vodafone aylık cepnet hızı arttırıldımı?

Sponsorlu Bağlantılar

Cryptical

Cryptical

Üye
Benim internet bolt ile hızdan ucuyor

lgkg300

lgkg300

Üye
bende bayadır kullanıom ama son günlerde biraz hızlı gibi geldi mobil tw kullanıorum :oke:

Vodafone, mobil tv için farklı bir ayar kullanıyor. vodafone mobile abone olsanız dahi bir şey değişeceğini sanmıyorum. çünkü;

# Vodafone internet*
# Vodafone Live
# Vodafone mobil TV
# Vodafone E Posta
# Vodafone MVS
# Vodafone GPRS

gibi farklı farklı ayarları var biz vodafone internet ile bağlanıyoruz. Mobil tv ye abone olmuşsun veya olmamışsın birşey fark etmez.:oke:

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone, mobil tv için farklı bir ayar kullanıyor. vodafone mobile abone olsanız dahi bir şey değişeceğini sanmıyorum. çünkü;

# Vodafone internet*
# Vodafone Live
# Vodafone mobil TV
# Vodafone E Posta
# Vodafone MVS
# Vodafone GPRS

gibi farklı farklı ayarları var biz vodafone internet ile bağlanıyoruz. Mobil tv ye abone olmuşsun veya olmamışsın birşey fark etmez.:oke:

Aylık cepnet den önce mobil tv gayet net di... Aylık cepnet kotam dolduktan sonra görüntü berbat hale geliyor artık. Bağlantı ayarından ziyade faktörler var hız konusunda. Bu tv hızındaki düşüş vodafone tarafındandda kabul edilen ve "maalesef " le açıklanan bi durum... GEçen ayki cepnet hızım kota aşımına rağmen 250 -400 kbs hızlarını görünce bende "acaba" dedim kendi kendime...

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
100 mb doltu 15kb hızla baglanıyorum

birsevenimolsun

Üye
tv abone olmakla alakası yok ben oldum deısen bısıy olmadı belkı telefon modelınden boyle yapıo bnm tel e65 sen nasıl 100 kb yı goruyosun telefon modelın ne? ben herseyı denedım olmuyor olmuyor olmuyor
Kardeşimin 5800 ında denedim hız eskisi gibi ama... Sen vodafone tv kullanıyormusun???

--------------- Ekleme ---------------

yok artık nasıl gordun bız 15kb den yukarısını ruyamızdada goremedık
Arkadaşlar bariz bi hız artışı var 400 kusur gördüm

Mesbul

Mesbul

Üye
aynı tarihlerde benimde basıma boyle birşey geldi. 1hafta boyunca interneti 350kbta kullandım. Hatta 12GBlık oyun indirdim 4-5 günde.. bence o ara bayramdan önce bir hediyeydi bize=)

b-yildiz

b-yildiz

Üye
Arkadaşlar vodafone sayfasından şikayet yazın. Önceden sınırsız internet paketi Edge hızının tamamını kullandırıyordu (30 kb/s) şimdi 12kb/s olarak değiştirdi. yoğun şikayet gelirse yine eski bağlantı hızına dönerler.

joseph33

joseph33

Üye
Arkadaşlar vodafone sayfasından şikayet yazın. Önceden sınırsız internet paketi Edge hızının tamamını kullandırıyordu (30 kb/s) şimdi 12kb/s olarak değiştirdi. yoğun şikayet gelirse yine eski bağlantı hızına dönerler.

sistem tam oturmadıgı icin edge hıızı yüksekti sistem oturunca hatalı yanlarını düzelttiler (bu isimize gelmesede) bundan sonra edge hızının yükselecegini sanmam

--------------- Ekleme ---------------

mobil tv ye ilk abone olduğunuzda ücretsiz deneme süresi veriyo ya... Abone olur olmaz bi kere tv izleyip aboneliği iptal ederseniz sınırsız süper paketiniz olur... Buda benden küçük bi hediye olsun sizlere... 1 yıldır kullanıyorum :ehe en son 2 hatta denedim oldu. Ama daha önce abonelik yapmamış olmanız gerekiyor........

arkadaslar bunu deneyen var mı sonra bedava tv dende olmayalım :hmmm:hmmm

karanlıktaki

Üye
Telefonu iyi çeken bir yere koyunca saniyede 22 kb indirdiği oluyor. İşin güzel tarafıda bu hızın sabit olması. Telefon ve bilgisayar arasındada sinyal iletişimini olumsuz etkileyecek birşey olmadığında hızım ortala 18 kb oluyor. Zaman zaman 25 kb da görüyor. Dahili modemi olan ikinci bir telefonum olsa kapattıracağım adsli sadece cepnetten bağlanacağım. Akşam saatlerinde açıyorum megauploaddan dizi indiriyorum. 8 saatte yaklaşık 500 mb dosya çekebiliyorum. Buda mp4 formatında ortalama 1 saat süren bir dizinin üç dört bölümü yapıyor. Yok ya ikinci bir telefon olmasada ben adsli iptal ettireceğim. Vodafone yeter.

enescebeci

enescebeci

Üye
saol

azizerkan07

Üye
boşver devam et ben 70 lerde geziyorum :D

lgkg300

lgkg300

Üye
Değerli arkadaşlar hızda bir değişme olmamıştır. ortalama saniyede 15kb ile 5kb arasında değişiyor çok nadir hız 20 kb nin üstüne çıkıyor. 100mb lık kotam dolmadan önce saniyede 500kb dı gördüm. çok güzel bir duygu keşke hep böyle kalabilse :D

kol@j

kol@j

Üye
bu veri hızı paylaşılarak geliyor zannımca...

ne kadar çok kişi veri indirmeye yeltenirse hız da aboneler arası paylaştırılır ve o iş o kadar yavaş olur..

kübra ayyıldız

Üye
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim benim hattım vodafone ama web face falan girmiyor neden acaba ne yapabilirim girmk için ltfn cvp yazarmısınız

ycy

Üye
460,8 kb
xp

pıatr

Üye
arkadaşlar benim hızım bu........kota aşımından sonra hep bu hızla bağlandım herhangi bir artış görmedim kayseri merkezden bu hızla bağlanıyorum........

Larock

Larock

Üye
bu veri hızı paylaşılarak geliyor zannımca...

ne kadar çok kişi veri indirmeye yeltenirse hız da aboneler arası paylaştırılır ve o iş o kadar yavaş olur..

hayır alakası yok. her kullanıcıya birbirinden bağımsız şekilde bant genişliği ayrılmaktadır.

pıatr

Üye
önceki yazımda 3G bağlantım vardı şimdi ise edge ile bağlanıyorum.Forumlarda birkaç yerde gözüme çarptı 3G ve edge internet hızlarının farkı ben de bir de edge ile bağlanayım dedim ve vodafone tr den girip 3G'yi kapadım.sonuç şu ki....
hızım bu.Tabi ben bu sitelerin yalancısıyım ama farkettim ki idm da saniyedeki kb ta artış var..hatta bi defa 28 yazıyordu...arkadaşlar deneyin ve görün derim...

karanlıktaki

Üye
Pıatr güzel bir nokta yakalamış. Bende hattımın 3g fonksiyonunu açtırdıktan sonra hızım saniyede en fazla 11 kb indirme yapmama hak veriyordu. *3636# den 3g i iptal ettirdikten sonra tekrar saniyede 17 kb indirmeye başladı. 11 kb dan 17-20 kb da değişim internete sörfümü fırtına gibi etkiledi.

Üst Alt