimin 5800 ında denedim hız eskisi gibi ama... Sen vodafone tv kullanıyormusun???
Arkadaşlar bariz bi hız artışı var 400 kusur gördüm
Arkadaşlar vodafone sayfasından şikayet yazın. Önceden sınırsız internet paketi Edge hızının tamamını kullandırıyordu (30 kb/s) şimdi 12kb/s olarak değiştirdi. yoğun şikayet gelirse yine eski bağlantı hızına dönerler.
mobil tv ye ilk abone olduğunuzda ücretsiz deneme süresi veriyo ya... Abone olur olmaz bi kere tv izleyip aboneliği iptal ederseniz sınırsız süper paketiniz olur... Buda benden küçük bi hediye olsun sizlere... 1 yıldır kullanıyorumen son 2 hatta denedim oldu. Ama daha önce abonelik yapmamış olmanız gerekiyor........

bu veri hızı paylaşılarak geliyor zannımca...
ne kadar çok kişi veri indirmeye yeltenirse hız da aboneler arası paylaştırılır ve o iş o kadar yavaş olur..