vodafone aylık cepnet hızı arttırıldımı?

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
vodafone aylık cepnet hızı arttırıldımı?
arkadaşlar tam 3 gündür aylık cepnet imin hızı arttı... 20 -30 kb/s de sürünen hızım 3 gündür 150-200 ü görüyor... Benim hattın vodafone tv süperpaketini de iptal etmemişlerdi . Tam 1 senedir ücretsiz tv izliyorum. Acaba vodafone mobil tv ve cepnet paketi kullanan kullanıcılarının internet hızını tv kalitesinin bozulmaması için biraz daha yüksek mi tutuyor... Bilgisi olan varmı???

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612 ve VasfiVural

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
kesinlikle 100 mb bitmesine rahmen hızım 100 kb yi görüyor ?

nejdet can

nejdet can

Üye
Ben 3 aydır cepnet kullanıyorum ama hızda artış göremedim (Mobil Tv kullanmamaktayım)

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Ben 3 aydır cepnet kullanıyorum ama hızda artış göremedim (Mobil Tv kullanmamaktayım)

O zaman bendeki hız artışı mobil tv ile alakalı olmalı. Bildiğim kadarıyla ikisini birden kullananlar vodafon a şikayet bildiriyorlardı. Şikayetler haklı bulunmuş olabilir.

jejep

jejep

Üye
Mobil tv hıza etki etmemekte ben bende tv varken bile hız artımıyordu.100 mb tan sonra opera tarayıcısından saniyede maximum 9 yada 10 kb veri indirirken uc web ten ise minumum 15 maximun 30 kb ta çıkan indirme hızını görmekteyim

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
az önce 250 kbs gördüm. Var bi iş. Anlamadım gitti.

bveo

bveo

Üye
arkadaş biz daha bağlanamıyoruz bile adamlardaki hıza bak yaa :kop:

OğuzcanAbi

Üye
bende bayadır kullanıom ama son günlerde biraz hızlı gibi geldi mobil tw kullanıorum :oke:

begacce

begacce

Üye
Arkadaşlar bariz bi hız artışı var 400 kusur gördüm

androad

Üye
aksine düşürüldü eskiden 3g 128 kbit EDGE ise 230 kbps ye kadardı 25 kb download yapabiliyorduk.Şimdi ise 3G ile EDGE hızı aynı oldu.

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Bu durumda mobil tv kullananlar için biraz hızlandırma yaptı diyebiliriz. Benim hız hala çok yüksek. 2-3 dosya aynı anda inerken 300-350 arası geziyor benim hız.

atabey444

Üye
önceden saniyede 30 kb iken şimdi 10 küsür düştü yani

resulemre89

resulemre89

Üye
benimki yerlerde sürünüyo mobil tv de kullanmıyorum

--------------- Ekleme ---------------

mobil tv ye nasıl üye olacaz ücret nedir yardımcı olur musunuz?

Larock

Larock

Üye
benimki yerlerde sürünüyo mobil tv de kullanmıyorum

--------------- Ekleme ---------------

mobil tv ye nasıl üye olacaz ücret nedir yardımcı olur musunuz?

buraradn aradığın bilgiyi bulabilirsin.

x1bc

x1bc

Üye
bak nazar değirdiniz bağlantıya bendede bu ayın 22 sine kadar hız şahane idi 300-400 kb(yardımcı prg. ile) buluyordu ama şimdi 40 kb tı geçmiyor yeni abone varsa yada aboneliği yenilenen varsa 100 mb kota dolmadan bilgisayarda bağlanıp bana ıp numarasın yazabilirmi.ıp numarasının hız ile alakası var sanıyorum.önceden her her yeni bağlantıda rakamı değişen ıp numarasının şimdi son 2 kutucuğu değişiyor ve ilk iki kutucuğu sabit.bence bu yüzden hız düşük

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
mobil tv ye ilk abone olduğunuzda ücretsiz deneme süresi veriyo ya... Abone olur olmaz bi kere tv izleyip aboneliği iptal ederseniz sınırsız süper paketiniz olur... Buda benden küçük bi hediye olsun sizlere... 1 yıldır kullanıyorum :ehe en son 2 hatta denedim oldu. Ama daha önce abonelik yapmamış olmanız gerekiyor........

x1bc

x1bc

Üye
vay çok sağol zaten forumda benzer bir yazı okumuştum mobil tv abonesi olanlar daha hızlı bağlanıyor olmayanlar bağlanamıyor diye.ama gel gör ki benim telefon için abone olamıyorum desteklemiyor diyor.çok sğol diğer arkadaşlara çok yarayacak

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
vay çok sağol zaten forumda benzer bir yazı okumuştum mobil tv abonesi olanlar daha hızlı bağlanıyor olmayanlar bağlanamıyor diye.ama gel gör ki benim telefon için abone olamıyorum desteklemiyor diyor.çok sğol diğer arkadaşlara çok yarayacak

tv aboneliği cep net hızını etkilemiyor... Ben başta öyle sandım ama farklı birşey var. Vodafone bi şekilde hata yaptı ve düzeltti diye düşünüyorum

Üst Alt