1mNeverLose
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benim annem vodafone kullanıcısı. Annemin tarifesine göre ayda 30tl vererek 24 aylık sözleşme ile telefonu alabiliyorum. Ama bu arkadaşın dediği gibi ben vodafone'dan alsam avea hattımda çalışır mı acaba ? Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.Çalışıyorsada telefonda vodafone yazan yerde avea yazar mıBence de cok güzel bi telefon hele ki işlemci hızı cok iyi şimdiden hayirli olsun...turkcell hattın da bu telefon da çalışır..vodafone sadece komisyoncu rolü oynuyor..yani korkun olmasın..
Büyük ihtimalle açılırken vodefone yazar ama avea hattını çalıştırırArkadaşlar forumda dolaşırken birinin Nokia 701 başlıklı konusunda birisi şöyle demişti; Benim annem vodafone kullanıcısı. Annemin tarifesine göre ayda 30tl vererek 24 aylık sözleşme ile telefonu alabiliyorum. Ama bu arkadaşın dediği gibi ben vodafone'dan alsam avea hattımda çalışır mı acaba ? Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.Çalışıyorsada telefonda vodafone yazan yerde avea yazar mı? Yorum yapan yardım eden herkeze teşekkürler.
Bence çatır çatır verilir.dostum 701e paramı verilir lütfen git başka bir cihaz al gözünü seveyim
Bence çatır çatır verilir.Annemin tarifeside farklıymış zaten sinir oldum vodafone'den alamıyorum. Sitelerden alıcam garantisi olan.
Önereceğiniz site varmı ? 701 alacağım ? 750-900 arası
biraz daha sabret arkadaşım git nokia shoptan al bu arada o telefon alınırmı diyen arkadaş elinizdeki telefondan kat kat iyi bu telefon lütfen hazımsızlığınızı buraya yansıtmayınız 12 MP kamera olunca herşey hallolmuyor unutmayın
Yok ya güvenliliği sorun değil de benim sorunum siteden alırsam dil ingilizce mi olcak ?Bende siteden alacam kardeş ama güvenemiyorum o yüzden bekliyorum piyasa çıkmasını.
Yok ya güvenliliği sorun değil de benim sorunum siteden alırsam dil ingilizce mi olcak ?Öyle bi yorum görmüştüm de ondan. Yoksa düşünmem anneme kredi kartı geldiği gün alıcam.
Eğer öyle bişey varsa alam bende siteden feln
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bak kardeşim ben bu siteden alabilirim mesela Distribütör Kvk,Genpa Garantili'ymiş. Axess 12 taksit ile toplam fiyatı 880 TL miş.Ama 1 hafta kadar daha beklicem hem annemim kredi kartının gelmesini hemde vatan computer'da telefonun satışa sunulmasını. Satışa girerse indirim olur büyük ihtimal.
benim telefondan kötü oldugunu söylemedim cahil arkadaşım hemen lafa atlamayınben sadece nokiaya artık para verilmiyecegini düşündügüm için öyle söyledim.bende N8 satıp galaxy s2ye geçicem.seninde bu zoruna gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?